forum oneriniz?

Yuc3L

New member
Reaction score
0
bir forum kurucam ama, once vbulletin düşündüm, lisans olayı var...
suan lisans alınmayacak.
web wiz kurulu ama hosuma gitmedi.
simdi de phpbb2 kurdum. bu güzel gibi.
sizin görüşleriniz nedir?
lisans sıkıntısı olmayan, tesekkur butonu gibisinden eklentileri olan ve portal kurulunca kolay entegre edilebilecek bişey lazım.

lisans sorunu istemiyosan portal da istiosan nuke kur ama açıkları kapatmak için 1 sürü modül eklemek zorunda kalırsın..

Eger guvenlık ve hız onemlısıyse senın ıcın vbulletın kurmaktan baska caren yok..

Tabi Forum tutarsa ingilizler gelip hemen kapatıyo :) Vb Bölümünde geçio Konu..

simdilik lisans dusunmediğimiz için, vb de lisanssız yasama olayı neye gore değişiyor? mesela 3 ay veya 3ooo üye yada ne bileyim sans meselesi??

webwiz we phpbb nasıl? suan ikiside kurulu, bakıyorum ama webwiz pek hosuma gitmedi gibi. mesela bunlarda mod we smod olarak iki ayrı kullanıcı grubu olusturabilir miyim? anladıgım kadarı ile mod dediğin zaman web wizde her konuda butun modların aynı seviyede yetkisi oluyor. vb deki gibi hack bolumu ayrı mod, security ayrı mod olmuyor?

webwiz de security image dogrulaması, mail ile aktifleştirme filan yok, yada bulamadım, yada modul mu? cok kolay prewiev mode attack yer gibi duruyor.

birde en önemlisi, daha sonra vbulletin e gecmek istediğimde, hangi forumların veritabanlarını vbulletine aktarabilirim?

forumlar hakkında geniş bilgisi olan msn de bana 15.dakikasını ayırabilir mi?

Invision Power Board Oneririm Ama Sağlam Bir Turkce Dil Dosyasına İhitacınız olcaktıer piyasadaki lerde Problem var

yahu gec kaldık, uye sayısı arttı, web wiz le kaldık. hiç anlamıyorum bu forumdan :)
bi bolum için mod grubu yaptım. yenı uye olanlar o gruba kaydoldu otomatik :D

kafam karıstı yahu :)

webwiz için iyi bir türkce kaynak war mı? admin paneli yardımı için :)

Geri