Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu Yardım ?

bloodyhunt

New member
Reaction score
0
Hayırlı günler. Arkadaşlar ben normal kullanıyordum laptopumu, everest ile sıcaklığını filan ölçdüm pcnin ekran kartı oyunda 85 dereceyi gördü ve yazılımını güncelliyeyim dedim güncelledim güncellemez olaydım hep oynadıgım oyun gtayı açınca menü filan geliyor kayıtlı oyunuma giriyorum siyah ekran hiç bişe yok ekran kapanıp açılmaya başlıyor oyunu küçülttüğümde şu yazıyor...
0e36482b087858b4945e0871c0e0de29.jpg

3 4 oyunum vardı açılan sadece bir tane kaldı. oyunu geçtim ben çizimciyim Solidworks programımı açamıyorum, Tıkladığımda logo filan geliyor açılmaya yakın sanki hiç tıklamamışım gibi bir şey olmuyor açılmıyor logo filanda gidiyor. Eski sürümünü yükledim hala aynı.. Fanı temizledim, işlemciye T.macun sürdüm ısı değerleri yinede çok yükseliyor 85i görüyor açılan oyunda. Lütfen yardım...

FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 2550

Ati HD 2400

CCC yi ac Override kismina gel

secenekler-profiller-profil yonetimi sirasiyla, yeni bir profil olustur bloodyhunt mesela

profilini kaydet ama daha aktiflestirme

C:\kullanicilar\{bilgisayar ismi}\AppData\Local\ATI\ACE\Profiles folder (gizli dosyalari goster

seceneginin secili oldugunun emin ol)

bloodyhunt isimli .xml dosyasini ac. notepadla

burda birkac sey degistirecegiz ama ilk once ne oldugunu bilmek lazim...

alttakilerin:

Feature name="CoreClockTarget_0"
Property name="Want_0" value="degeri?

Feature name="MemoryClockTarget_0"
Property name="Want_0" value="degeri?

10b73de7268fb659cf56720bda280aff.jpg

ed71b3bc7409a3b36c1f66f0f8eec49c.jpg

Yanlış bir şey yaptım sanırım, not defteri ile açtığımda bu çıkıyor ?

pardon en son yüklediğiniz ati sürücüsünün ismi nedir?Laptopu ne zaman aldın?

1)Bu şundan da kaynaklanabilir

-Malum Yaz Sıcakları ekran kartı çabuk ısınıyor ve böyle bir hata vermiştir

-Ya da power supply yeteri kadar enerjiyle besleyemiyordur dur(Aynı şey bende oldu power supply değiştiken sonra sorun çözüldü)

bu soruları cevapladıktan sonra en son seçenek profiles teki ayarları değiştirmek olucak ama benim tahminimce 85 derecede çalışan ekran kartının böyle bir hata vermesi çok normaldir

kurdugun surucuyle alakalı hıc bısey kalmasın hepsını sıl.
Registry kaydını bır temızlet kullandıgın programın her hangı bırıyle sonra sıstemı yenıden baslat.
ondan sonra laptobunun markası ve modelıne neyse artık gır laptobun sıtesıne ordan kendı laptobuna ait olan surucuyu ındır. sorunun kalmaz.

Sorunun sebebıde sudur. Ati Amd gectıkden sonra cıkardı 2010.12 ayından sonrakı surumler atiyi desteklememesı yanı kullandıgınız suruculerın cakısmasına sebep oluyor.

[email protected] msn adresım. bı sorunla karsılasırsan burdan ulasabılırsın.

