Forum Hakkında ÖneriLerim [AyrıntıLı]

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0
ArkadaşLar geçen sefer yapıLmasını önerdiğim değişikLikLeri size somut oLarak sunuyorum.BunLarın hepsi birer öneridir,Lütfen yanLış anLaşıLmasın ve faydaLı oLacağı düşünüLecekse uyguLansın..​

********​

ÖNERİ 1
-Oyun Konsolları böLümünün kapatıLmasını öneriyorum.BöLümde sadece xbox360 böLümü var ve bu böLümde;

Hack ve Firmware >>>BöLüme bu güne kadar 1 konu açıLmış,o da 14-01-2010 tarihinde,

Oyun Haberleri Sohbet >>>Bugüne kadar hiçbir konu açıLmamış,

Online Gaming Xbox Live >>>Bugüne kadar 1 konu açıLmış,o da 20-01-2010 tarihinde,

Donanım Teknik Servis >>>Bugüne kadar 2 konu açıLmış,13-01-2010 tarihinde,

Oyun download >>>Bugüne kadar sadece 12 adet konu açıLmış

********​

ÖNERİ 2
Off - Topic kategorisinde buLunan ''Digital TV'' böLümünün ''Sinema & Televizyon'' başLığının aLtına aLınmasını öneriyorum..

********​

ÖNERİ 3
Grafiti böLümünün kaLdırıLmasını veya ''GüzeL SanatLar'' başLığı aLtına aLınmasını,

********​

ÖNERİ 4
vbulletin,joomla,linux işletim sistemi,Windows İşletim Sistemi,hosting,Webmaster Yardım, vs(aynı tarzda) böLümLerin bir arada topLanmasını ve mümkün oLduğunca aLt başLık sayıLarının azaLtıLmasını,

********​

ÖNERİ 5
Hukuk böLümünün [ Egitim Ögretim & Kişisel Gelişim & İş Dünyası ] adLı böLüme taşınmasını ve böLümü adının [ Egitim Ögretim & Kişisel Gelişim & İş Dünyası & Hukuk ] oLarak değiştiriLmesini,

********​

ÖNERİ 6
Security - Güvenlik böLümünde;

WEB Security

MAIL Security

IRC Security

IM Security

gibi böLümLerin ayrı ayrı oLması yerine zaten var oLan security başLığının 'küçük' aLt başLıkLarı oLmasını,

********​

ÖNERİ 7​
Ve son oLarak haber böLümüne [sağLık haberLeri]'böLümünün açıLmasını ve ihtimaLLer dahiLinde sağLıkLı yaşam böLümünün kaLdırıLmasını öneriyorum.(böLümde zaten sağLık haberLeri payLaşıLıyor).

SaygıLarımLa..​

Çok fazla inceleyemedim diğerlerini sonra yine rahat bır zamanda inceleyecegım emınım ıclerınde gereklı olanlarda vardır :smile: ama sağlık bölümü dikkkatımı çekti..Ona katılmıyorum sadece.. sağlıklı yaşam kaldırılmamalı çünkü orada saglıkla ilgili her türlü bilgi verılıyor , yani sadece güncel sağlık haberleri değil. Haberlerde sağlıkla ilgili bölüm açılacaksa da ötekının kaldırılmaması gerekir =)

bazı bölümler hakkında yorum yapamam çünkü fazla bir bilgiye sahip değilim, kimi bölümler için de olsa da olur olmasa da olur; ama hukuk bölümünün eğitim kişisel gelişim ve iş dünyası başlığı altına alınması pek uygun olmaz sanırım. hukuk bölümü, sorunları yapısı bakımından çok farklı bir alan.

sağlıklı yaşamın kaldırılmaması gerekir. sağlığı sadece haberlerle kısıtlamak çok yanlış olur.

grafiti de haklısın güzel sanatlarda olması mantıklı, ki zaten iki sayfalık bir bölüm. çok fazla ilgi gören bir yer değil. başlı başına bir bölüm olarak kalması doğru değil gibi.

-ÖneriLerimi forum sayfa uzunLuğunun kısaLtıLmasını baz aLarak sundum..Bu değişikLikLerin yapıLması haLinde forum sayfasının uzunLuğu kısaLmış oLacak ve foruma giren herkes aradığı böLüme koLayca uLaşabiLecek.Tabi yapıLabiLecek değişikLikLerin hepsi bunLar değiL,daha faydaLı öneriLerde oLabiLir..BunLarı uzun uzun düşünerek ve özenLe seçerek sizLere sundum..

