sabahci.06
New member
- Reaction score
- 0
Kadinin bir tanesi 50 katli bir gokdelenin tepesinden intihar etmek icin atliyor. 40nci
katta bulunan italyan yakisiklisi pencereden bakarken kadinin dustugunu goruyor ve uzanip
kadini yakaliyor.
- -Hanimefendi ne oldu neden intihar ediyorsunuz ? Hayat ne kadar guzel, yasamak ne kadar
guzel ?- Kadin adama soruyor
- -Peki ne yapiyim intihar etmiyimde ?-
Adam cevap veriyor.
- -Sizinle once guzel bir italyan restoranina gideriz, guzel bir yemek yeriz arkasindan
bir bara gideriz birseyler icip biraz birbirimizi taniriz.-
Kadin heyecanla soruyor; - -Peki sonra ne yapariz-
Adam:
- -Eger birbirimizden hoslanirsak ya senin evine gideriz yada benim evime gideriz beraber
oluruz.-
Kadin bunu duyunca - -iste siz erkekler hep boylesiniz, ben de zaten bunun icin intihar
ediyorum, seksten baska birsey dusunmezsiniz siz- deyip adamin elinden kurtuluyor ve
tekrar dusmeye basliyor.
Bu sefer otuzuncu katta bulunan Fransiz kadini farkediyor ve
yakaliyor. Ayni konusmalardan sonra kadin tekrar soruyor.
--Peki intihar etmiyim de ne yapiyim?-
Fransiz cevap veriyor. - -Sizinle once guzel bir Fransiz restoranina gideriz, yemek yeriz
yanina nefis bir sarap iceriz arkasindan bir bara gideriz kahve ve Fransiz konyagi iceriz.
-
- -Sonra- diye sorunca kadin,
- -Eger birbirimizden hoslanirsak ya senin evine gideriz yada benim evime gideriz beraber
oluruz.-
Kadin yine - -iste siz erkekler hep boylesiniz, ben de zaten bunun icin intihar ediyorum,
seksten baska birsey dusunmezsiniz siz- deyip fransizin da elinden kurtuluyor ve tekrar
dusmeye basliyor.
Bu sefer yirminci katta bulunan bizim Temel tutuyor kadini- -Uyy hanimefendu neden intihar
edeysinuz?-
Kadin Temel-e
- -Peki ne yapiyim intihar etmiyimde ?- diye soruyor.
Temel, - -Once bir balik restoranina cideruz sizinle balik yeruz raki iceruz, arkasindan
bir bara cideruz tekrar raki icip muhabbet ederuz.-
Kadin merakla - -Eee peki sonra ?- deyince, Temel,
- -Sonra ben sizu evinuze birakirum, eger istersenuz bana telefon numaranizi verirsinuz
ben sizu ararim ve daha sonra tekrar bulusup
birseyler yaparuz..-
Kadin heyecanla soruyor
- -Peki seks ? Yani o gece birbirimizden hoslanirsak seks yapmiyacakmiyiz- deyince..
Temel - -********* ulan anlamaliydim zaten or.spi oldugunu- deyip kadini asagi atar.
katta bulunan italyan yakisiklisi pencereden bakarken kadinin dustugunu goruyor ve uzanip
kadini yakaliyor.
- -Hanimefendi ne oldu neden intihar ediyorsunuz ? Hayat ne kadar guzel, yasamak ne kadar
guzel ?- Kadin adama soruyor
- -Peki ne yapiyim intihar etmiyimde ?-
Adam cevap veriyor.
- -Sizinle once guzel bir italyan restoranina gideriz, guzel bir yemek yeriz arkasindan
bir bara gideriz birseyler icip biraz birbirimizi taniriz.-
Kadin heyecanla soruyor; - -Peki sonra ne yapariz-
Adam:
oluruz.-
Kadin bunu duyunca - -iste siz erkekler hep boylesiniz, ben de zaten bunun icin intihar
ediyorum, seksten baska birsey dusunmezsiniz siz- deyip adamin elinden kurtuluyor ve
tekrar dusmeye basliyor.
Bu sefer otuzuncu katta bulunan Fransiz kadini farkediyor ve
yakaliyor. Ayni konusmalardan sonra kadin tekrar soruyor.
--Peki intihar etmiyim de ne yapiyim?-
Fransiz cevap veriyor. - -Sizinle once guzel bir Fransiz restoranina gideriz, yemek yeriz
yanina nefis bir sarap iceriz arkasindan bir bara gideriz kahve ve Fransiz konyagi iceriz.
-
- -Sonra- diye sorunca kadin,
oluruz.-
Kadin yine - -iste siz erkekler hep boylesiniz, ben de zaten bunun icin intihar ediyorum,
seksten baska birsey dusunmezsiniz siz- deyip fransizin da elinden kurtuluyor ve tekrar
dusmeye basliyor.
Bu sefer yirminci katta bulunan bizim Temel tutuyor kadini- -Uyy hanimefendu neden intihar
edeysinuz?-
Kadin Temel-e
- -Peki ne yapiyim intihar etmiyimde ?- diye soruyor.
Temel, - -Once bir balik restoranina cideruz sizinle balik yeruz raki iceruz, arkasindan
bir bara cideruz tekrar raki icip muhabbet ederuz.-
Kadin merakla - -Eee peki sonra ?- deyince, Temel,
- -Sonra ben sizu evinuze birakirum, eger istersenuz bana telefon numaranizi verirsinuz
ben sizu ararim ve daha sonra tekrar bulusup
birseyler yaparuz..-
Kadin heyecanla soruyor
- -Peki seks ? Yani o gece birbirimizden hoslanirsak seks yapmiyacakmiyiz- deyince..
Temel - -********* ulan anlamaliydim zaten or.spi oldugunu- deyip kadini asagi atar.