forum template ye nasıl giripde oraya kod eklycez? yardım eder misimn,z_?
nelez New member Katılım 17 Şub 2007 Mesajlar 310 Reaction score 0 Puanları 0 14 Ara 2008 #1 forum template ye nasıl giripde oraya kod eklycez? yardım eder misimn,z_?
FaLCoN_TiGeR ∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση Katılım 8 Ocak 2007 Mesajlar 3,364 Reaction score 0 Puanları 0 Konum vBulletin 14 Ara 2008 #2 admincp / stillir temalar / biçim yöneticisi / kullandığın temanın sağ tarafından şablonları değiştir seçeneğini seçiyorsun ve sol tarafta teplateler karşına çıkıyor. İnşallah ne yaptığını biliyorsundur bilmiyorsan kurcalama derim =)
admincp / stillir temalar / biçim yöneticisi / kullandığın temanın sağ tarafından şablonları değiştir seçeneğini seçiyorsun ve sol tarafta teplateler karşına çıkıyor. İnşallah ne yaptığını biliyorsundur bilmiyorsan kurcalama derim =)
nelez New member Katılım 17 Şub 2007 Mesajlar 310 Reaction score 0 Puanları 0 16 Ara 2008 #3 FaLCoN_TiGeR' Alıntı: admincp / stillir temalar / biçim yöneticisi / kullandığın temanın sağ tarafından şablonları değiştir seçeneğini seçiyorsun ve sol tarafta teplateler karşına çıkıyor. İnşallah ne yaptığını biliyorsundur bilmiyorsan kurcalama derim =) Genişletmek için tıkla ... yavaş yavaş öğreniyorum inşaalllah çok zevkli bi iş
FaLCoN_TiGeR' Alıntı: admincp / stillir temalar / biçim yöneticisi / kullandığın temanın sağ tarafından şablonları değiştir seçeneğini seçiyorsun ve sol tarafta teplateler karşına çıkıyor. İnşallah ne yaptığını biliyorsundur bilmiyorsan kurcalama derim =) Genişletmek için tıkla ... yavaş yavaş öğreniyorum inşaalllah çok zevkli bi iş