AngeL Of Death
Wishmaster
- Reaction score
- 0
ArkadaşLar geçen sefer yapıLmasını önerdiğim değişikLikLeri size somut oLarak sunuyorum.BunLarın hepsi birer öneridir,Lütfen yanLış anLaşıLmasın ve faydaLı oLacağı düşünüLecekse uyguLansın..
ÖNERİ 1
-Oyun Konsolları böLümünün kapatıLmasını öneriyorum.BöLümde sadece xbox360 böLümü var ve bu böLümde;
Hack ve Firmware >>>BöLüme bu güne kadar 1 konu açıLmış,o da 14-01-2010 tarihinde,
Oyun Haberleri Sohbet >>>Bugüne kadar hiçbir konu açıLmamış,
Online Gaming Xbox Live >>>Bugüne kadar 1 konu açıLmış,o da 20-01-2010 tarihinde,
Donanım Teknik Servis >>>Bugüne kadar 2 konu açıLmış,13-01-2010 tarihinde,
Oyun download >>>Bugüne kadar sadece 12 adet konu açıLmış
-Oyun Konsolları böLümünün kapatıLmasını öneriyorum.BöLümde sadece xbox360 böLümü var ve bu böLümde;
Hack ve Firmware >>>BöLüme bu güne kadar 1 konu açıLmış,o da 14-01-2010 tarihinde,
Oyun Haberleri Sohbet >>>Bugüne kadar hiçbir konu açıLmamış,
Online Gaming Xbox Live >>>Bugüne kadar 1 konu açıLmış,o da 20-01-2010 tarihinde,
Donanım Teknik Servis >>>Bugüne kadar 2 konu açıLmış,13-01-2010 tarihinde,
Oyun download >>>Bugüne kadar sadece 12 adet konu açıLmış
ÖNERİ 2
Off - Topic kategorisinde buLunan ''Digital TV'' böLümünün ''Sinema & Televizyon'' başLığının aLtına aLınmasını öneriyorum..
Off - Topic kategorisinde buLunan ''Digital TV'' böLümünün ''Sinema & Televizyon'' başLığının aLtına aLınmasını öneriyorum..
ÖNERİ 3
Grafiti böLümünün kaLdırıLmasını veya ''GüzeL SanatLar'' başLığı aLtına aLınmasını,
Grafiti böLümünün kaLdırıLmasını veya ''GüzeL SanatLar'' başLığı aLtına aLınmasını,
ÖNERİ 4
vbulletin,joomla,linux işletim sistemi,Windows İşletim Sistemi,hosting,Webmaster Yardım, vs(aynı tarzda) böLümLerin bir arada topLanmasını ve mümkün oLduğunca aLt başLık sayıLarının azaLtıLmasını,
vbulletin,joomla,linux işletim sistemi,Windows İşletim Sistemi,hosting,Webmaster Yardım, vs(aynı tarzda) böLümLerin bir arada topLanmasını ve mümkün oLduğunca aLt başLık sayıLarının azaLtıLmasını,
ÖNERİ 5
Hukuk böLümünün [ Egitim Ögretim & Kişisel Gelişim & İş Dünyası ] adLı böLüme taşınmasını ve böLümü adının [ Egitim Ögretim & Kişisel Gelişim & İş Dünyası & Hukuk ] oLarak değiştiriLmesini,
Hukuk böLümünün [ Egitim Ögretim & Kişisel Gelişim & İş Dünyası ] adLı böLüme taşınmasını ve böLümü adının [ Egitim Ögretim & Kişisel Gelişim & İş Dünyası & Hukuk ] oLarak değiştiriLmesini,
ÖNERİ 6
Security - Güvenlik böLümünde;
WEB Security
MAIL Security
IRC Security
IM Security
gibi böLümLerin ayrı ayrı oLması yerine zaten var oLan security başLığının 'küçük' aLt başLıkLarı oLmasını,
Security - Güvenlik böLümünde;
WEB Security
MAIL Security
IRC Security
IM Security
gibi böLümLerin ayrı ayrı oLması yerine zaten var oLan security başLığının 'küçük' aLt başLıkLarı oLmasını,
ÖNERİ 7
Ve son oLarak haber böLümüne [sağLık haberLeri]'böLümünün açıLmasını ve ihtimaLLer dahiLinde sağLıkLı yaşam böLümünün kaLdırıLmasını öneriyorum.(böLümde zaten sağLık haberLeri payLaşıLıyor).
SaygıLarımLa..