gözyaşlarınızı tutamayacaksınız(aşk we ölüm)

BEn bunu Romantizm Bölümünde vermiştim..

Ellerine saGLık ;)

kusura bakma sen bunu vermiştin ama ben 3 gp olarak verdim:D

Kardes bu olay gerçekse o mezara kendimide canlı canlı gomerdim . :,(

walla gerçekmi deilmi bilmiyom ama kimse sewdiğini saklamamalı deilmi?

cok gusell beyler elıne saglık arkadasım gercektende eger basıma gelse kendımı orda ceker vururdum

Hikaye Adi.. O Bana Benim Ona Baktigim Gözle Bakmiyor...

Klip Hoş Olmus Eline SAglik Keske Ömer Abinin Sesiyle Verseydin... Ömer Köroglu Radyo 35

sahane' Alıntı:
Hikaye Adi.. O Bana Benim Ona Baktigim Gözle Bakmiyor...

Klip Hoş Olmus Eline SAglik Keske Ömer Abinin Sesiyle Verseydin... Ömer Köroglu Radyo 35

ömer abinin sesiyle werme gibi bir yeteneğim yok ksra bakma:durdurun :biggrin :clap :goz:

Link Ölmüş..Kontrol ET ARagon

Yoksa 24 saat içinde konun kapatılacaktır !..

link düzeltildi konu başında nasıl hemen silindi anlamadım daha yeni upload etmiştim

inan izlerken tüylerim diken diken oldu hikaye de olsa çok güzeldi teşekkürler

hocam ellerıne saglık buna benzer bıseyde bana oldu suanda okadar tuhaf hıssedıyorumkı kendımı gercekten cok saol

hüzünlü bi aşk hikayesiymiş harbiden insan kendini canlı canlı mezara gömer herlade

GErcekten cok güzel yaw Ulen Erkeklige bişiler sürdürmeyelim diyos duygulandırıyonuz beni :(

Bu ne yaa kardeş zevk mi alıyosunuz 2gunden beri hep aynı topic bu youtubede biri koymuş Herkez biri yazdı biri geitrdi Orda zaten link vardıı !

abi gercekten hoşmuş eline saglık

globalamk' Alıntı:
Bu ne yaa kardeş zevk mi alıyosunuz 2gunden beri hep aynı topic bu youtubede biri koymuş Herkez biri yazdı biri geitrdi Orda zaten link vardıı !

kardeş daha açık konuşsan anlayamadımda?????:eek:ha

eline sağlık çok güzel bi çalışma olmuş.ağlıyodum nerdeyse. süperrrrrrrr

Ya arkadaşlar bu paylaşımı kaç kez izlesem bıkmam güzel ama bu konu daha önce verilmedimi 2 kez yinede arastırmıs arakdaş emeğine sağlık...!!!

harbiden bu ne yaf..!Bunun gerçek youtube linkini veirimisiniz..!

Geri