Fotoğrafçılık Bölümü Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tunyukuk

New member
Reaction score
0
Ya yağmur gibi yağarsınız yada lağım gibi akarsını
Uzun süredir yakınen takip ettiğim ve ilgilendiğim bölümlerden biri olan Fotoğrafçılık bölümüne ilgi çok arttı
ve gerçekten güzel paylaşımlar yapılmaya başlandı.

Yoğunluğun bu şekilde artmasının meydana getirebileceği aksaklıkların çözümü ile
yapılması gereken düzenlemeleri sağlamak amacıyla henüz Moderatörü bulunmayan Fotoğrafçılık Bölümüne adaylığımı koyuyorum.
Olumlu veya olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.

Tüm arkadaşlara iyi forumlar

Kendimden fazla sana guvenirim Zafer Abi. oyum olumlu yondedir hayirlisi olsun.

Haksizlik olur gozum tutmayan adamlar oy vermis sana gibi laflar zaten komedi geliyor

kimin kime haksizligi olacak ki uygun gorulursen olursun sanki orayi birileri parsellemis gibi konusmayin

gozunuzun tutmadigi adam Ataturk'cu olan ben : ) bilmiyor sanmayin ;)

seninle tanışmıyoruz Tunyukuk ama eminimki 40 yıl tanışmışız gibi biliyorum forumda seni ve emeklerinide doğal olarak tabiki oylamada tanışıp tanışma söz konusu olamazda ..ama emeklerin ve online sürenden dolayı direk sana kocaman bir artı veriyorum bence geç bile kaldın ...oyum ++++++++(Artı)

Sevdiğim bi abimiz daha adaylığını koymuştu o olamadı ama bu bölüme olan ilgini görmemek elde değil üstelik uzun sürede forumda çok aktifsin şu da var mod olmak uzun süre online olmayı da gerektirir ki öylesin paylaşımların da muhteşem. benden +1903

Yönetimde Görmek iStedigim Ender KiŞiLerdensin

+ ZeytinßurnuLu

Sana olan saygım ve bölüme olan ilgin nedeniyle kocaman bir (+)

zafer abi :) ben de artı veriorm :)

inş olursun hadi bakalım hayırlısı

Dai Sana Kocaman Bir Çizik

-

Onun Üstünede Bir Çizik

|

Oldu Sana Kocaman Bir

+

Hayırlı Olsun :D

Sonuna KaDaR
[ + ]

HayıRlı oLSn

umarım emeğinizin karşılığını alırsınız [+]

zaten içimden geçenlerin çoğunu yazmışlar :)
hayırlı olsun abi +7

|-|ℓσя∂ , ßazı NeDeNLeRDeN DoLaYı oyuM - ...

Hem paylaşımların hemde forumdaki duruşun ile bunu çoktan hakeden birisin. Gönül rahatlığı ile destekliyorum...... ( + )

bu bölümde bi mod olucaksa o sen olmalısın =)

( +++ )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri