Flashget' le indirme yapamıyorum?

__CgR__

тнє ℓσя∂
Reaction score
0
merhabalar sorunum şöyle flashget programını bir deneyeyim dedim:bored: ama bir türlü başa çıkamadım yani ne yapsam çözemedim sorunu bu program nasıl kullanılıyor ama internetteki klasik sunumları yapmayın lütfen çok araştırdım şimdi şöyle oluyor ben indirme linkini kopyalıyorum ve indirme listesine ekliyorum ancak indirilen herşey 37 Kb boyutundayken indirme tamamlandı diyor oysa dosya 925Mb bu sorunu nasıl aşabilirim??:confused1::confused1:

linki kopyalayıp yapıştırdığında hemen indirme yapabilmen için premium üyelik alman ve bu üyeliğini programa tanıtman gerekli,direk linki yapıştırırsan program sana html sayfasını gönderir.

İndirme linkini tıkla,mesela hotfile diyelim.İndir dedikten sonra capatha kodu isteyecek,yaz ve indir dediğinde tarayıcından indirmeyi flashget devralacak ve indirecektir ama ayarlarının tam olması gerek.Bu konuda IDM daha kullanışlı diye düşünüyor ve tavsiye ediyorum,ayrıca accounts sayfasında bazı preniumlar paylaşılıyor,oradanda şifreleri girerek hızlı indirme yapabilirsin.Premiumun yoksa zaten indirme yöneticisi kullanmana gerek yok.

teşekkürler birde IDM yi kullanayım o halde :)

Geri