.:.forumistan Hacked.:.

melihbakir

LorD oF The WaReZ
Reaction score
0
EVET ARKADASLAR www.forumistan.com SITESI DUN GUZEL BIR ORTAK CALISMA ILA HACKLENMISTIR ;)
SITEYE SALDIRI SEBEBI:: SITEYE GICIK OLUYORDUK... SUREKLI BULASIYORDU BIZDE GEREKENI YAPTIK...

SALDIRI TURU:: INDEX SQL INJECTION ILE UFAK BIR SALDIRI

SALDIRIDA MAALESEF ZONE-H KAYIDI MAALESEF ALINMADI. INANMAYANLAR CIKABILIR BU DA COK DOGAL GERCEKTEN.
SITE HACKLENDIGI ZAMAN XFILES-UGLY_DUCK GORMUSLERDIR.

SITEYI HACKLEMEKTE COOK BUYUK EMEGI OLAN A R E S ABIME TESEKKURLERIMI SUNUYORUM. O OLMASA OLMAZDI GERCEKTEN ;)

ARKADASLAR SITENIN DUYURULAR BOLUMUNEDE BAKARSANIZ YAZILANLARI GOREBILIRSINIZ. :D

EDIT::: ADAM SITESINE MOD YAPTI BENI WEB HACK BOLUMUNE

ya üye girişi istiyor duyurular bölümüne de kim üye olacak...
bir de çok kısa sürmüş herhalde...
ben de daha yeni üye oldum yazıyı da gördüm
"Sitenin açılma süresindeki problem çözülüştür . Artık sorunsuz şekilde 24 saat siteye ulaşabileceksiniz . Siteye saldırı yapan kişiler ile gerekli kuruluşlar işlemleri başlatmıştır . Bu kişiler bulununca sitede fotoğrafı , ismi ve soyadı Gerekçe gösterilerek yayınlanacaktır ! . Bakalım kim neden ve ne şekilde bu siteye saldırıda bulunmuş ?"
helal be size...

iyi bari ellerinize saglık :)

Auhaua Adam Durumu Anladi Ve Beni Hem Modluktan Hemde Siteden Atti :d:d

Dostum Kisa Surmesi Degil Yaklasik 1 Gun Boyunca Kapali Kaldi Tabi Tekrar Kurmus.

Duyurularda Yazan:::

Sitemize Yapilan Saldiriyi Engellenmis Bulunmaktayiz. Artik Butun Aciklari Kapatildi Sitenin. Ve Bu Saldiriyi Yapanlari Isimleri Ve Resimleri Bulundugu Anda Burda Yayinlanacak. Bakalim Kim Yapmis Gorecegiz?

melih sen adam olmazsın walla
bu insanlığa verilen sözlere
ayıp olmadımı. hiç yakışıramadım!!!!!!!!!!!

Noldu pek anlamadım ama des in msjında pek olumlu şeyler yazmıyo :confused:

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
melih sen adam olmazsın walla
bu insanlığa verilen sözlere
ayıp olmadımı. hiç yakışıramadım!!!!!!!!!!!

ABI AKLIMA GELDIN AMA O KONUSMADAN SONRA COK SORUNLAR YASANDI TEKRAR :(
MAALESEF ADAM KENDI CEVABINI KENDI HAZIRLADI ABI ZATEN SITEYEDE UYE OLMUS SIMDI.
dimitraton NICKLI KISI BU SITENIN SAHIBI OLUYOR KENDISI ;)

Ares Benim En çok Merak Ettiğim Bu Senin Screen de ki %45 olan download ney :)

offff ya benim nie ares gibi tanıdığım yok ya kıskanıyorum ama:)
ares adamımsın hala bi de keskin bi de sorunlu bi de kady.ya warya bunlar deli gibiler ya.hayranım walla.iyi ki tanımışım diyorum.

la manyak sorunlu seni neyi anlamadın
efem mim benim sorunlusun işte anlamaman normal :D

%45 olan şey SQL sp3 madem merak ettin

keskin aman yanlışlıkla bizim siteye saldirim falan deme haa walla güme gideriz.yakında grup olarak bi site açıcaz.isim vermeyim reklam olmasın seni oraya bekleriz keskim kardeşim.bak sakın şimdi yanllış anlayıp da silmeyin mesajı iyi niyetli yazıyom.hiçbir amaç taşımıyo bu mesaj.hala sevviyom ben bunları.şimdi biraz gevezelik yapak bunlar kim?
1)ARES
2)SORUNLU
3)KESKİN
4)KADY

sıralamayı ölesine yaptım ya bunlara hastayım yaa.inş ilerde sizler gibi olurum.canlarım benim.canım kardeşlerim

WaRRioR' Alıntı:
keskin aman yanlışlıkla bizim siteye saldirim falan deme haa walla güme gideriz.yakında grup olarak bi site açıcaz.isim vermeyim reklam olmasın seni oraya bekleriz keskim kardeşim.bak sakın şimdi yanllış anlayıp da silmeyin mesajı iyi niyetli yazıyom.hiçbir amaç taşımıyo bu mesaj.hala sevviyom ben bunları.şimdi biraz gevezelik yapak bunlar kim?
1)ARES
2)SORUNLU
3)KESKİN
4)KADY

sıralamayı ölesine yaptım ya bunlara hastayım yaa.inş ilerde sizler gibi olurum.canlarım benim.canım kardeşlerim

