GÜLE GÜLE SAYIN CUMHURBAŞKANIM (Değişik bir yazı)

CounTRy

Gülen Manyak
Reaction score
0

> Saat.
>
> Halı.
>
> Kilim.
>
> Kalem seti.
>
> Gümüş tepsi.
>
> Takı.
>
> Şifoniyer.
>
> Kaftan.
>
> Vazo.
>
> Madalyon.
>
> Heykel.
>
> Biblo.
>
> Tablo.
>
> *
>
> Hepsini bırakmış Ahmet Necdet Sezer... Kendisine verilen 1243 parça
> hediyenin, 1243’ünü de bırakmış...
>
> Götürmemiş.
>
> *
>
> Zaten, kırmızı ışıkta durmasından belliydi... Kimse durmuyor ki, o
> niye duruyor?
>
> İsveç mi burası?
>
> *
>
> Bakıyorum gazetelere... 94 parça gümüş, 22 vazo, 9 takı, 27 hatıra
> para, 4 tabanca, 83 parça değerli süs eşyası, 55 tablo, 86 porselen,
> 7 madalyon, 4 saat... İnsanın içi gidiyor!
>
> Al, götür di mi...
>
> Bırakmış, gidiyor.
>
> *
>
> Üstelik, liste eksik...
>
> Kendisine tahsis edilen 'kafana göre harca' denilen ödeneği de
> harcamadı.
>
> Hediyeleri bıraktığı gibi...
>
> Papelleri de bıraktı.
>
> 46 trilyon liracık!
>
> Ye, yemedi... Gez, gezmedi.
>
> O zaman bırak biz yiyelim...
>
> Ona da izin vermedi.
>
> 'Yetim hakkıdır' dedi, görevi boyunca tasarruf ettiği 46 trilyonu,
> Maliye’ye iade etti...
>
> Kemal Abi’ye.
>
> *
>
> Çocukları hálá memur... First Lady desen... Bi Atıl Kutoğlu’nu bile
> tanımıyor... Belediyeler, bizim paramızla simitçilere Cemil
> İpekçi’den köstüm hazırlattı; o hálá kendi cebinden giyiniyor.
>
> *
>
> Aşçıyı, garsonu azalttı. 'Suyla çalışmıyor bunlar' dedi, 14 makam
> aracını geri verdi. Okluk’taki yazlık köşke hiç gitmedi. Oğlunu
> evlendirdi, elektrik parasına kadar cebinden ödedi. Eşi düştü,
> bileğini kırdı; hastaneye sivil araçla götürdü, röntgen için kuyruğa
> girdi, sıra bekledi. Annesi vefat etti, gene sivil plakayla gitti;
> flap flap flap, fors yapmadı... Resmi yemekler hariç, kimseye davet
> vermedi. Mutfakta yerli ürün kullandırttı.
>
> Şatafattan uzak durdu.
>
> *
>
> Yeminini tuttu...
>
> Hukuku üstün kıldı.
>
> E haliyle...
>
> Sevilmedi. Sevilmez.

( Sakın olaki derdim tartışma yaratmak değil.. sadece hoşuma gitti.. sizinle paylaşmak istedim... )

serbest kürsüye taşındı ...

saulhudson' Alıntı:
> Yeminini tuttu...
>
> Hukuku üstün kıldı.
>
> E haliyle...
>
> Sevilmedi. Sevilmez.]
Çok güzel tarif etmiş kim tarif etmişse eski Cumhurbaşkanımızı. Özellikle son kısma bayıldım...

krız ustune krız cıkardı fakırı fakır ettı gelenı gıdenı veto ettı ulkeye zaman kaybettırdı ortamı gerdı demokrasıyı ezdı sadece onları degıl arkasında cok ız bırakıp gıttı bır vatandas olarak hakkımı helal etmıyorum

dürüst adamdı...kıskançlıktan kudursanızda herşeyini açık yaptı ve kendini halktan üstün görmedi...aynısını yeni cumhurbaşkanımızdanda bekleris...hiç sanmasamda bekleyip görücez..

