Günün Manşeti "Suyunu İç Başını Aç"

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2yk0rur.jpg

Günün manşeti: Suyunu iç başını aç

İyi uyuyun, gecikmeyin, başınızı örtmeyin.

Üniversiteli olma umuduyla sınava girecek birbuçuk milyona devletin tavsiyesi: İyi uyuyun, gecikmeyin, başınızı örtmeyin.

Seçilmişlerin sınavı

Öğrenci Seçme Sınavı'na dört gün kala ÖSYM Başkanı'nın yaptığı "başı açık" gelin uyarısı, bir buçuk

milyon adayın yarışacağı sınavın zaten seçilmişler arasında yapıldığını hatırlattı.

Eğitimde eşitlik istenmiyor

Milli Eğitim, başörtülüleri dışlayan sınav yönergesini daha önce değiştirdi ama ağetimde fırsat eşitliğini önemsemeyen

Eğitim -Sen, Danıştay'a başvurup yasakçı uygulamayı geri getirtti.

"Başörtülüler dışarı" mı

Başörtülülerin üniversite sınavına girmesine bile tahammül edemeyen bu uygulama genç kızlara,

"Hem inancında özgür olmak hem de okumak istiyorsan, Türkiye dışına git." diyor.

Kaynak

nasıl iranda örtü örtmek zorunluluğu varsa burdada bu var....

hem türban sınavda kopya çekmek için mükemmel bir yöntem 1 metre bezi başın ve omzuna saracaksın kimbilir içinde neler var neler...

hem türban sınavda kopya çekmek için mükemmel bir yöntem 1 metre bezi başın ve omzuna saracaksın kimbilir içinde neler var neler...

İranda devlet zoruyla örtünme var burda türban takmak zorunlu değil.Burda devlet dine karışamaz sözde ama nese :dilCocuk:

"Hem inancında özgür olmak hem de okumak istiyorsan, Türkiye dışına git." diyor.

Aferin siz böyle devam edin. Elin yobaz gavuru da her zaman 30 sene senden ilerde olur böylelikle..

Şu türban meselesi ne zaman son bulacak. Amerika da İngilterede Türbanlı girilebiliyoken burda neden olmasın? yeter siyasi simge olmasın artık türban.

Kurallar böyle biz ne yapalım herkes özgürce başı açık sınava girmek ister !!

Başörtülülerin üniversite sınavına girmesine bile tahammül edemeyen bu uygulama genç kızlara,

Diyor diyor da neden diyor bir de ona bakmak gerek Türkiye Cumhuriyeti Anayasası bu şekilde

düzenleme getirdiği için peki bu konu makul bir çözüme ulaştırılamazmı elbette

ulaştırılabilir lakin çözüm üretebilecek dengeyi kurabilecek siyasetçiye ihtiyaç vardır.

Ne güzel manşet atmış maksat ortamı germek.
Kurallar konusunda yapılan uyarı bu.
Kuralı beğen beğenme ona birşey demem. Ama o sınava girmek için birsüreliğine başını açması gerekecek kızlarımızın.
Bu konuda uyarıyı bile milleti germek için kullananlara Allahın gazabını dilemekten gayır elimden birşey gelmez.

geçende haberlerde izledim tam hatırlamıyorum isveçti galiba türk ve başı kapalı bi bayan milletvekili seçildi ve hiçbir eleştiri almadığını söledi ayrıca başbakanları sanırım bu durumun bir sorun teşkil etmediğini söledi. ve biz hala üniversitede başörtüsü yasağı uyguluyoruz. bi de diyoruz ki ülkemizin %90ı müslüman.

geçende haberlerde izledim tam hatırlamıyorum isveçti galiba türk ve başı kapalı bi bayan milletvekili seçildi ve hiçbir eleştiri almadığını söledi ayrıca başbakanları sanırım bu durumun bir sorun teşkil etmediğini söledi. ve biz hala üniversitede başörtüsü yasağı uyguluyoruz. bi de diyoruz ki ülkemizin %90ı müslüman.

isveç değildi o sanırım belçikaydı ama avrupa da durum farklı burası gibi değil. insanlar dindar da olsalar varolan yönetim sistemini değiştirmeye çalışmıyorlar. bu onların sosyal yaşantılarında kalıyor. dini siyasste alet etmiyorlar.

yusuf00 arkadaşın da dediği gibi kopya çekmek için en ideal elbise. herzamanki gibi sınav günü yine başörtülü gelen olacak ve yine direnecekler sonra sınava alınmayıp orda burda bağıracaklar başörtüsü mağduruyum diye tabi bunu bilen islamcı gazeteler de fırsattan istifade edip haber yapacaklar.

