Gökçe-Kaktüs Çiçeği

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
450x452-images-stories-gokcekaktus.jpg

2011 yazında dijital platformlarda paylaştığı "Tuttu Fırlattı" şarkısıyla yıldızı parlayan Gökçe, yeni albümünü yayımlıyor.

"Böğürtlenli Reçel" ve "Beş Kuruş Yok"tan sonra çıkan 3. Gökçe albümü, "Kaktüs Çiçeği" adını taşıyor. Pasaj Müzik etiketiyle çıkan albümde bir tanesi remiks olmak üzere 10 şarkı yer alıyor. Alen Konakoğlu prodüktörlüğünde hazırlanan albüm, The Kulube ve Babajim stüdyolarında kaydedildi. Şarkıların düzenleme ve mixleri Alen Konakoğlu tarafından yapılırken, masteringi ise Michael Zimmerling'e ait. Balkan müziğinin karakterini yansıttığı söylenen; r&b, etnik ve pop rock'ı kendine özgü bir tarzda birleştiren albümde yine diğerlerinde olduğu gibi ağırlıklı olarak Gökçe’nin şarkıları yer alıyor. Seksendörrt grubunun solisti Tuna Velibaşoğlu'nun da "Oh Olsun" şarkısıyla dahil olduğu albümde “Kıskanırım Seni Ben” isimli TSM klasiği de Gökçe tarafından yeniden yorumlandı. Ayrıca, Miss Platnum’um “Mercedes Benz” şarkısı da Gökçe’nin yazdığı Türkçe sözlerle tekrar yorumlandı. Albümün çıkış şarkısı “Ne Yapardım”ın video klibi ve albüm fotoğrafları Burak Ertaş tarafından çekildi.

Albümde yer alan şarkılar:

1. Kime Ne
Söz: Gökçe Müzik: Ruth Maria Renner, Vincent graf Von Schlippenbach, David Cohen, Jerome Bugnon

2. Oh Olsun
Söz: Tuna Velibaşoğlu, Esin İris Müzik: Tuna Velibaşoğlu

3. Tuttu Fırlattı
Söz: Gökçe, Esin İris Müzik: Gökçe, Anonim

4. Ne Yapardım
Söz: Gökçe, Esin İris Müzik: Gökçe

5. Kıskanırım Seni Ben
Söz: Hikmet Münir Ebcioğlu Müzik: Ali Teoman Alpay

6. 20’li Yaşlarım
Söz & Müzik: Gökçe

7. Sorma Neden
Söz: Gökçe, Alen Konakoğlu Müzik: Alen Konakoğlu