Futbolcular neden bacak kıllarını keser

MONTANO

New member
Reaction score
0
bende bunu yeni öğrendim bu kesimin kaslara faydası varmı bilgisi olan varmı arkadaşlar

Buna sanırım en doğru açıklamayı bn yaparım :) çünkü futbolcuyum. kıllar çok fazla enerji çeker. bunu şöyle düşün yazın uzun saçlı bi insan daha fazla yorgunluk hisseder.hep bu yüzden yazın saçlar kel yaptırılır :) bacaklarda da aynı şekilde kıllar kasların gelişimini engeller ve ayaklardaki enerjiyi çeker.
Dip not= belki bilmek istersin profesyonel futbolcular ayak tırnaklarını da söktürür.tamamı değil % 60'lık bi kısmı.

KıLLar kas oLuşmasını ciddi derecede yavaşLatıyor,bu yüzden sadece futboLcuLar değiL yüzücüLer,basketçiLer feLan isteğe bağLı aLıyor kıLLarı..
Eh tabi futboLda bacak ve bacak kası da önemLi oLduğundan,futboLcuLarın bir çoğu kesiyor..
İş gereği oLduğundan uygun,öteki türLü erkek dediğin oLacak bi tutam.. :durdurun

boksörlerde kollarının kıllarınımı alıyor,

bide şöyle bir durum var insanlar yanlış anlarlar gay mı dır,nedir?derler ufacık kıllar enerjisinden ne çıkıcak

Ayrıca çok fazla terlemeye bölece vücudun bolca enerji harcamasına ve su kaybetmesine sebep olduğunu biliyorum

Bu bilgileri yeni öğrenmiş oldum walla :eek:ha herkese tşler

valla ok ilginç bende yeni öğrendim ama tırnak çektirme muhabbeti biraz kötü...

o zaman kadınlar neden daha güçlü değiller madem işi kıl kesimine vurdunuz enerji çeker dediniz o zaman kadınların daha güçlü daha hızlı olmaları gereklidi.bide ben Hakan şükürün bacaklarında saçım gibi kıl vardı bütün futbolcular kesmiyor,

bide şöyle bir durum var insanlar yanlış anlarlar gay mı dır,nedir?derler ufacık kıllar enerjisinden ne çıkıcak

şahsen insanların ne dediği bni pek ilgilendirmiyo.kılları almış olmak bna en az 5 dklık daha enerji verir.buda çok uzun bi süre oluyo futbolda.

hocam bu kıl kesimi işi kuafördemi yapılıyor,Ağda falanmı yoksa sadece kasın olduğu bölgedemi kesiliyor

o zaman kadınlar neden daha güçlü değiller madem işi kıl kesimine vurdunuz enerji çeker dediniz o zaman kadınların daha güçlü daha hızlı olmaları gereklidi.bide ben Hakan şükürün bacaklarında saçım gibi kıl vardı bütün futbolcular kesmiyor,

katıldım:clap

kardeş bu lapiden bir krem markası mı yoksa kremin ana maddesimi

yahu kıllar enerji alırmışta bilmem neymiş. saçmalık.
adam bacak kasını göstermek istiyor ondan kesiyor başka bir açıklaması yok bunun

Geri