Macromedia Flash MX 2004
Tanıtım:
Macromedia Software tarafından yapılmış olan Flash programının MX 2004 versiyonudur.
Swish 1.52 L
Tanıtım:
Macromedia Flash programı olmadan Flash animasyonları
yapabileceğiniz Swish'i kullanması da çok kolay. Flash bilmeyen kişiler dışında
Flash bilenlerin de kullanavbileceği programla gelen hazır animasyonlarla işinizi
basitleştirebiliyorsunuz. Programın asıl amacı kolayca yazı animasyonları yapmak.
Daha sonra isterseniz bu küçük animasyonları daha büyük bir Flash dosyası içine de
aktarabiliyorsunuz.
AnFX 5
Tanıtım:
AnFX, herkesin Web sayfasında etkileyici ve etkileşimli canlandırmalar yaratmasını sağlar.
Animasyonlar programın işaretle ve tıkla görsel tasarımı ile yaratılan, hareket eden ve yavaş
yavaş yok olan nesnelere sahip olabilir. AnFX, indirilmesi kolay Java-tabanlı animasyonlar yaratır.
Oyuncu ve tasarım dosyaları yoğunlaştırılmış ve yüksek düzeyde optimize edilmiştir.
1 Cool Button
Tanıtım:
Cool Button Tool Flash , webmasterleri çok zor bir işten kurtarıyor.
Çünkü belkide web tasarımında çok önemli bir nokta olan buton tasarımı zahmetli bir iştir.
Bu program ile bunu çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Program ile birlikte gelen örnek buton
tasarımlarını değiştirerek bunları kendi kafanıza göre tasarlıyabilirsiniz. Flash ile buton
yapmak isteyen webmasterlar kaçırmayın. Flash bilmenize gerek yok program sizin için
flash işlemlerini yapıyor.
Swiff Player
Tanıtım:
Flash dosyalarını, kendi başına çalışan uygulamalar haline getirir.
SWF2Avi
SWF uzantılı Flash animasyonlarını AVI formatında video'ya çevirir.
Download link:
http://rapidshare.com/files/3306979/Flash.rar.html
Rar şifresi: sharex.net
Toplam dosya boyutu: 51,9 MB (54.456.222 bayt)
alıntıdır..
Tanıtım:
Macromedia Software tarafından yapılmış olan Flash programının MX 2004 versiyonudur.
Swish 1.52 L
Tanıtım:
Macromedia Flash programı olmadan Flash animasyonları
yapabileceğiniz Swish'i kullanması da çok kolay. Flash bilmeyen kişiler dışında
Flash bilenlerin de kullanavbileceği programla gelen hazır animasyonlarla işinizi
basitleştirebiliyorsunuz. Programın asıl amacı kolayca yazı animasyonları yapmak.
Daha sonra isterseniz bu küçük animasyonları daha büyük bir Flash dosyası içine de
aktarabiliyorsunuz.
AnFX 5
Tanıtım:
AnFX, herkesin Web sayfasında etkileyici ve etkileşimli canlandırmalar yaratmasını sağlar.
Animasyonlar programın işaretle ve tıkla görsel tasarımı ile yaratılan, hareket eden ve yavaş
yavaş yok olan nesnelere sahip olabilir. AnFX, indirilmesi kolay Java-tabanlı animasyonlar yaratır.
Oyuncu ve tasarım dosyaları yoğunlaştırılmış ve yüksek düzeyde optimize edilmiştir.
1 Cool Button
Tanıtım:
Cool Button Tool Flash , webmasterleri çok zor bir işten kurtarıyor.
Çünkü belkide web tasarımında çok önemli bir nokta olan buton tasarımı zahmetli bir iştir.
Bu program ile bunu çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Program ile birlikte gelen örnek buton
tasarımlarını değiştirerek bunları kendi kafanıza göre tasarlıyabilirsiniz. Flash ile buton
yapmak isteyen webmasterlar kaçırmayın. Flash bilmenize gerek yok program sizin için
flash işlemlerini yapıyor.
Swiff Player
Tanıtım:
Flash dosyalarını, kendi başına çalışan uygulamalar haline getirir.
SWF2Avi
SWF uzantılı Flash animasyonlarını AVI formatında video'ya çevirir.
Download link:
http://rapidshare.com/files/3306979/Flash.rar.html
Rar şifresi: sharex.net
Toplam dosya boyutu: 51,9 MB (54.456.222 bayt)
alıntıdır..