Görüntü Gelmiyor

hack007

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar pc çalışıyodu sonra kapadım belli süre sonra gene açtım şimdi HDD ışığı sürekli yanıyor ekrana görüntü gelmiyor ve reset atılmıyor vede power tuşuna basılı tuttuğumda pc kapanmıyor.Bence ekran kartında sorun yok.Lütfen acil yardım edin.:saskin

Bilgisayara elektrik takılı olmasın. yani fişi çıkar. Power tuşuna 10 sn kadar basılı tut. Sonra yeniden yaz. Yardım ederiz.

kusura bakma ama anlayamadım pc nin power kablosunu söküp mü 10 sn basılı tutacam?

ya olmuyo çok sinir oldum vallahi.çektim power kablosunu çektikten sonra 20 30 sn basılı tuttum sonra power ı taktım ve kasayı açtım görüntü gene yok.Lütfen yardım edinnnnnnnnn

birde benim power supply ın on/off tuşu yok kablosunu takınca hemen çalışıyo 20 kere açıp kapadım belki banamısın demiyor.

ram i çıkar tak bklm ondanda olabilir bi keresinde bana olmuştu:goz:

slotları temizle hepsinin=)

mc_hayalci ALLAH razı olsun ellerin dert görmesin çok sağolasın tam kafayı yiyecektim.Bugün ikinci kez oluyor aslında bir daha söküp takmıştım olmuştu.Siz demeden öncede aslında söküp taktım galiba tam hatırlamıyorum ama heralde biraz zaman geçmesi gerekiyor kanımca.Tekrar teşekkür ederim.SAYGILAR.

ö.d her zaman

ya gene oldu bu sefer hiç power supply çalışmıyor.

Geri