erostur
New member
- Reaction score
- 0
--------------------------------------------------------------------------------
Forumlarda açılan saçma sapan konuların perde arkası ve nasıl ortaya çıktıkları..
didem: ay gamze biliyomusun mj sayım düşmüş ay çüş oldum yaa
gamze:didemciim hemen koş forum oyunlarına at bi yüz elli iki yüz mesaj felan oha yani yükselt azcık
didem: ay çıldırdım bebişim ya şu mod varya biri işte yazmış başlıkta sildik diye ay dedim uyus insan ay dur ben hemen mj atim gamze bekle sen
gamze:yaa aklına ne geldiyse aç başlık hemen yükselir ne bu ya kiltlemelr çüş yani
didem: valla ya konu açamaz oldum fondotenin yararlarını yazmıştım ay hemen kit noluyoruz yaa
gamze: yaa ben de iyrenç espriler die beş kere başlık açtım beşini de kilit yaa bir daha açcam sen de ac bebişim
didem: valla bende açcam birde hep aynı konuyu açmayın demiş konumu kaldı ki açıcak acaba yeni çıkan ruj içinde açsammı ay geçen bir forumda gördüm süper başlık yanii
gamze: aa manyak ötesi süper hele son moda kırmızı onla ilgili bir başlık aç....ben de sıkıldım walla açamıorum başlık şevk mekk kalmdi öldürdüler beni yawwwww.......en iyisi saçma sapan mesajlar atıp üyelerin mesaj sayılarıyla dalga geçiyorum sen de dene bebişim
didem: süperrr ötesiiii
gamze: hele bazen okunmayacak şekilde mesaj atıorum ki iice çileden çıksınlar
didem: ay evet yaa sen daha pudingtin felan diyim mj yükselten yenilere uyuz oluyorum zaten noluyoz pudingtin profiterol olmuş gamzee fıttırdım ay ben bide alakasız bir konu atıyım
gamze: didem sanki olsalar nolur aldırma onlar hala puding benim gözümde walla
didem: öyle mesajla mı artarmış
gamze: hememn yükseltmeliyim
didem: sen gene iyisin gamzee
didem: ben gazeteye yeni çorap başlığı attım konuyla alakası yokmuşşş sanki o çoraptan kimse giymiyo
gamze: mesajlarım yüzünden her gün aşalanıorum hala da anlamıyorum sebebini..kokulu çoraplar die başlık açcam bir daha silerlerse yuh artık
didem: ac canım ben hemen yazarım yorum
gamze: yaz canım bebişim destekle beni
didem: biliyosun hatta iki aç iki mj daha ii
gamze: evet ard arada ii olur bu arada ben sıkıldım gitcem siteden
didem: aa başlık açmadan gitme sakın
gamze: yok zaten açıcam ben gidiyorum diye bir de herkese öm atcam ben gidiyorum bilsinler
didem: aa bende başlık atıyım gamzem gidiyo diye
gamze: sonra dönerim nasılsa dönmek bedava dönüncede döndüm diye başlık açarım
didem: aa aç tabi bende gamzem döndü diye başlık açarım ayy bi kere paylaşım yok kimsede gamze
gamze: ay haklısın yaa biz paylaşımcıyız bi kere
didem: bu arada sizde yazın kısmına yeni kan diye başlık açtım benim hikaye değil çaktırma
gamze: aaa çaktırmam canım zaten şiirlerim vardı ya aslında hepsi alıntı benimde
didem: ya kızım benim yazdığım bir başlığa dksında yorum geliyo
gamze: efet yaa kimse yönetemiyor biz yapardık bu işi ben yeni program indirdim kullanamıyorum
didem: tatlılıkla birinden program ismini al sonra salla gitsin
gamze: bilen varsa sorcam walla
didem: ay bi üye daha
gamze: yeni üye mi gene mi allah kahretsin bıktım şu pudinglerden
didem: kız dün pudingti hemen profiterol olmuş böğkk kaldım öle
gamze: ne günlere kaldık sonumuz kötü walla
didem: biz her detaya giriyoruz
gamze: canım sıkıldı ben başlık aççam
didem: aç tabi şekerim
gamze: alkışla beni 10 mj arttırdım
didem: aaaa süpersin kızım dur bende gelişi güzel her yere mj atim tşk ediyim önüme gelen konuya..
