Fringe?

sonixes

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar beni nasıl bilirsiniz?:closedeyes:

makına muhendisliği okuyor sıvasta : ))

Uzun süredir aramızdadır kendisi. Ne etliye ne sütlüye karışmıştır. Seveni çoktur. Senin gibisi lazım herkese. Nickide güzel :smile:

ortak bu bölümde ilk post'um olacak ;)

sevdiğim saydığım kardeşlerimdendir

iyi biliriz bune olm ya rahmetlimi oldun ne :D

hayatı dolu dolu,sıcak kanlı,çok gülen,çok şekerli,az tuzlu :))

kankam benim

Uzun zamn önce kendısını hiç tanımıyorken site de bir bölümde yardıma ihtiyacım oldugunu görüp aslında kendisiyle hiçte alakası yokken tesadüfen görüp koşup yardıma gelmıs bır ınsandır kendısı. Sitede Frınge nıckıyle tanısmam böyledır :)

O gün bugundur tanırım. Mümkün mertebe hal hatır sorar selamlasır sohbet ederız arada. Dünya iyisi cancağazım. İyiniyetli , canayakın , samimi , içten korkmadan güvenebileceğiniz birisi. Vefakar , düşüncelı , duyarlı .
Çok severım kendısını.

Sen zaten biliyorsun hakkındakı düşüncelerımı : ) Herkes senın ne kadar iyi oldugnu bilip böylesı güzel bir yürekten mahrum kalmasınlar diye burayada bıraz yazayım dedim :)

Senı tanıdıgım için çok mutluyum cancagazım :smile:

Trabzonlu :)

İşe yaramaz :smile:

Eski nicki de güzeldi ama Fringe'yi de beğendik biz.

İyi bir kardeşimizdi kendileri :p

naturel iyiniyetli canayakın bir kardeşimizdir.yılışıklığı yalakalığı sevmez.hep böyle kal

soner
albayrak
10.09.1988 doğumlu
koyu traabzonspor lu aynı zamanda trabzon da doğmuş
memleketinin tam neresi olduğunu anlamadığım (İstanbul-Trabzon-Bursa-Yalova-Eskişehir semaları =))
bi arkadaş :D
he bide uludağ üniversitesinde öğrenciydi enson :D
H.U.T tan biri ;) ordan biliyorum ama onun dışında pek muhhabbetimiz olmadı maleseft ;)
genel forum a göre iyi biridir ;) bi kötülüğünü görmedim ;)

makına muhendisliği okuyor sıvasta : ))

soner
albayrak
10.09.1988 doğumlu
koyu traabzonspor lu aynı zamanda trabzon da doğmuş
memleketinin tam neresi olduğunu anlamadığım (İstanbul-Trabzon-Bursa-Yalova-Eskişehir semaları =))
bi arkadaş :D
he bide uludağ üniversitesinde öğrenciydi enson :D
H.U.T tan biri ;) ordan biliyorum ama onun dışında pek muhhabbetimiz olmadı maleseft ;)
genel forum a göre iyi biridir ;) bi kötülüğünü görmedim ;)

Yakında açık adresimi de görürseniz hiç şaşırmayın =) Hadi hayırlısı bakalım =)

Helal etmiyeeeeeeeeeemmm :)

Kankam olduğu için söylemiyorum adam gibi adamdır. Bazıları gibi öyle böyle değildir, dansöz değildir. Ne ise o'dur. İçi dışı bir, efendi bir arkadaşımız. Yanlış anlamayın bi çıkarım yok sadece hal böyle olduğu için söylüyorum ve Soner kankama kız olsam sana.... diyerekten mevzuyu noktalandırmak istiyorum :):)

Ümraniye'yakın olması nedeniyle kendime ayrı yakın hisettiğim,uzun bir aradan sonra gelipte yeni avatarını görünce daha da kendime yakın hisettiğim,mahallenin ağır abisi Soner Reyiz
Kalbimizdesin reyiz cCc

Geri