-
Hukuk böLümünün taşınmasının gerçekten faydaLı oLacağını düşünüyorum.Çünkü forum sayfasını çok uzatan böLümLerden birisi.Çok fazLa hit aLan bir böLüm oLsa dediğin doğru ama bahsettiğim böLüme taşınıp,aLt başlıkLarının 'küçük' font da yazıLması daha uygun oLacaktır..

-
KaLdırıLmasını önerdiğim böLümLerin başında oyun konsoLLarı böLümü geLiyor.SağLıkLı yaşam böLümü de adminLerimizin takdirindedir..İLLa kaLdırıLsın diye bir önerim yok.

Forum için faydaLı öneriLer sunabiLiyorsam,bu öneriLer foruma katkı sağLayacaksa ne mutLu bana.Umarım iLerLeyen zamanLarda hep beraber daha güzeL değişikLikLer,yeniLikLer yapabiLiriz..​

ÖNERİ 2
Off - Topic kategorisinde buLunan ''Digital TV'' böLümünün ''Sinema & Televizyon'' başLığının aLtına aLınmasını öneriyorum..

buna katılıorum aynı seyı yönetımde bende paylaşacakdım acıkcası ıyı bır tespit olmus diğerlerine lafım yok ama eksik görmüşsen dogrudur ...bir bu öneriler elden geçmesi gerektigi kanaatindeyim..

güzel öneriler ibrahim ama kapatma ve bazı birleştirme önerilerin yerine bu bölümlerde nasıl ilgiyi artırabiliriz nasıl hit sağlarız düşünceleri olması gerektiğini düşünüyorum ....

mesela hukuk bölümü ile ilgilenecek bir arkadaş olaması ben ce foruma çok hit sağlayacaktır ..

sağlık lı yaşam bölümünün kalkmaması lazım burada sadece haberler değil bilgilerde var ..

bazı bölümleri birleştirme olayı ise oradaki görevli arkadaşlar kabul gördükten sonra birleştirilebilir tabikide ..

Bence de hiç bir bölüm kapanmamalı..
Forum ne kadar uzarsa uzasın hatta yeni konu ve başlıklar bulunmalı..

Elbette ki her bölüm programlar veya oyunlar bölümü kadar hit almayabilir..

Ama ticaret yapan biri olarak her malın bir alıcısının olduğunu düşünüyorum..
Kimi çok satar kimi az o ayrı bir konu..Vitrin her zaman zengin olmalı..

Hele birde bu internet ortamında Hackhell in de bu pazarda en köşe tezgahınında ve işlek kısmında olduğunu düşünürsek "Bence ne satarsa satılır.."

Burda ki amaç kimsenin elinin boş çıkmamasıdır..

Yönetim ve üyeler olarak bize düşen tezgahtaki elmaları iyi parlatmak...

Bence de hiç bir bölüm kapanmamalı..
Forum ne kadar uzarsa uzasın hatta yeni konu ve başlıklar bulunmalı..

Elbette ki her bölüm programlar veya oyunlar bölümü kadar hit almayabilir..

Ama ticaret yapan biri olarak her malın bir alıcısının olduğunu düşünüyorum..
Kimi çok satar kimi az o ayrı bir konu..Vitrin her zaman zengin olmalı..

Hele birde bu internet ortamında Hackhell in de bu pazarda en köşe tezgahınında ve işlek kısmında olduğunu düşünürsek "Bence ne satarsa satılır.."

Burda ki amaç kimsenin elinin boş çıkmamasıdır..

Yönetim ve üyeler olarak bize düşen tezgahtaki elmaları iyi parlatmak...

ecs sen hep bana karşısın onu biLiyorum ama ; )

SöyLedikLerimi şu anda forum üyeLerine sunsak çok büyük bir farkLa destek görecektir.'Ama ben yöneticiyim nasıL oLsa,değişmesin ne gerek var.Forum hiti 3k birden düşsede hiçbirşey değişmemeLidir' anLayışını destekLeyenLerden değiLim..

Eğer bu forumda sadece beLLi başLı üyeLer ve forum yöneticiLeri kaLsın istemiyorsak değişikLikLere açık oLmaLıyız..Bu foruma ne kadar katkı sunarsak o kadar meyvesini topLarız.ÖLü toprakLarı ne zaman üzerimizden atarsak o kadar verimLi oLur toprağımız..

ÖneriLerin geneLine karşı çıkmanın doğru bir tutum oLduğunu düşünmüyorum..

Bazi Onerilerin Yerinde...

Ama Su 1 Gercek ki Saglik Bolumu Olsun.. , Digital Tv Olsun...

Bu Tur Bolumlerin , Siyaset veya Programlar Bolumu Gibi Hit Almasini Bekliyemeyiz..

Ben de Bir Takim Degisiklikler Yapilmasindan Yanayim Genede.

Geri