forum oyunları bölümü(:

ySf

New member
Reaction score
0
forum oyunlarına asıstan mod olmak ıstıorum tabı ıhtıyac warsa:utan

orda yeni bi moda ihtiyaç yok gibime geliyor ama maximus ve şirine tabi daha iyi bilir onlar yorum yapsın ben kararımı açıklarım ;)

Bazı konularda vermiş olduğun kaba mesajlardan, tartışmaları devam ettirmenden, konulara çok acımasız yorumlar yazmandan dolayı seni mod olarak görmek istemem... ( - ) Anlayışla karşılaman dileklerimle...

1. üyelik tarihin ve aktifliğin kıyaslandığında çok düşük bir oran çıkıyor ortaya.. (13 ay!)

2. BlueFly'ın da yazdığı gibi, oradaki mod arkadaşlarımızın bölüm için yeterli olduğu kanısındayım..

daha fazla aktif olman ve bölümde kendini iyice ön plana çıkartman dileği ile..

şimdilik ---

bende msjlara baktım ama şimdi 3-4tanesi pek düzgün değil diğerleride zaten ya

devamı gelicek

ya da teşekkür basın biraz olmuş

neyse ben çekimser diyorum

bence mod ihtiyacı olan bir bölüm değil şu anda o yüzden (-)

Gerenk Yonk -

maximus' Alıntı:
bolumumuze mod ıhtıyacı yoktur. konunun kapatılmasını rıca edıyorum.
Bunun üstüne daha yorum yapılırmı bilmiorumki..

BlueFly' Alıntı:
Bazı konularda vermiş olduğun kaba mesajlardan, tartışmaları devam ettirmenden, konulara çok acımasız yorumlar yazmandan dolayı seni mod olarak görmek istemem... ( - ) Anlayışla karşılaman dileklerimle...

KATILIYORUM ...

BlueFly' Alıntı:

Aynen katılıyorum...

Maximus VE Şirine war Zaten..GErekli olmayacagını düşünüyorum

-1907

bölümde saten iki yönetici war ihtiyaç olmadıını da kendileri de dile getirmişler saten
kısacası ----

Geri