FormuLa Trt 1'de

mchasso

New member
Reaction score
0
Yepyeni sistemle yepyeni bir maratonla formula 1 başlıyor. Ve bu heyecan Trt'de yaşanacak formula 1 artık Trt'de Türkiyedeki yarış haziran ayında yapılacak bu yıl.

trt 1 formula 1 sunan okay karacan artık anlaşma gereği bundan sonra artık uydudan şifrelenmeyecek artık şifresiz dedi 3 sene boyuncu şimdi diyiceksin,iz ki sıralama turlaları şifreli idi pazar günkü büyük yarış tan itibaren şifresiz
Formula 1 Yarışları bundan böyle üç sene Trt ekranlarında olacak şifre ise aşağıda verilmiştir.

Frekans: 11919
Sembol Hızı: 24444
Polarizasyon: V
Hata Oranı(Fec): 3/4

Biss keyi isteyenler pm den bana ulaşabilir yardımcı olabilirim herkeze maksat hizmet olsun...keylerle garanti izleniyor

Eet bende verecektim bu konuyu yarın yarışlar başlıyor.Bakmak isteyenler için saat sabah 08:00 sıralama turları, pazar sabahı 09:00da büyük yarış başlayacak.Yarışlar Serhan Acar'ın anlatımı ve Okay Karacan'ın yorumlarıyla izleyicilerle buluşacak.

ya arkadaşlar ben formula1 hiç kaçırmam izlerim şimdi bütün yarışları trt mi verecek

cnn de iyi ya benim için kanal önemli değil ama yarışları cem yılmaz adlı bi spiker anlatıyodu trt de kim anlatacak acaba walla üzüldüm ha keşke cnn verseydi

iyi ya serhan acar anlatıyo yarışları onun anlatımı süper walla trt yi bugüne kadar futbol maç özetleri dışında izlemedim şimdi de formula 1 için izleyecez mecbur

Teşekkürler.
Dört Gözle Bekliyorum.
Ferrari = Felippe Massa

Yayın şifreli. Biss şifre ile çözülüyor. Şifre ------ Ancak bende x harfi yok. Acil yardım lütfen :(

Editlenildi yerli platformlara ait şifre vermek bölümde yasaktır kuralları okuyalım lütfen

Arkadaşlar bu sabah yarışı izlerken bir anda yayın gitti...

Evde kablolu yayın bağlı...

Allah'tan RTL de veriyormuş yarışı ordan devam ettim izlemeye ama birşey anlamadım...

Son 7 tur kala da Trt1 de yayın geri geldi...

Acaba kasıtlı olarak mı yapıldı???

Aynı sorunu yaşıyan oldu mu???

Sürekli olarak bu şekilde olucaksa yarışları Trt 1 de izlemenin hiç bir anlamı kalmıyor...

Özellikle de yarışı Serhan Acar'ın yorumları ile izleyememek üzücü olur gerçekten...

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Saygılar...

D-Smart Sanırım $ifreLeri çözüor Yada bn öLe biLİorum Ntv Spor'da feLan maçLarı izLeyebiLiorum İspanya ingiLtere Maçını feLan Amma biLmiorum. . .

hayır onu yayında söylediler kesintiler olabilir diye çünkü şifreli verilmesi gerekiyormuş sanırım bunun içinde trt 1 den formula izlemek için mutlaka analog yayından izlenmesi gerek kesinti olmaması için

hayır onu yayında söylediler kesintiler olabilir diye çünkü şifreli verilmesi gerekiyormuş sanırım bunun içinde trt 1 den formula izlemek için mutlaka analog yayından izlenmesi gerek kesinti olmaması için

Peki arkadaşım analog yayın için ne yapmak gerekiyor???

Şifreleme neden kablolu tv'yi etkilesin ki???

Saygılar...

Peki arkadaşım analog yayın için ne yapmak gerekiyor???

Şifreleme neden kablolu tv'yi etkilesin ki???

Saygılar...

analog yayın dediği belediyenin vericilerinden izleyeceksin yani :D normal te anten ile.. şimdi bende üzüldüm trt nin f1 başlarken şifreye gireceğini yeni duydum

:D evet yayındayken söyledi belediyenin yayınından izliceksin kablo ve uyduları etkilicek dendi yayında yani normal anten ile izlenebilir esintisiz

Bende uydu var TRT ile başka kanal arasında birkaç defa git gel yapınca izleyebiliyorum :durdurun

analog yayın dediği belediyenin vericilerinden izleyeceksin yani :D normal te anten ile.. şimdi bende üzüldüm trt nin f1 başlarken şifreye gireceğini yeni duydum

Eski anteni atmasaydık keşke :)

Napalım lehim teli ile yaparız bizde :durdurun :durdurun

Saygılar...

Size yardımcı olmak için Biss keylerini forumda yasak olduğundan dolayı isteyen olursa pm olarak gönderebilirim biss keylerini isteyen olursa buraya yazsın hemen gönderirim trt 1 biss keyleri ile formula 1 izlenebiliyor

Geri