Görevimiz Tehlike adlı filim gercek oldu 30.sn'de kendini imha eden SMS yapıldı..!

Technical@Hack

O Şimdi Asker
Reaction score
0
Gorevimiz Tehlike adlı diziyi aramızda izlemeyenimiz yoktur. Dizide bir mesaj vardır mesaj okunduktan veya izlenildikten 30sn. sonra kendini imha ediyordu. İşte bu filimden esinlenen İngiltere GSM oporatörlerinden biri telefona SMS olarak giden ve acıldıktan(okunduktan) 30sn. sonra kendini silen bir SMS yaptılar... :clap:
Nezaman Turkiyeye gelecegi mechul olsada yinede hayali bile cok guzel ozellikle capkın bir millet oldugumuzdan artık bizde keseyi yırttık millet..... :)

bununla ilgili kaynağın var mı yada nerden duydun :eek:

chamfer' Alıntı:
bununla ilgili kaynağın var mı yada nerden duydun :eek:
İNGİLİZCEM okadar cok iyi olsaydı size bununla ilgili GSM oparatorunun sitesini bile verebilirdim ama ne yazıkki bulamadım . Bu haberi ise ana haber bulteninde gordum ayrıca burası HeckHell burda atmaca ve yersiz haberler olmaz....... :)

Technical@Hack' Alıntı:
İNGİLİZCEM okadar cok iyi olsaydı size bununla ilgili GSM oparatorunun sitesini bile verebilirdim ama ne yazıkki bulamadım . Bu haberi ise ana haber bulteninde gordum ayrıca burası HeckHell burda atmaca ve yersiz haberler olmaz....... :)

yanlışın var.... :eek: burası hackhell...

doğru doğru bende gördüm ama 30 saniye değil 40 saniye olarak.

ne kadar tembel insanlarız yaa :)
elinle manuel olarak siliver :)

cok hoş birsey olurdu nezaman gelecekmiş türkiyeye acaba...

abi ben geçen gazete de gördüm türkiye de telsim bu kampanyayı başlatmış daha denemedim ama öyle yazıyordu.
Kayıt için "CEP007" yazıp 7878 e gönderdiğiniz zaman kaydınız yapılıyor ve istediğiniz kişiye numaranız görünmeden :D mesaj atıyorsunuz ve okunduktan 30sn sonra kendi kendisini siliyormuş hepinize kolay gelsin

dagrudur babuşlar olur vallaha bız gormeyız ama torunumuz anca gorur bu teknolojıyı vallaha olur

güsel bişi yaa bizede gelsin artık olmaz böle adamların ellerinde delilleri kalmaz hee..:)

guzel mis ya ama her msg da yapmiyodur o sadece operator lerin yoladiklari reklam lar falan dir

husso psykoman' Alıntı:
guzel mis ya ama her msg da yapmiyodur o sadece operator lerin yoladiklari reklam lar falan dir
Hayrı dostum ben bu konuyu yaklasık 2 ay once acmıstım ve su anda telsim cep mesaj 007 olarak bu uygulamayı turkiyeye getirdi tam bilgi www.telsim.com.tr de..!

yuh yani..

Technical@Hack' Alıntı:
Hayrı dostum ben bu konuyu yaklasık 2 ay once acmıstım ve su anda telsim cep mesaj 007 olarak bu uygulamayı turkiyeye getirdi tam bilgi www.telsim.com.tr de..!

dostum iyi hoş da telsim sitesinde böyle bişey yok...
moşşak kebabı olsun diye mi açtın bu konuyu bilmiyorum ama yani başka bişey demicem...
dilim dimağım döndü boş başlıklar yüzünden..
salare:D

Groove_Champion' Alıntı:
dostum iyi hoş da telsim sitesinde böyle bişey yok...
moşşak kebabı olsun diye mi açtın bu konuyu bilmiyorum ama yani başka bişey demicem...
dilim dimağım döndü boş başlıklar yüzünden..
salare:D
aldostum sende gor Tıkla...!

ahanda dogruymus sms taciz sapiklar rahatlikla sapik sapik sms yolicaklar desene artik :):)

Geri