Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar ben hp pavilion dv6715ef serisi kullanıyorum. bilgisayarıma format atmak istiyorumama bilgisayarcı F11 tuşunu iptal etmiş sanırım nasıl aktifleştirebilrim? yardımcı olursanız çok sevinirim
F2 tuşu ile bios menüsüne gir kardeş önce sata modu kapat ordan boot bölümüne geçip başlangıcı cdrom yap sonra cdyi tak kurulumu başlat c diskini sil ve tekrar bölümle ve enter de bir süre sonra bilgisayar adını ve cd key i soracak onları gir ve bitmesini bekle 15-20 dk sonra format bitmiş olacak olay orda başlayacak zaten driver bulmak ölümdür driverlerini bul modeline göre onları kur masaüstü ve performans ayarlarını forumda araştır ve yap sonrada programlarını kur kullan kardeş :lol:
selamlar,bilgisayarıma sağ tıkla yönet i seç açılan sayfada disk yönetimini seç orada rec partını görürsün sağ tıkla başlat veya aktifleştir de düzelir.Tabi hala rec part duruyorsa.
D BAN FORMAT programini CD YE yazdirip Bununla bilgisayarini baslat autorun dedikden sonra FORMATI basabilirsin,!ISLETIM SISTEMINE sifre konulmus olsa bile disardan cebir müdahale etmek suretiyle delete kolay gelsin, yeni isletim sistemini normal yollardan tekar yerlestirdikden sonra CD den baslatip Yukaridaki yolu izlemek suretiyle yüklemis olacaksin ! kolay gelsin, hayirli forumlar,