Gül'den çok önemli terör açıklaması...

KorsanhabeR

Editör
Reaction score
0
01122009230140.jpg

Gül'den çok önemli terör açıklaması... ...

Bugün Ürdün'e giden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gaztecilere çok öneml i açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, PKK sempatizanlarının bazı kentlerde düzenledikleri gösterilerle ilgili olarak, "Kanunsuz şeylere kimse boyun eğm ez. Onların hepsinin tek tek toplanır" değerlendirmesinde bulundu.

Gül, "Böyle bir terör artık bu coğrafyada kalamaz. Elinde silahı olan gelecek, vazgeçecek" dedi ...

okadar... birazda işlev görelim tepemize çıkıncamı el atacakalr acep

Doğru terör bitti artık dağa çıkanı göremezsiniz.Ben bunu 1yıl önce demiştim inanmadılar.Ama bugün bitti.Çünkü başka çareleri yok birincisi kardeşi kardeşten hiçkimse ayıramaz ayıramadıda ikincisi başka bir ülke kabul etmez mecburlar Türkiyeye sığınmaya toprak bile zor kabul ediyor.Kolaymı ülke içinde iki devlet kurmak hele Türkiyede.Hatta bunu en büyük delili dtp nin İzmirde gösteriş yaptığı gündü.Ne anlamı var çok gereksiz seçimlerdemiyiz HAYIR hani desenki doğu illerinde bir yere gitsen tamam ama Türkiyenin batı kısmı ve üstüne üstün ikinci büyük şehrini seçiyor propaganda yapıyosun.Bu nedemek bizim işimiz bitti bizi kovun demek.Ama devlet olmaaaz nereye gidiyorsun herşeyi göreceksin.Bak bakalım nasıl düzen sağlanıyo gör....

Ama şu var terör bitti ama susması kaldı oda 2011 in sonlarına doğru yani bu aylarda bitmiş olacak.
Pek yanılmadım bundada yanılmam.Ama tahmin yada iddia değildir....

özgürlük istiyoruz diyolardı sözde Kürt halkını savunuyorlardızavallı çaresiz kardeşlerimizi kandırıp ''al bakalım şunu bas tetiğe'' şimdi ise alın size özgürlük dercesine açılımlar başladı hala ve hala dağda kalanlar varsa onlar zaten ordan hiç inmemesi emredilmiş kimselerdir.

ee yol kat etmemizi istemeyenler varya...sss

bir gün herşey güzel olacak inş...

Geri