€rd@ls10
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Veteriner Şerif
Küçük bir kasabanın veterineri aynı zamanda şeriflik görevini de yürütüyormuş. Bir gece yarısı acı acı çalmış telefonu. Karısı heyecanla açmış. Karşısındaki telaşlı bir adam, “Çabuk kocanızı verin!” demiş. “Kocamı bu saatte veteriner olarak mı, yoksa şerif olarak mı istiyorsunuz?” diye sormuş karısı.
“Her ikisi için de” demiş adam, “Köpeğimizin ağzını açamıyoruz, içinde hırsızın bacağı var!”:durdurun
Tren Hikayesi..
Tren tıkır mıkır yolunda giderken birden yanda uzayıp giden tarlalara dalmış. Uzunca bir süre sekmeler zıplamalar yaptıktan sonra tekrar rayına girmiş. Hayli korkan yolcuların şikâyeti ile makinist ilk durakta sorguya alınmış. Sorgusunda rayların üzerinde bir kişinin durduğunu, uzun uzun uyarıcı korna çalmasına rağmen adamın kımıldamadığını anlatmış. “Sen deli misin?” diye kızmış amirleri, “Bir kişinin hayatını kurtaracağım diye yüzlerce yolcunun hayatı tehlikeye atılır mı? Ezecektin adamı!”
Makinist “Ben de kesin o niyetteydim efendim” demiş “Ama yaklaştığımda adi herif birden yana kaçıverdi ondan sonrasını biliyorsunuz işte!..”
Emniyet Kemeri
Adam otomobil kullanırken ilerideki trafik kontrolünü görünce alelacele emniyet kemerini takmış. Durdurulduktan sonra “Merhaba” demiş polis memuru nazikçe, “Her zaman emniyet kemerinizi takar mısınız?” Adam “Evet, her zaman” diye yanıtlayınca polis gülümsemiş: “Güzeell, peki takmadan önce ucunu her zaman böyle direksiyon simidinin içinden mi geçirirsiniz?”:durdurun
İşe Geç Gelen Memur
BİR kış sabahı memur neden 1 saat geciktiğini patronuna izah etmeye çalışıyormuş. “Efendim yerler o kadar kaygandı ki inanın 1 adım öne atınca insan 2 adım geriye gidiyordu” demiş.
Patron “Yaa” diye çıkışmış. İnanmamış ve alay eder bir ses tonuyla, “İşe nasıl gelebildin o zaman?”
Adamın cevabı hazırmış: “Artık vazgeçip evime dönmek istedim ve kendimi burada buldum efendim!..”