format sorunu!!lütfen yardım edin

gkhngkhn

New member
Reaction score
0
merhabalar.arama yaptım ancak sorunumu tam olarak ifade edebilen bir konu bulamadım.öncelikle acemi olmamdan kaynaklanan bir yanlışlık olduysa(konuyu yanlış yere açma gibi)özür dilerim..

arkadaşlar sıkıntım ev arkadaşımın laptopuna format atmak.elimde cdm var ancak format atılacak laptop dvd okuyor cd okumuyor:smile:
c ve d olmak üzere harddisk şu anda 2 kısımdan oluşuyor.ayrıca bitane harici harddisk var.aynı modemi kullanıyoruz ve ağ komşuluğumuz mevcut.benim aklıma kendi sürücümden atıp atamayacağım sorusu geldi.yani başlatma noktasını ağdan bi yer yapabilirmiyim?yada d üzerinde sahte bi cd sürücüsü yapmam işimi görürmü??vs vs:huh:

işimize yarayacak bi detayı atlamamışımdır umarım.konuya hakim olan arkadaşlarımdan rica ediyorum(arkadaşlar çok acil çözmem lazım ödev teslim edeceğiz)

birader harici hdd var demişsin .. Şimdi yapacagın işlem şudur .. Ex hdd ye boot windowsu oldugu gibi at , yani herhangi bir dosya içinde olmasın direk ex hdd nin içinde olsun .. Ex ten kastım External yani harici hdd oluyor .. sonra pc baştan başlat .. bios a git .. boot menusunden usb hdd yi göster .. Normal kendi harddiskinin yanında bi artı belirecek tıkladıgın zaman usb hdd die görürsün .. Yani ex hdd yi boot yapıcaksın f10 la kaydet ve kurulumunu yap ..

arkadaslar ben vısta kullanıyorm ve suan bende windows 7 var ama bir türlü format atamıyorm bios ayarlarından olması gerektiqi qibi qiriyorm format sırasında bir süre sonra restart cekmemeı ıstıyor yardım cı olursanız sevinirm

teşekkür ederim dostum.sürücüdeki cd yi açıp olduğu gibi kopyalacağım dimi??

arkadaslar ben vısta kullanıyorm ve suan bende windows 7 var ama bir türlü format atamıyorm bios ayarlarından olması gerektiqi qibi qiriyorm format sırasında bir süre sonra restart cekmemeı ıstıyor yardım cı olursanız sevinirm

sorununu tam olarak anlayamadım kardeş ... Win7 masaüstündende kurabilirsin illa format çekiceksin diye bi kaide yok ...

»»кαнιη¢σ¢υк««;4749424' Alıntı:
dvd okuyor cd okumuyor buda son modamı:D

benimde başıma geldi öyle bi sorun .. Bundan 2 sene evvel .. Leptop um cd okuyordu dvd okumuyordu .. Servisine götürdün aynen dediğimi onadılar ... DVD WRT deiştirdiler ..

pastella82 sağol teşekkür ederim.başlıyorum bakalım hadi hayırlısı:))

maalesef dostum olmadı usb ile atamadım format..dl dosyaları eksik diyor oysa ben cd den okunamayan tüm dosyaları kopyaladım.başka bir windows cd sinin içinden..disk hatası diyor başlayacağı zaman...bu makine dvd okumasına karşın cd okuyor ya,söylediğin şekilde dvd cd si hazırlasam olur mu acaba??deneyelim..

Geri