Güncel Reklamsız Formatlık XP SP3 2010 [Tek Link]

Arıkut

Türk Milliyetçisi
Reaction score
0
51zx3o.jpg

51x82.jpg

zv8rgp.jpg

oi545k.jpg

282f3wh.jpg

Özellikleri:

Tam Güncel: MSDN SP3+Nisan 2010 güncellemeleri,IE7 direk entegrasyon,DX9(ŞUBAT 2010) ve WMP11 ile tam güncel bir XP’dir.
Orjinallik doğrulamasından geçer :En son kırılmış WGA entegredir.Volume Lisans Key girilmiştir.(v2c47… değil.)
SATA sabit diskli bilgisayarlara XP kurma derdine son : Formatlık Reklamsız XP SATA sürücülerini içerir.Birçok anakart modeli için tümleşik destek bulunmaktadır.

XP için optimizasyon, kullanışlılık ve hız ayarları, aşırıya kaçmadan, temel olarak yapılmıştır.

Internet Explorer 7 (Ayarlı ve güncel) Media Player 11 (Ayarlı ve Güncel)
Çeşitli şık temalar ve duvarkağıtları

Ayrıca Windows Xp ağ üzerinden en fazla 10 adet bilgisayara paylaşım verir.Bu paket mevcut sınırı kaldırılmış olup Sınırsız ağ paylaşımı sağlanmıştır.[Kafeci Arkadaşlar için bu]SP3′ ten sonra çıkan tüm güncelleştirmeler eklenmiştir..

.Net Framework 1.1 SP1, 2.0 SP2, 3.0 SP2, 3.5 SP1 ve türkçe dil paketlerini içeren full paket eklenmiştir..

Adobe Shockwave Player
Adobe Flash Player
Microsoft Silverlight

JAVA
Hdd Doluluk Oranı
Vista Sesleri
DX9(ŞUBAT 2010)

Not:İso kalıbı şeklindedir.Nero ve benzeri bir programla cdye yazdırabilirsiniz.

RAR ŞİFRESİ: hackhell

2je45r7.jpg

DepositeFiles - İndir

uzantısı neden ece acaba :S

hahaha =) korkma .exe olarak sıkıştırdım tek link upload ediyim partlarla uğraşmayın ve sıkışma oranı fazla olsun diye hackhell.txt de koymak zorunda olduğum için ikisinide bir klasöre attım.

arkadaşım ben indirdim bütünüyle fakat rardan çıkartırken %6da hata veriyor güzel bi çalışma yapmışsın ama kullanmak nasip olmayacak sanırım

yok kardeş sorun sendedir sırf hata almayın diye 7zip ile exe olarak sıkıştırıp tek link yaptım rar olarak değil şimdi indirip tekrar kontrol ettim sorun çıkmadı.

indirdim xp yi şu an cd ye yazdırıyorum .kurmayı 1 deneyecem

indirdim ultra iso ile cd ye yazdırdım ama pc ye kurulmuyor

Arkadaşlar bu x7.to bayağı bi bi tarafları kalkmış 2 güne kadar hotfile linkler eklerim. ;) Ayrıca ben eski bilgisayarıma yükledim onuda belirteyim.

tamam kardeş depositefiles tek link upload ederim sen canını sıkma ;)

Link Yenilendi.

En son siteden black dark edition xp yi indirdim fkat içerisindeki vista win7 entegreli şeyler yüzünden kasma yaşıyorum o programları kaldırdım oyle kullanıyorum.Aslında en iyisi win7 ama kullandığım catia programı yüzünden win7 de kasma problemi yaşadım ve çözemedim ondan xp ye dewam :D

PAylaşm için tşkler umarım gerçekten sorunsuz bir güncel bir xp dir...

Geri