JeNk' Alıntı:
krız ustune krız cıkardı fakırı fakır ettı gelenı gıdenı veto ettı ulkeye zaman kaybettırdı ortamı gerdı demokrasıyı ezdı sadece onları degıl arkasında cok ız bırakıp gıttı bır vatandas olarak hakkımı helal etmıyorum
Hangımızın Hakkı Varkı Hangımızın Hakkını Yedıkı Bırde Hakkını Helal Etmıyorsun?Sen Dua Ette O Hakkını Helal Etsın...Bu Ulkeye Ataturk'den Sonra Gelen En Iyı Yonetıcılerden Bırıdır Bence...

Kavunici' Alıntı:
Hangımızın Hakkı Varkı Hangımızın Hakkını Yedıkı Bırde Hakkını Helal Etmıyorsun?Sen Dua Ette O Hakkını Helal Etsın...Bu Ulkeye Ataturk'den Sonra Gelen En Iyı Yonetıcılerden Bırıdır Bence...
Atanmışların en iyisi diyeceksin.Biliyorsun Ulu Önder seçilmişlerin en iyisiydi.

Bravo kendisine... Alkışlanacak bir hareket...

Ama merak ettiğim, 2001 yılında çıkardıkları kriz sonucunda milyonlarca garibanın günahını çekmemek amacı ile mi bırakmış (bir nevi günah çıkarma)... yada "bak ben bunları götürmeyeyim de, herkes büyük lider böyle olur diye düşünsün, herkes beni takdir etsin" düşüncesi ile mi bırakmış...

Zaten kendilerinin en büyük icraatı da "kırmızı ışıkta geçmemek" idi... hoş... koca memleket bu şekilde davranarak kalkınacak ya... Kırmızı ışıkta geçmemek büyük bir meziyet, marifet ya...

Şekilcilik... sadece Şekilcilik... bırakın bunları Allah aşkına... adam gibi icraatlarını sıralayın...

Neymiş... Atatürk'ten sonraki adammış... 2.nci adammış... YUH...! Atatürk'ün yaptığı icraatların 100 de 1 ini yapmışmı... pes vallahi...

Kirmizi Isikta Gecmesine Gerek Yoktuki Cunku Cankayada Yiyp Yatiyordu Hangimizin Hakki Var Demis Birileri Aylik 15 Milyari Kimin Parasiyla Aliyodu Birtane Proje Sundumu Birtane Ulkeye Ziyarette Bulundumu Bana Yaptiklarini Anlatik Bi Kirmizi Isikta Durmayla Ataturkle Ayni Kefeye Koymayin Kimseyi

evet hiç bi ülkeye gitmedi tayyip başbakanken bile maşşallah emine hanımla hepsini GEZDİ....bu adamın arttırdıgı paralarla tayyip tatilini yaptı ne diyosun sen...kimse bana tayyip diplomasi amaçlı gezdi falan demesin hangi ülkeyle aramıs ii...

çok delikanlı adamdı, oğluna gemicikler almadı, yetkisini kullanıp akepe hükumetini fesh etmedi o yüzden akepelilerden demokrat değil damgası yedi, demokrasi düşmanları ona çok demokrasi dersi vermeye çalştılar ama hiç bi işe yaramadı. çünkü güneş balçıkla sıvanmazdı

Atatürkten sonra gelmiş en iyi cumhurbaşkanlarından biriydi.

bazı yurttaşlarımız koskoca bir ekonomik krizin onun anayası eliyle itmesinden çıktığını düşündüler. biz de keşke boyle düşünmeseler, biraz temiz hava alsalar da daha sağlıklı düşünseler diye dua ettik, o ekonomik krizin, akepe nin kankası olan pentagon un, para babalarının ortak çalışması sonucu olduğunu anlamadılar, çünkü işlerine boyle geliyordu

herkes, en çok veto eden c.başkanı deyip durdu ama veto ettiği tasarıları hazırlyan akepe nin neleri çankayaya yolladığnı kimse araştırmadı, işlerine boyle geliyordu çünkü...

akşam yediği ekmeği hazırlayan Çiftçisinin, vatanını kanıyla beslemiş Şehitleri doğuran Anaların karşısında kasımpaşalı kesilip, bushun karşısında ev kedisi kesilen bi karakterde bi insan değildi.

