Foruma Girişte Müzik Çalsın

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Degısık hoş bir eklenti olabılır.. :)

müzik sadece birkez çalsın diyorsanız header templatsinin en üstüne alttaki kodu ekleyin(kırmızı renkli yeri değiştirerek istediğiniz müziğin çalmasını sağlayabilirsiniz)

PHP:
<!-- Christmas Sound by Blackpheonix -->

<EMBED src="/forum/sound/jingle.mid" autostart=true loop=false volume=100 hidden=true><NOEMBED><BGSOUND src="/forum/sound/jingle.mid"></NOEMBED>

<!-- /Christmas Sound by Blackpheonix -->

müzik devamlı çalsın diyorsanız alttaki kodu ekleyin

PHP:

<EMBED src="/forum/sound/jingle.mid" autostart=true loop=true volume=100 hidden=true><NOEMBED><BGSOUND src="/forum/sound/jingle.mid"></NOEMBED>

ftpde sound isminde bir klasör oluşturun ve mid uzantılı müzik dosyanızı onun içine atın...

Not: Mp3 veya wav dosyalarıda ekleyebılırsınız ama dosyaların buyuklugu sayfa yuklenmesını etkıleyecektır ...

Haylaz arkadasımıza tesekkürler...

hayır mp3 ve wav uzantılarınıda calıstırabılırsın onların yuklenmesı zor olucagı ıcın midi dosyasını örnek verdim...

ya bide su sarkiyi eklermisin?? onuda eklede tam olsun. bizde upload edelim. simdiden tesekkurler

iyi güzel ama her linke tıkladığında çalıyo
bunu düzeltemezmiyiz yani üyeler bunalmasınn manuel olarak kapatamazmıyız bunu

Ya olmadı yaptım aynılarını :S

bence çalmasın.millet foruma girerken kendisi şarkı dinlior.bide forum müziği olunca hep birbirine karışır

ßilmem farkındamısın ama altta verdiğin kodlarla üstteki kodlar aynı fark yok ki
yani 1 kez çalsın istiyosanız;

Kod:

<EMBED src="/forum/sound/jingle.mid" autostart=true loop=false volume=100 hidden=true><NOEMBED><BGSOUND src="/forum/sound/jingle.mid"></NOEMBED> 

devam lı çalmasını istiyosanız;

Kod:

<EMBED src="/forum/sound/jingle.mid" autostart=true loop=true volume=100 hidden=true><NOEMBED><BGSOUND src="/forum/sound/jingle.mid"></NOEMBED> 

ßen mi yanlış görüyorum anlamadım:O

Eyvallah

Sağolasın kardeşim

Alın Winamp Size

Bende de Flash Winamp War Pop up OLarak Cıkıyor Ftpnin içine Sund Klasörünün içine Sarkılarını Atıyorsun Normak Winamotan Dinlermiş gibi Calıor İstek De Yapabiliyorsun. İsteyen Varsa Verebilirim :hhman:

cнøøśÿ' Alıntı:
ßilmem farkındamısın ama altta verdiğin kodlarla üstteki kodlar aynı fark yok ki

Kod:

<EMBED src="/forum/sound/jingle.mid"[COLOR="Red"] autostart=true loop=false[/COLOR] volume=100 hidden=true><NOEMBED><BGSOUND src="/forum/sound/jingle.mid"></NOEMBED> 

Kod:

<EMBED src="/forum/sound/jingle.mid" [COLOR="black"][COLOR="Red"]autostart=true loop=true[/COLOR][/COLOR] volume=100 hidden=true><NOEMBED><BGSOUND src="/forum/sound/jingle.mid"></NOEMBED> 

Ben zerre anlamam ama sanırım burada bır farklılık söz konusu

cнøøśÿ' Alıntı:

Kod:

Kod:

loop yazan yerde fark war...

J@CK@L' Alıntı:
Ben zerre anlamam ama sanırım burada bır farklılık söz konusu
loop = TRUE olduğunda döngüye girer... yani devamlı çalma olayı burada okeydir jack :D

Geri