format hatası yardım

ERDEMBAY

New member
Reaction score
0
pc formay atarken dosyalar kopyalanıyor diyor sonra hangi sürücüye format atacagımızı soruyor ya c sürücüsünü seçmeye geldiğimizde entere bastıgımda hata mavi bir ekran beyaz yazıyla diyorki bu hatayı ilk defa görüyorsanız pc yaniden başlatın tekrarlanırsa aşagıdaki yolları takip edin diyor bütün sürücüleri iptal edin ve güvenli modda çalıştırın diyor.... ram den olabilirmi yardım edin

bence format atığın cd dendir eğer xp cd siyse bu benim başımada geldi hemen yeni bir cd aldım düzeldi

onunla karşılaşmak istemiyorsan önce bölümü d ile sil
sonra c ile bölüm oluştur
ntfs veya fat32 çabuk biçimlendirmeyi seç
oldu bitti gitti...

dosyaların kopyalamasına başladıktan sonra cd okuma güçlüğü olsa arkadaş cd-rom'dan farkeder zaten
dosya kopyalama başlıyorsa harddiskten değil
büyük ihtimalle ram'dan. inşallah garantisi vardır

arkadaş önce ramleri yerindensök birkaç dakika bekle yerine tak sonra tekrar dene
ram lerde komut takılı kalmış oolabilir ben öyle yaptım kurtuldum.....denemekte fayda var.

sorunun ramlerden dolayi dostum..

ram slotlarini degistir dene buyuk ihtimalle kurabilirsin.. eger olmazsa silgi ile ramlerin pin kisimlarini temizle ve tekrar tak yine olmazsa arkadasindan odunc ram al ve tak kurabilirsin o zaman..

ramlerin garanti kapsaminda degismez bence cunku servise goturdugunde ramleri baska makineye takacak ve kurdugunu gosterecek sana sasiracaksin eminim..

simdiden kolay gelsin..

Geri