DUR OLM SIMARDIM VALLA :D :p
AYRICA SENINLEDE TANISIRZ MERAK ETME MSN ADRESINI PMDEN GONDERSENE ;)

Forum'a düşman kitle : Sanal düşmanımızda olsanız ilk olarak merhabalar diyelim . Saygı herşeyden üstündür tabikide saygıdan anlarsanız .. Sizlerin yani foruma saldırıda bulunan veya küfürlü mesajlar yazan kişiler amacınızın tam olarak ne olduğunu söylerseniz sevinirim . Yani anlamadığım bir konu var boşu boşuna flood veya ddos yapan illegal programları kullanarak bir yere varacağınızı mı sanıyorsunuz . Bilinki bu site 12 saatde bir yedeklenmektedir . Sizin saldırılarınız forum yönetimi adına umrumda değil şunu iyi bilinki İtiraf eden kişiler zaten yüzsüzlük de size yakışır . Resmen diyorsunuz ki biz bu siteyi hackliyeceğiz ve saldıranda biziz . Fare kediden , kedide köpekten korkar , bunu beyninize iyi yerleştirin tabikide samandan yerleştirelecek yer kaldı ise.. Neyse öncelikle yapılan saldırıların kimin tarafından olduğu ortaya çıktı ve ayrıca bulunan serverdeki 300 e yakın sitede zarar görmektedir . Bizim yapmamız gereken saldırıda bulunan 2 site sahibinin kimliğini ele geçirip hukuki işlem yapmak , bu çalışmalar sonuç alınasıya kadar sürdülecektir .

Siteye saldırmaya tabikide bu saldırı kelimesi sizin deyiminiz yani siteye flood yapmaya yada exploit , index atma gibi saçmalıklarınıza devam edin .. Yapabilecekseniz yapın .

Size tekrar şans vererek son uyarımız bardakdaki suyu taşırırsanız bizden günaf gitti ...

Çoluk çocuk sürüsü olan koyun sürüsü..
Saygılar Sevgiler

Buradaki sözlerim foruma saldırıda bulunan kişilere karşıdır . Hakaretli meajlar için ziyaretçilerimizden özür dilerim

Ahu hua huahuh abi ne dio lem bu bide ana sayfaya koymuş mal.Ben ziyaretçi olarak girsem s..sen üye olmam bi daha bunlara ahuhaahuhuah

CaTaFaLQue' Alıntı:
Forum'a düşman kitle : Sanal düşmanımızda olsanız ilk olarak merhabalar diyelim . Saygı herşeyden üstündür tabikide saygıdan anlarsanız .. Sizlerin yani foruma saldırıda bulunan veya küfürlü mesajlar yazan kişiler amacınızın tam olarak ne olduğunu söylerseniz sevinirim . Yani anlamadığım bir konu var boşu boşuna flood veya ddos yapan illegal programları kullanarak bir yere varacağınızı mı sanıyorsunuz . Bilinki bu site 12 saatde bir yedeklenmektedir . Sizin saldırılarınız forum yönetimi adına umrumda değil şunu iyi bilinki İtiraf eden kişiler zaten yüzsüzlük de size yakışır . Resmen diyorsunuz ki biz bu siteyi hackliyeceğiz ve saldıranda biziz . Fare kediden , kedide köpekten korkar , bunu beyninize iyi yerleştirin tabikide samandan yerleştirelecek yer kaldı ise.. Neyse öncelikle yapılan saldırıların kimin tarafından olduğu ortaya çıktı ve ayrıca bulunan serverdeki 300 e yakın sitede zarar görmektedir . Bizim yapmamız gereken saldırıda bulunan 2 site sahibinin kimliğini ele geçirip hukuki işlem yapmak , bu çalışmalar sonuç alınasıya kadar sürdülecektir .

Siteye saldırmaya tabikide bu saldırı kelimesi sizin deyiminiz yani siteye flood yapmaya yada exploit , index atma gibi saçmalıklarınıza devam edin .. Yapabilecekseniz yapın .

Size tekrar şans vererek son uyarımız bardakdaki suyu taşırırsanız bizden günaf gitti ...

Çoluk çocuk sürüsü olan koyun sürüsü..
Saygılar Sevgiler

Buradaki sözlerim foruma saldırıda bulunan kişilere karşıdır . Hakaretli meajlar için ziyaretçilerimizden özür dilerim

Ahu hua huahuh abi ne dio lem bu bide ana sayfaya koymuş mal.Ben ziyaretçi olarak girsem s..sen üye olmam bi daha bunlara ahuhaahuhuah

HAHA DOSTUM BEN ALISTIM ARTIK BUNU BOYLE KONUSMALARINDAN BEN BU ADAMI UZUN ZAMANDIR TANIYORUM. KENDIMI BILDIM BILELI BENI YAKALATACAK :D :D

Geri