Forumun Hızı!!

whiteman28

New member
Reaction score
0
Bir süredir gelmiyordum forum yavaş diye ama ne bu hız kardeşim :)
süper olmuş hayatta çıkmam artık burdan saolun:D

=) biri bizi durdursun..

ben şikayetçiyim
zırt pırt database error

bide site çok yavaş açılıyor
uyuz oluyorum bazen

arada bir sayfaları açmamazlık yapıyodu :D şimdi o da güzeldi

şöle bişey var arkadaşlar daha hızlı olabilmesi için şuanda sunucularda çalışmalar devam ediyo bazı aksaklıklar olabilir bunları dogal karşılamak lazım. ilerleyen günlerde bunları tamamen aşıcaz.

hackhell i durdurabilecek bi forum tanımıyorum hackheliin en büyük özelligi hiç bi özelliğinin olmaması :D hehehee

doğruya doğru,her sayfa açtığımda database hatası alıyorum,sürekli yenileme yapıyorum,aksi halde girilmiyor sayfalara

çalışmaların bitmesini bekliyorum daha sağlıklı yorum yapabilmek adına

kolay gelsin

kurtulus23' Alıntı:
doğruya doğru,her sayfa açtığımda database hatası alıyorum,sürekli yenileme yapıyorum,aksi halde girilmiyor sayfalara

çalışmaların bitmesini bekliyorum daha sağlıklı yorum yapabilmek adına

kolay gelsin

bekliyelim ve görelim =)

Hız yapsak olay oluyo,yavaşlasak olay oluo,!el! koysak olay oluyo
Olay bunlarda değil HackHeLL'de..:sigara:

Aşırı sürat öldürür biz en iyisimi azami hızımızı koruyalım...

veri tabanı 2 sunucuya bölündüğünden, aşırı yüklenme olunca dbase hatası veriyor. işlemler tamamlanınca buda düzelecektir. onun dışında bi sıkıntı yok, site gayet hızlı. teşekkürler Dark_Angel

suan database hatası ve forum hızı ıle ılgılı ıslemler bıttı arkadaslar.. sayfalara yapılan ıstekler artık fırewall ustunden tanımlanarak gecıyor, buda bellı bır lımıt asımında saldırı olarak nıtelendırılıp sunucuya ulasmadan fırewall ayagında blocklanıyor, demem okı ole 10 tane farklı sayfa acmak yada sn yede bırden fazla refresh yapmak gecıcı ulasım sorunları yasamanıza neden olucaktır. Bır sayfa uzerınden sakın sakın gezersenız sorunsuz kullanabılırsınız forumu ;)

Dark_Angel' Alıntı:
10 tane farklı sayfa acmak gecıcı ulasım sorunları yasamanıza neden olucaktır. Bır sayfa uzerınden sakın sakın gezersenız sorunsuz kullanabılırsınız forumu ;)

forum için rahatlatıcı bir önlem olabilir ama kullanıcılar için kendi adıma konuşayım çok kötü bir uygulama olmuş.. Genel olarak kimse tek bir sayfa ile kısıtlı kalmak istemez,kullanıcıların bir forumda aradığı en önemli özellik rahat rahat gezebilmektir.

yine de hayırlısı olsun.

internet kafeden hiç giremiyorum ama evde biraz daha iyi:) inşallah yakında daha hızlı olur..

yavaş açılanlara mozilla yı tavsiye ediyorum!

hersayfada 40 mesaj gösteri işaretlemiştim fazla olan yorumları tek sayfada okuyabilmek için sonra bende de olmaya başladı sayfa gösterilemiyo uyarısı veriyodu sürekli bende her sayfada 10 mesaj göster seçeneğine geri döndüm gayet hızlı hiç bi sorun kalmadı teknik olarak bundan mı kaynaklanıyo bilmiyorum ama sorun bu değişimi yaptıkdan sonra halloldu.

gerçektende çok hızlandı bizim forum ama dark_angel ın dediği doğru 1 ya da en fazla 2 sayfadan girmek en güzeli hem kasılmıyor forum hemde herkes rahat rahat giriyor çok güzel olmuş elinize sağlık

Geri