Forumlarda açılan saçma sapan konuların perde arkası ve nasıl ortaya çıktıkları..
didem: ay gamze biliyomusun mj sayım düşmüş ay çüş oldum yaa
gamze:didemciim hemen koş forum oyunlarına at bi yüz elli iki yüz mesaj felan oha yani yükselt azcık
didem: ay çıldırdım bebişim ya şu mod varya biri işte yazmış başlıkta sildik diye ay dedim uyus insan ay dur ben hemen mj atim gamze bekle sen
gamze:yaa aklına ne geldiyse aç başlık hemen yükselir ne bu ya kiltlemelr çüş yani
didem: valla ya konu açamaz oldum fondotenin yararlarını yazmıştım ay hemen kit noluyoruz yaa
gamze: yaa ben de iyrenç espriler die beş kere başlık açtım beşini de kilit yaa bir daha açcam sen de ac bebişim
didem: valla bende açcam birde hep aynı konuyu açmayın demiş konumu kaldı ki açıcak acaba yeni çıkan ruj içinde açsammı ay geçen bir forumda gördüm süper başlık yanii
gamze: aa manyak ötesi süper hele son moda kırmızı onla ilgili bir başlık aç....ben de sıkıldım walla açamıorum başlık şevk mekk kalmdi öldürdüler beni yawwwww.......en iyisi saçma sapan mesajlar atıp üyelerin mesaj sayılarıyla dalga geçiyorum sen de dene bebişim
didem: süperrr ötesiiii
gamze: hele bazen okunmayacak şekilde mesaj atıorum ki iice çileden çıksınlar
didem: ay evet yaa sen daha pudingtin felan diyim mj yükselten yenilere uyuz oluyorum zaten noluyoz pudingtin profiterol olmuş gamzee fıttırdım ay ben bide alakasız bir konu atıyım
gamze: didem sanki olsalar nolur aldırma onlar hala puding benim gözümde walla
didem: öyle mesajla mı artarmış
gamze: hememn yükseltmeliyim
didem: sen gene iyisin gamzee
didem: ben gazeteye yeni çorap başlığı attım konuyla alakası yokmuşşş sanki o çoraptan kimse giymiyo
gamze: mesajlarım yüzünden her gün aşalanıorum hala da anlamıyorum sebebini..kokulu çoraplar die başlık açcam bir daha silerlerse yuh artık
didem: ac canım ben hemen yazarım yorum
gamze: yaz canım bebişim destekle beni
didem: biliyosun hatta iki aç iki mj daha ii
gamze: evet ard arada ii olur bu arada ben sıkıldım gitcem siteden
didem: aa başlık açmadan gitme sakın
gamze: yok zaten açıcam ben gidiyorum diye bir de herkese öm atcam ben gidiyorum bilsinler
didem: aa bende başlık atıyım gamzem gidiyo diye
gamze: sonra dönerim nasılsa dönmek bedava dönüncede döndüm diye başlık açarım
didem: aa aç tabi bende gamzem döndü diye başlık açarım ayy bi kere paylaşım yok kimsede gamze
gamze: ay haklısın yaa biz paylaşımcıyız bi kere
didem: bu arada sizde yazın kısmına yeni kan diye başlık açtım benim hikaye değil çaktırma
gamze: aaa çaktırmam canım zaten şiirlerim vardı ya aslında hepsi alıntı benimde
didem: ya kızım benim yazdığım bir başlığa dksında yorum geliyo
gamze: efet yaa kimse yönetemiyor biz yapardık bu işi ben yeni program indirdim kullanamıyorum
didem: tatlılıkla birinden program ismini al sonra salla gitsin
gamze: bilen varsa sorcam walla
didem: ay bi üye daha
gamze: yeni üye mi gene mi allah kahretsin bıktım şu pudinglerden
didem: kız dün pudingti hemen profiterol olmuş böğkk kaldım öle
gamze: ne günlere kaldık sonumuz kötü walla
didem: biz her detaya giriyoruz
gamze: canım sıkıldı ben başlık aççam
didem: aç tabi şekerim
gamze: alkışla beni 10 mj arttırdım
didem: aaaa süpersin kızım dur bende gelişi güzel her yere mj atim tşk ediyim önüme gelen konuya..