Görünümle ilgili bi sorunum var.

Asit00

New member
Reaction score
0

Arkadaşlar son bikaç gündür bilgisayarımda bi gariplik gördüm. Windows gezegininde nesenelerin görünümünü ayarlarken eğer küçük resimler veya film karesi şeklini seçtiğim zaman yukardaki gibi simgeler, yani resimlerin önizlemeleri eskiden olduğundan daha büyük görünüyo. Sadece resimler için değil tüm dosya türleri için aynı şey geçerli.

Mesela aynı pencereye tek sırada 5 tane küçük resim sığıyosa şimdi 3 tane sığıyo.

o küçük resimlerin boyunu nerden eski haline getiririm bi bilgisi olan var mı acaba ? yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

tam olarak bilmiyorum ama bir temanı değiştir veya bricopack gibi birşey kurduysan sil işe yarar belki

enerji blue tema var şuanda, normal windowsun kendi temasını seçtiğimde yine aynı şey oluyo...
Son zamanlarda program yüklemedim, ama sadece windows un bi güncellemesini yaptım.
Sanırım windows search yazılımı yüklenmişti. birde onu kaldırıp deneyim bakalım çözülecek mi acaba

EDİT: Windows search programını kaldırdım ama yine devam ediyo. Acaba bu görünümü ayarlamanın yerini bilen var mı ?

Alışkın olmadığım için resimlerin böyle büyük çıkması gözümü rahatsız ediyo o yüzden araştırıyorum düzeltmenin yolunu...

1024x768 yerine başka bişi kullanıyor olabilirsin kardeş sistemin yedeğini alıp geri yükleme yap istersen

ekran çözünürlüğüm 1152 x 864, ama ben hep böyle kullanıyordum önceden böyle bi sorunum yoktu. o kadar sinirimi bozmaya başladı ki şu kocaman resimler. bulamazsam windows u onar felan yapacağım belki ilk ayarlarına geri döner o zaman

Geri