bloodyhunt
New member
Hayırlı günler. Arkadaşlar ben normal kullanıyordum laptopumu, everest ile sıcaklığını filan ölçdüm pcnin ekran kartı oyunda 85 dereceyi gördü ve yazılımını güncelliyeyim dedim güncelledim güncellemez olaydım hep oynadıgım oyun gtayı açınca menü filan geliyor kayıtlı oyunuma giriyorum siyah ekran hiç bişe yok ekran kapanıp açılmaya başlıyor oyunu küçülttüğümde şu yazıyor...
3 4 oyunum vardı açılan sadece bir tane kaldı. oyunu geçtim ben çizimciyim Solidworks programımı açamıyorum, Tıkladığımda logo filan geliyor açılmaya yakın sanki hiç tıklamamışım gibi bir şey olmuyor açılmıyor logo filanda gidiyor. Eski sürümünü yükledim hala aynı.. Fanı temizledim, işlemciye T.macun sürdüm ısı değerleri yinede çok yükseliyor 85i görüyor açılan oyunda. Lütfen yardım...
FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 2550
Ati HD 2400

3 4 oyunum vardı açılan sadece bir tane kaldı. oyunu geçtim ben çizimciyim Solidworks programımı açamıyorum, Tıkladığımda logo filan geliyor açılmaya yakın sanki hiç tıklamamışım gibi bir şey olmuyor açılmıyor logo filanda gidiyor. Eski sürümünü yükledim hala aynı.. Fanı temizledim, işlemciye T.macun sürdüm ısı değerleri yinede çok yükseliyor 85i görüyor açılan oyunda. Lütfen yardım...
FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 2550
Ati HD 2400