Buldugum surucu fujitsu nın sıtesınden ama daha guncelını bulmaya calısıcam :)
http://webdownload.ts.fujitsu.com/d...ze=99727711&From=UnNxZGBsRWhrZFNuQXFudnJkcScv

Buda 2010 Yılından bır surum bunun sorun vermeden calısması lazım fakat deneyebılıcegım bı kartım olmadıgı ıcın bişey diyemiyorum.(fakat yaptıgım bazı olaylarda 2010 surumundekı butun yazılımların ati ekran kartlarında calıstıgını gordum) amd yeni nesil atiyle karıstırmayın.
http://download.driverscollection.c.../1276120102/10-2_legacy_vista32-64_dd_ccc.exe

Eskı surumunu yukledıgın yazısını sonradan gordum pardon şimdi eğer öyle bir olay varsa msn adresımı eklersen sana cok fazla yardımcı olabılırım suan aklımdan gecenlerı yapmak bıraz karısık :) eklemem dersende sana soyle dıyım.

İlk once ne kadar amd alakalı program ekle kaldır yazılım varsa sıl.
Ondan sonra iyi bir registry ve program boş dosyalarını temızleyen (Ashampoo WinOptimizer,Advanced SystemCare) 2 sinden 1 rini kullan mutlaka sonra sıstemı yenıden baslat.
her zaman kurdugun surumu yukle sorunun kalmaması gerek.

pardon en son yüklediğiniz ati sürücüsünün ismi nedir?Laptopu ne zaman aldın?

1)Bu şundan da kaynaklanabilir

-Malum Yaz Sıcakları ekran kartı çabuk ısınıyor ve böyle bir hata vermiştir

-Ya da power supply yeteri kadar enerjiyle besleyemiyordur dur(Aynı şey bende oldu power supply değiştiken sonra sorun çözüldü)

bu soruları cevapladıktan sonra en son seçenek profiles teki ayarları değiştirmek olucak ama benim tahminimce 85 derecede çalışan ekran kartının böyle bir hata vermesi çok normaldir

Sorunum ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

kurdugun surucuyle alakalı hıc bısey kalmasın hepsını sıl.
Registry kaydını bır temızlet kullandıgın programın her hangı bırıyle sonra sıstemı yenıden baslat.
ondan sonra laptobunun markası ve modelıne neyse artık gır laptobun sıtesıne ordan kendı laptobuna ait olan surucuyu ındır. sorunun kalmaz.

Sorunun sebebıde sudur. Ati Amd gectıkden sonra cıkardı 2010.12 ayından sonrakı surumler atiyi desteklememesı yanı kullandıgınız suruculerın cakısmasına sebep oluyor.

[email protected] msn adresım. bı sorunla karsılasırsan burdan ulasabılırsın.

Buldugum surucu fujitsu nın sıtesınden ama daha guncelını bulmaya calısıcam :)
http://webdownload.ts.fujitsu.com/d...ze=99727711&From=UnNxZGBsRWhrZFNuQXFudnJkcScv

Buda 2010 Yılından bır surum bunun sorun vermeden calısması lazım fakat deneyebılıcegım bı kartım olmadıgı ıcın bişey diyemiyorum.(fakat yaptıgım bazı olaylarda 2010 surumundekı butun yazılımların ati ekran kartlarında calıstıgını gordum) amd yeni nesil atiyle karıstırmayın.
http://download.driverscollection.c.../1276120102/10-2_legacy_vista32-64_dd_ccc.exe

Eskı surumunu yukledıgın yazısını sonradan gordum pardon şimdi eğer öyle bir olay varsa msn adresımı eklersen sana cok fazla yardımcı olabılırım suan aklımdan gecenlerı yapmak bıraz karısık :) eklemem dersende sana soyle dıyım.

İlk once ne kadar amd alakalı program ekle kaldır yazılım varsa sıl.
Ondan sonra iyi bir registry ve program boş dosyalarını temızleyen (Ashampoo WinOptimizer,Advanced SystemCare) 2 sinden 1 rini kullan mutlaka sonra sıstemı yenıden baslat.
her zaman kurdugun surumu yukle sorunun kalmaması gerek.

Sağolun dediklerinizi uyguladım ve sorunum kalmadı gibi gözüküyor teşekkürler.

Geri