Görev çubuğundaki dosyalar yanyana gelmiyor!

ewirah

New member
Reaction score
0
arkadaşlar dün format attım ama nedese görev çubugunda açtıgım bütün dosyalar üst üste geliyorlar. özelliklerden benzer grup çubugu özelliklerini kutucugunu kaldırsam bile nafile...
acaba bunu nasıl halledebilirim ve dosyalar yan yana düzenli bi şekilde durur.
teşekkürler...

win7 kullanıyorsan bu win 7 nin bir özelliği ha böyle olsun istemiyorsan başlat çubuğuna sağ tıkla özelliklerden görev çubuğu düğmelerinin ayarını "hiçbir zaman birleştirme" seçeneğini seç o kadar

win7 kullanıyorsan bu win 7 nin bir özelliği ha böyle olsun istemiyorsan başlat çubuğuna sağ tıkla özelliklerden görev çubuğu düğmelerinin ayarını "hiçbir zaman birleştirme" seçeneğini seç o kadar

öyle bi özellik yok kardeşim :(

hocam değiştirilmiş xp ise eğer daha önce bu durum olmadıysa,değiştirilmiş xp lerde bi zman sonra sapıtıyo.bende kullanmıştım bi ara,görünümler,sesler falan eskiye dönüyodu.değiştirilmiş xp lere fazla güvenme bugün bu hata olur yarın masaüstü simgeleri değişir.bunlarda böle olabiliyo...

o zaman görev çubuğu ayarlarında bir yerde dediğim ayara benzer bişey olması lazım yani bu söylediğim ayara benzer bir ayar xpde de var ama şu anda yerini söyleyemiycem çünkü ben win7 kullanıyorum xp deki yerinide hatırlamıyorum

Ctrl + Alt + Del Yap ve Görev Yöneticisinden "İşlemler" Sekmesinin bir resmini gönderebilirmisin...Sanırım Modifiye Xp de ek bir uygulama var, açılışta çalışıyor ve Görev Çubuğundaki simgeleri Windows 7 tarzına dönüştürüyor..Eğer biraz şanslı isen Sağ taraftaki taskın (Saatin olduğu en sağ alt köşe) orada çalışan programın ismi mevcuttur. Sağ clik exit , kapat.. Eğer şanslı değilsek Ctr+alt+del ve İşlmler sekmesindeki çalışanların listesini bilmeden yardım edilebilmesi çok zor...

Geri