GülümSeYeLiM

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
ÇocuğUnuZun AnneSiYim

Genç baba, oğluyla beraber Migros’ta alışveriş yaparken karşıdan çok güzel sarışın bir kadının kendisine el salladığını ve gülümsediğini görür.
Hemen kadının yanına gider.
Elini uzatır ve “Tanışıyor muyduk, özür dilerim ama çıkaramadım” der.
Genç güzel kadın “Çocuklarımdan birinin babasısınız” deyince adam şaşırır.
Biraz düşünür ve kısık sesle kadının kulağına eğilip sorar:
“Bekarlığa veda gecemde bütün arkadaşlarımın önünde yattığım fahişe siz miydiniz? Kusura bakmayın çok sarhoştum hatırlamıyorum” der.
Kadın kıpkırmızı olur ve sinirli bir şekilde “Hayır beyfendi. Bu yıl okula başlayan küçük oğlunuzun İngilizce öğretmeniyim”

DeliLer

Deli adamın biri bir gün balkondan aşağı olta sarkıtmış yoldan geçen biriyse adama sormuş:

-"Kaç balık tuttun" demiş. Deli ise adama:

-"Delimisin be adam burada balık ne arar"

- - -

Bir gün bir bilim adami yilbasi nedeniyle hastaneleri gezip akillanan delileri salmaya karar vermis. Bir sürü hastaneyi gezmis fakat hic akillandigina kanaat getirilen deliye rastlamamis.

En sonunda bir hastaneye gitmis birde bakmis ki bütün deliler zipliyor hemen onlarla ilgilenen doktorlara sormus:
-"Bunlar neden böyle zipliyorlar?"
-"Bunlar kendilerini misir patlagi zannediyorlar." demis

Birde bakmislar ki bir tanesi ziplamadan yatagin üzerinde sabit bir sekilde duruyormus. Hemen ona yaklasarak sormus.
-"Sen neden ziplamiyorsun?"
-"Ben tavaya yapistim..."

- - -

Delinin birisi saatini hastane bahcesindeki havuza atmis.Bunu goren arkadasi yanina yanasmis ve konusmaya baslamislar:

-"Niye attin saati havuza?"

-"Nasil yuzdugunu gormek icin."

-"Peki, kurdun mu?"

-"Hayir."

-"Enayi, hic kurmadan yuzer mi??"

Temel

temel bir gün bir uçurumun ucunda atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuşş temeli gören vatandaşlar halla halla bu adam deli galiba demişler aldırış etmemişler.

bir adam temelin bu hareketini dikkatlice izlemişş 1 gün geçmiş temel hala atmışsekiz atmışsekiz atmışsekiz diye sayıklıyormuş

ikinci gün adam tekrar temele bakmışş temel hala atmışsekiz atmışsekizz ... yok demiş adam böyle olomayacak adamı merak sarmışşş niye böyle yapıyoo bu adam diyee dayanamamışş temelin yanına gitmiş

ve temel sonra atmışdokuz atmışdokuzz atmışdokuzzzzz....

- - -

temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?

Maria

Ispanya'da Maria adinda bir kadinin ilk evliliginden 12 tane

cocugu olur. Gel zaman git zaman derken esi vefat eder.Belli bir süre geçtikten sonra Maria yeniden evlenir ve bu evliliginden 15 tane daha cocugu olur.

Aradan on yil geçtikten sonra ikinci esi de Allah'in rahmetine kavusur.

Esinin vefatinin üstünden fazla bir zaman geçmeden Maria da ölür.

Cenazesinde rahip konusmaya baslar: "En sonunda Allah

Ahiret'te onlari bir araya getirdi."Maria'nin çoçuklarindan biri:

"Peder hangi esinden bahsediyorsunuz. Birincisi mi yoksa ikincisi mi?"Peder:

"Hayir, ben bacaklarindan söz ediyorum."

Boynuz

Adam evlenir, 10 sene geçer çocuğu olmaz. Yurt dışına göreve gider.
Hanımından gelen mektupta hamile olduğu yazılıdır. Yurda döndüğünde ise hanımı doğurmuştur ama çocuk zencidir.
Hanımına sorar:
- Hanım ne sizin sülâlede ne de bizim sülâlede zenci değil, esmer bile yok; bu iş nasıl oldu?"
Hanımı :
- Çocuğu doğurduktan sonra sütüm gelmedi mecburen bir süt annesi tuttuk, onun sütünü emdi. Sütanne zenciydi herhalde bu yüzden böyle oldu.
Adam ikna olmuşa benzer ama içinde yine de ufak bir kuşku vardır ve "bunu bilse bilse annem bilir" düşüncesiyle annesine sorar.
Anne:
- Olmaz olur mu oğlum, tabii ki olur. Seni doğurduğumda benim de sütüm gelmemişti ve inek sütüyle beslemiştim. Bak boynuzların çıkmaya başlamış bile!

Geri