ahh ahh daha yazıcak çok şey var ama 2002-2007 arasındaki yönetimi sonunda türkiyede bazı para babalarının oylarından başka oy almaması gerekn bi parti yüzde 46.7 oy alınca insanın içine bi sıkıntı düşüyor. acaba suan oksijenini soluduğum ormanlık alan yahudilere nezaman satılacak diye bi sıkıntının benzeri ...

daha çok yazardım ama
"söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil" fuzuli

kısacası Ahmet Necdet Sezer , seni arayacağız. senin kıymetini bilmeyenlere Allahtan hidayet diliyorum

EE yuh Atatürk ten Sonra Gelmiş En iyi Cumhurba$kanı

Atatürk ten de iyiydi Demediğiniz kalmı$..

fare_07' Alıntı:
evet hiç bi ülkeye gitmedi tayyip başbakanken bile maşşallah emine hanımla hepsini GEZDİ....bu adamın arttırdıgı paralarla tayyip tatilini yaptı ne diyosun sen...kimse bana tayyip diplomasi amaçlı gezdi falan demesin hangi ülkeyle aramıs ii...
Yada, hangi Ulusal çıkarımızı kolladı,gezilerinde.Gerçi Sezer icra makamında değildi ama hadi diyelim bir şey yapmadı,Tayyip,Gül,icracı olarak ne yaptı?ABD ve AB'nin emirlerini yerine getirmekten başka,birde senelik artan 50-60 milyar dolarlık dış borç ve özelleştirmeden gelen paralarla,yalançı bahar yaratıp,geleceğimizi karartmaktan başka.Hadi Sezer,aldığı maaşın karşılığını veremedi size göre,Erdoğan'ın siyasete girdikten sonra gecekonduları,işadamı bursları,gemi,5 milyarlık servetten 100 lerce milyon dolarlık servet çok mu helal?Üstelik Müslümanlık konusunda bayaa iddialıyken...

1sc0rp!tX' Alıntı:
EE yuh Atatürk ten Sonra Gelmiş En iyi Cumhurba$kanı

Atatürk ten de iyiydi Demediğiniz kalmı$..

en iyi mi diyorum yoksa en iyilerden biri mi diyorum bi daha bakıver :goz: heyecanlanmadan oku

degazor35' Alıntı:
Atanmışların en iyisi diyeceksin.Biliyorsun Ulu Önder seçilmişlerin en iyisiydi.
Sezer atanmış değil seçilmişti.TBMM'de 5 Mayıs Cuma günü yapılan 3. tur oylamada, Anayasa Mahkemesi Başkanı Ahmet Necdet Sezer, 330 oy alarak Cumhurbaşkanı seçildi.
Asıl atanan Gül'dür.Seçim öncesinde Başbakan, son ana kadar bekleyerek, bu önemli konuda bir kapkaç sürecini yönetti.. Erdoğan'ın tek seçici olarak ve parti içi hizipler arasında yürütülen pazarlık sonucunda belirlediği Abdullah Gül’ün ismi son anda açıklanarak, AKP Meclis grubundan da kaçırılmıştır. Bunun Meclis’e yansıması ise parti liderlerinin bir dediğini iki etmeyen milletvekilleri, blok şekilde el kaldıranlar, hatta, hala yalanlanmadığına göre, Cumhurbaşkanlığı için Erdoğan’ın verdiği boş kağıtların altına imza atan milletvekilleri! İşte böylesine demokratik(!) bir ortamda, AKP Meclis çoğunluğu sadece bir formaliteyi otomatik olarak yerine getirdi.Devletin birliğini temsil eden Cumhurbaşkanı’nın bu şekilde seçilmesi Türk demokrasisinin zaferi değil utancıdır. Önümüzdeki dönemde Türkiye’yi bekleyen de gölge cumhurbaşkanlığı tecrübesi olacaktır. Çünkü Gül'ün Cumhurbaşkanlığı bir anlamda Erdoğan'ın ''Tek Adam''olarak siyasi egemenliğini ilan etmesinin teyididir.

thrasher' Alıntı:
en iyi mi diyorum yoksa en iyilerden biri mi diyorum bi daha bakıver :goz: heyecanlanmadan oku

Attıgım mesajım sana cvp olsaydı Alıntı Yaparak Cevaplardım...

Benim mesajım senden öncekilere...

Geri