Güzel birşey tabi insanların saçına başına karışmamak ancak Belçika'da devleti yıkıp dini kurallara dayalı bir yönetim kurmak isteyen bizdeki kadar organize örgütler yok(Fetocanlar).

Amerika'da serbest falan yazılıyo tamam :Amerikada Dinden Kurtuluş Cemiyeti diye bir Sivil toplum örgütü Üniversitelerde paneller düzenleyebiliyor kimse de olmaz demiyor sen yap bakiim bööle bi panel ,slogani "hadi gençler din belasından kurtulalım",Gazi üniversitesinde sonun ne olur.Gene Amerikan anayasasına göre devlet hiçbir inancın yaygınlaşması için çalışma yapamaz,yok ööle liselerde zorunlu katoliklik dersi,noel haftası boyunca İsa konulu kompozisyon yarışmaları,liselerde evrim karşıtı paneller(gene bizde olan şeyler)

Ne zamanki Türkiye'de bu rejim karşıtı faaliyetler,türbanın siyasi simge olması son bulur o zaman kızlar istediği kadar örtünüp derslere girer.O zamana kadar sabredicez,yoksa ben de istiyorum bütün insanların başkalarına zarar vermeden baskı uygulamadan istedikleri her şeyi yapmalarını

saygısız senın bir metre bez dediğin şey milletin inancıyla ilgili çeneni kapat ve bence sen de başını ört zira çabuk güneş çarpıyor demekki seni saygısız.... insanı konuşturma..

herkes inancına göre gelse okula,sınavdan kaç kişi atılır kaç inanç simgesi türer bu memlekette biliyor musunuz?haçlısı da girer,şeytana tapanı da..bırakın bu işleri..kurallar ortada..milleti boşu boşuna tartışmaya sokmayın din sömürücüleri..

saygısız senın bir metre bez dediğin şey milletin inancıyla ilgili çeneni kapat ve bence sen de başını ört zira çabuk güneş çarpıyor demekki seni saygısız.... insanı konuşturma..

türbanı koruyacağınıza bayrağınızı koruyun ilk önce..toprağımızı kaybedersek dinimizi de kaybetme riskimiz var..

herkes inancına göre gelse okula,sınavdan kaç kişi atılır kaç inanç simgesi türer bu memlekette biliyor musunuz?haçlısı da girer,şeytana tapanı da..bırakın bu işleri..kurallar ortada..milleti boşu boşuna tartışmaya sokmayın din sömürücüleri..

türbanı koruyacağınıza bayrağınızı koruyun ilk önce..toprağımızı kaybedersek dinimizi de kaybetme riskimiz var..

burası müslüman bi ülke haçlı adam giremez tabi...
biz türbanıda koruruz ülkemizide ..yasakları savunandan daha din sömürücüsü olabilirmi ?

kimin neyi sömürdüğünü konuşmaya gerek yok ... kendini bilmeyenle tartışacak de4ğilim.. zihinler böyle gelir bize... sabırla bekler egitiriz. egitime muhtacları.. sorun yok... türbanı koruycagımıza mı sen kimsin ki bana neyi koruyacagımı söyleme yetkisini kendinde buluyorsun ?dinimizi mi :Z zuahahahahahah türbana bez parçası diyen zihniyet kalkmış islama dinimiz mi diyor o da güzel zuahahahahha zuahahhaha
EĞİTİM ŞART
İTİNAYLA EGİTiLİR....

Başını Örtmek Allah'ın Emridir. Bazı Geri Zihniyetler Hala Bunu Anlamamakta Güçlük Çekiyorlar...

Geri