Gözleri Van Kedisi Gibi

εگмεя

Fuzuli Üye
Reaction score
0
İzmit Seka İlköğretim Okulu'unda 4. sınıfta okuyan Beyza Şahin'in (10) gözleri, Van kedilerinin gözlerine benziyor. Bir gözü mavi diğeri ela olan Beyza, Şahin ailesinin çocuğunun en küçüğü. Karşılaştığı kişilerin ilk başta gözlerine odaklandığını belirten Şahin, çevrede renkli gözle anıldığını söyledi.
Gözlerinin farklı renklerde olmasının hoşuna gittiğini açıklayan Şahin, "Gözlerimin farklı olması beni de farklı kılıyor. Bu da benim hoşuma gidiyor. Gittiğim her yerde insanlar pür dikkat benim gözlerime bakıyor. Bu bazen hoşuma gidiyor, bazen de dikkat çekmek beni sıkıyor. İnsanların 'Senin gözlerin gerçek mi?, Lens var mı? Gibi sorular soruyor. Bu sorulardan artık bıktım." dedi.
Anne Ayşe Şahin ise kızının gözlerini ilk gördüğünde korktuğunu söyledi. Zamanla kızının gözlerine alıştığını belirten Şahin, diğer çocukların özlerinin normal olduğunu sadece Beyza'nın gözlerinin değişik olduğunu aktardı.

ilginç....

ahahah benim bi çocukluk arkadaşımvardı onun gözleri biri mavi biri yeşildi :D :D ama k.rengi olması ilginç hem van kedisinin gözleri mavi-yeşil deilmi yaf :S

harbiden her önüne gelen lens mi abi bayılır artık kızcağız bu sorudan Allah sabır versin ona

işte farklılık bu olsa gerek...eğer bu farklılık görme yeteneğini olumsuz yönde etkilemiyosa çok güzel..sanki yüzünün yarısı başka bi insan gibi..göz rengi bile insanın tipine fazlasıyla etki ediyormuş demekki.. bunu görmek için herhangi bir pencere açın (bilgisayarım olabilir :D) açtığınız bencereyele önce bir gözünü kapayıp kıızın yüzüne bakın sonrada diğerini kapayıp bakın..
paylaşım için sagol..

zor bi hayat onu bekliyor.

Ömrünün yarısını aynı soruya cvp vermekle geçircekk :)

SAYGILARIMLA

gözlerine çok iyi bakması gerekecek çünkü sağ gözü ışığa daha duyarlı..

kedilerde gözün mavi olduğu taraftaki kulakta genelde sağırlık oluyo..
Allah yardımcısı olsun

epey bir zaman önce böyle bir çocukla belediye otobüsünde karşılaştım. çok ilginç görünüyor.

sağol esmer.

bence çok hoş durmuyor şaşırtıcı olduğu için... ama güzel taraflarıda yok değil tabiki

ne biçim iş ya
Allah ın takdiri böyleymiş ama güzel gözüküyo

ilginççççç neyse büyünce göz renklerinden birini secer lens takar napsın ömür boyu lens değil demektense kimse sormaz o zmn lensmi die halbuki lens var :D

Geri