Formatmı atacaksın ?? Önce 1 dk msn ni yedekle ;)

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Bilgisayarınızı Formatlıyacaksınız Ama Msn deki Kayıtlarınızın Gitmesini istemiyosunuz...Veya Msn'deki Gözkırpmalarınızı, İfadelerinizi, Resimlerinizi v.s başka bi bilgisayara geçirmek istiyorsunuz ama Kaybetmek veya en baştan tekrar yüklemek istemiyorsanız yapmanız gereken Çok Basit...:)

2- tıkla bitii :)

Yapmanız Gereken Windows Xp İçin:

Windows'un Yüklü Olduğu Harddisk'in içine Girip [Genelde C Sürücüsü] Document and Setting içindeki Administrator'ın içindeki (Bu Sizin Kullandığınız Oturum açma Kimliğinizdeki isimde Olabilir) Gizli Olarak Bulunan Application Data içindeki Microsoft'un İçindeki Msn Messenger'a Başka Biyere Yedeklemek...

Windows 98 ve Me için:

Windows'un Yüklü Olduğu Harddisk'in içine Girip [Genelde C Sürücüsü] Windows'un içindeki Gizli Olarak Bulunan Application Data içindeki Microsoft'un İçindeki Msn Messenger'a Başka Biyere Yedeklemek

Ve bilgisayarınız da Format Veya Değişiklik yaptıktan sonra Aynı kopyayı uygun Yere Koyarsanız Eski Msn inizin Aynı Şekilde, Her Şeyiyle Durduğunu Görebilirsiniz...Yedeğinizi Şimdiden Alın Bence

Not: Gizli Klasörleri Görmek İçin Araçlardan klasör seçenekleri sekmesine Gelmeniz ve Orada Görünüme Tıklamanız Ve Gizli Klasörleri Göster Demeniz

arkadşalar
teşekkür butonu kuruldu bilginize .. :)

bu şifreleri de saklıyo mu hocam? Eğer öyleyse daldığımız bilgisayarlardan hangi klasörü çekeceğimiz belli oldu :)

ben gizli klasörü bulamıyorummmm

Bunun için yedekleme programlarıda vardı. Ama linki bilmiyorum. Bulursam yazarım.

1- şifreleri yedeklermi ?

Şifreleri yedeklemez ama mesela otomatik oturum açmada bir adres bulunuyorsa
ona şifre sormadan girebilirisinz..

2- gizli klasörü bulmak için,

açtığınız bi klasörden araçlara girin burdan kalsör seçeneklerini seçin ve açılan yerde Gizli klasörleri gösteri işaretleyin

3- bunun programı yokmuydu

Tabi var ama bu daha kolay diye önetiyorum.. ama genede program en ,iyisi diyorsan Im hackingdeki sabit başlıkta program var..

soğol kardeş ...

hoca soyledıgıns ey yanlıs bıdaha bole yanlıs ve eksık seyler yazma yoksa ıstırahat alırısn senın dedıgın dogrusya tum mıllet benım g..... s......

saol dostum yaaaa
walla her msn kurdugumda gidiyodu smileyler hehe

lütfen arkadaşlar bana yardım edin sizden rica ediyorum birisinin msn şifresini almak istiyorum aylardır armama rağmen bulamadım. arkadaşlar lütfen....

lütfen arkadaşlar bana yardım edin sizden rica ediyorum birisinin msn şifresini almak istiyorum aylardır armama rağmen bulamadım. arkadaşlar lütfen....

böyle paylaşımlar yasak olması gerek yanlış hatırlamıyrsam?

Geri