Forumlarda acılan sacma sapan konuların sebepleri:D:D

erostur

New member
Reaction score
0
Bana yalan söyliyeceksen önce gözlerinle anlaş..
--------------------------------------------------------------------------------
Forumlarda açılan saçma sapan konuların perde arkası ve nasıl ortaya çıktıkları..

didem: ay gamze biliyomusun mj sayım düşmüş ay çüş oldum yaa

gamze:didemciim hemen koş forum oyunlarına at bi yüz elli iki yüz mesaj felan oha yani yükselt azcık

didem: ay çıldırdım bebişim ya şu mod varya biri işte yazmış başlıkta sildik diye ay dedim uyus insan ay dur ben hemen mj atim gamze bekle sen

gamze:yaa aklına ne geldiyse aç başlık hemen yükselir ne bu ya kiltlemelr çüş yani

didem: valla ya konu açamaz oldum fondotenin yararlarını yazmıştım ay hemen kit noluyoruz yaa

gamze: yaa ben de iyrenç espriler die beş kere başlık açtım beşini de kilit yaa bir daha açcam sen de ac bebişim

didem: valla bende açcam birde hep aynı konuyu açmayın demiş konumu kaldı ki açıcak acaba yeni çıkan ruj içinde açsammı ay geçen bir forumda gördüm süper başlık yanii

gamze: aa manyak ötesi süper hele son moda kırmızı onla ilgili bir başlık aç....ben de sıkıldım walla açamıorum başlık şevk mekk kalmdi öldürdüler beni yawwwww.......en iyisi saçma sapan mesajlar atıp üyelerin mesaj sayılarıyla dalga geçiyorum sen de dene bebişim

didem: süperrr ötesiiii

gamze: hele bazen okunmayacak şekilde mesaj atıorum ki iice çileden çıksınlar

didem: ay evet yaa sen daha pudingtin felan diyim mj yükselten yenilere uyuz oluyorum zaten noluyoz pudingtin profiterol olmuş gamzee fıttırdım ay ben bide alakasız bir konu atıyım

gamze: didem sanki olsalar nolur aldırma onlar hala puding benim gözümde walla

didem: öyle mesajla mı artarmış

gamze: hememn yükseltmeliyim

didem: sen gene iyisin gamzee

didem: ben gazeteye yeni çorap başlığı attım konuyla alakası yokmuşşş sanki o çoraptan kimse giymiyo

gamze: mesajlarım yüzünden her gün aşalanıorum hala da anlamıyorum sebebini..kokulu çoraplar die başlık açcam bir daha silerlerse yuh artık

didem: ac canım ben hemen yazarım yorum

gamze: yaz canım bebişim destekle beni

didem: biliyosun hatta iki aç iki mj daha ii

gamze: evet ard arada ii olur bu arada ben sıkıldım gitcem siteden

didem: aa başlık açmadan gitme sakın

gamze: yok zaten açıcam ben gidiyorum diye bir de herkese öm atcam ben gidiyorum bilsinler

didem: aa bende başlık atıyım gamzem gidiyo diye

gamze: sonra dönerim nasılsa dönmek bedava dönüncede döndüm diye başlık açarım

didem: aa aç tabi bende gamzem döndü diye başlık açarım ayy bi kere paylaşım yok kimsede gamze

gamze: ay haklısın yaa biz paylaşımcıyız bi kere

didem: bu arada sizde yazın kısmına yeni kan diye başlık açtım benim hikaye değil çaktırma

gamze: aaa çaktırmam canım zaten şiirlerim vardı ya aslında hepsi alıntı benimde

didem: ya kızım benim yazdığım bir başlığa dksında yorum geliyo

gamze: efet yaa kimse yönetemiyor biz yapardık bu işi ben yeni program indirdim kullanamıyorum

didem: tatlılıkla birinden program ismini al sonra salla gitsin

gamze: bilen varsa sorcam walla

didem: ay bi üye daha

gamze: yeni üye mi gene mi allah kahretsin bıktım şu pudinglerden

didem: kız dün pudingti hemen profiterol olmuş böğkk kaldım öle

gamze: ne günlere kaldık sonumuz kötü walla

didem: biz her detaya giriyoruz

gamze: canım sıkıldı ben başlık aççam

didem: aç tabi şekerim

gamze: alkışla beni 10 mj arttırdım

didem: aaaa süpersin kızım dur bende gelişi güzel her yere mj atim tşk ediyim önüme gelen konuya..

yapan çok sadece gamze ve didemden ibaret değil safcıklar:):):)

Geri