Gündem Şehitler Ve Terör Olmalı!!!

Börteçine9

New member
Reaction score
0
Terör örgütü PKK’nın son bir ayda gerçekleştirdiği saldırılarda güvenlik güçlerimizin verdiği şehit sayısı 51′e yükseldi. 14 Temmuz’dan bu yana terör örgütünün gerçekleştirdiği saldırılarda 8 köy korucusu ve 43 askerimiz şehit oldu.

Yeter artık!

Bu gidişata son vermeli!

Senin Evladın Şehit olunca mı, Feryat edip HAK arayacaksın?

Vatansız Devlet, Devletsiz Millet olmaz!

Eğer “TÜRKÜM” diyorsan,

Eğer “MEHMETÇİKLER EVLADIM” diyorsan,

Eğer “VATANIM BÖLÜNEMEZ” diyorsan,

Eğer “TERÖRÜ VE DESTEKÇİLERİNİ” lanetliyorsan,

Eğer “ŞEHİTLERİ ÖNEMSEMEYENLERDEN” rahatsız isen,

Eğer “HIRSIZLIK-MAGAZİN-SPOR HABERLERİ” ile gündemi değiştirenlere tepkili isen,

Tavır almalı, Duruş göstermelisin!

Türkiye’nin en önemli Gündemi “TERÖR VE ÇÖZÜMÜ” olmalıdır.

Hz. Muhammed (S.A.V.) buyurmuştur ki;

“HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR”

EY ÇİLEKEŞ TÜRK !

Bayraklarımıza bir “GÜL” iliştirerek, balkonlarımıza ve pencerelerimize asalım. Ve saat 21.05 de (9’u 5 geçe) 2 dakika evlerimizin ışıklarını kapatalım. Tepkimizi gösterelim. Gündemi oluşturalım…

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET, MİLLETİME BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.

Yılmaz KARAHAN

Yok arkadaş olur mu öyle şey.

Her iki tarafın kafasında da birbirlerini nasıl yiyecekleri vardır başka şey olur mu hiç ?

Acaba sorsak şehit haberlerini duydun mu desen mırın kırın ederler aydın doğan veya ergenekon dalgasıyla ilgili haberleri son dakikadan takip ederler.

Lanet olsun Teröre ve teröre karşı tepki göstermeyene!

291e5qx.jpg

Ne zaman gündemden düştüki,Vatan toprakları
hergün şehit kanlarıyla sulanırken gündemden
düşebilirmi? Son günlerdeki olan olaylardan
kasıtla böyle bir konu açtığını varsayaraktan,
diyorum ki terör sadece dağa çıkıp eline
silah almaklamı yopılıyor.

Ne zaman gündemden düştüki,Vatan toprakları
hergün şehit kanlarıyla sulanırken gündemden
düşebilirmi? Son günlerdeki olan olaylardan
kasıtla böyle bir konu açtığını varsayaraktan,
diyorum ki terör sadece dağa çıkıp eline
silah almaklamı yopılıyor.

Terör elbet sadece eLine silah alarak yapılmıyor ama köpekLikleri de eline silah alıp dağa çıkmadıkça tam olarak yerine getirilemiyor.
Şu sebepten açtım dün Baykalın veya Erdoğanın ne dediğini sorsak kelimesi kelimesine söylecek kişilerin akşam daha 45 günlük askerin Elazığda şehit olduğundan haberleri var mıdır ?
Veyahut birbirlerinin yoLsuzluk dosyalarını eksiksiz sayarken Temmuz ayından beri 43 asker ve 8 korucuyu şehit verdiğinden haberleri var mıdır ?
Son oLarak diyorum ki birbirleriyle uğraştığı kadar asıL düşmanLa uğraşmıyorLar :goz:

onlar için gündem neden terör olsun ki. teröre en büyük lojistik desteği veren kim? amerika
amerikanın uşakları kim? iktidar kadrosu.kim ne derse desin danışıklı dövüş.zaten halkımız uyuyor şehit haberleri aynı gün unutturuluyor medya saolsun.

Önceden yılda bir gelirdi şehit haberleri şimdi ise hergün gelmeye başladı.En kötüsüyse bunlara alışmamız.
Hakkaride 6 şehit
Şırnakta hain pusu : 8 şehit

Olağan şeyler gibi geliyor artık.Oysa 90 lı yıllardan beri pkk böyle büyük eylemler yapamıyordu ama son 6 yılda o da iktidar partisi gibi güçlenmeye basladı.

Hergün şehit veriyormusuz kimin umrunda önemli olan alt kimlik_üst kimlik önemli olan Akp nin Diyarbakırı,Hakkari yi alması
Yoksa askerlerimiz ölüyor hergün kime ne... :vur

elbette öncelik şehitlere ve yakınlara olmalı,,ben işin bir başka boyutundan yaklaşmak istiyorum..kısır bir fenomen yaşanıyor yıllardır bu ülkede,,yani yumurtamı tavuktan çıktı tavukmu yumurtadan hesabı herşey belkide herşeyi bu kabil çatışmalarla açıklamak zorundayız.öncelik neye verilmeli..şehit haberlerinemi yoksa yolsuzluğa çetelere falanmı..farketmez ,şu yönden farketmez,bizlerki bu şehit haberlerini çanakkaleden beri ,70lerden -80lerden beri duyagelen bir toplumuz,öyleyse sömürü düzeninde dün karşımızda fransızı yunanı vardıysa bugün silahsız güçlerle abd ve ab var,ve var oğlu var.peki hergün terör haberlerine ah etmek çözüm olacaktuysa zaten 20 yıldır ah ediliyor,oysa işte bu çeteci kafalar darbeciler,n beslediği zihniyetin bu terörden nasiplenmediğini söyleyebilirmiyiz? hayır..adamlar düzenin statükonun bozulmasını istemiyorki,illa siyasetçiye mana bulunmasın.topyekün devlet ricali bu işe çözüm aramalı. yoksa bu düzenden beslenen terör çok daha canımızı yakacak.gündemi bu kandan uzak tutmak istiyorsak düzeni koruyan kollayan sebeplerden hesap sormak gerek..

karşımızda savaşıcak bir ordu yok.
karşımızda çatışıcak bir ülke yok vede insan sınıfına koyucak insanda yok..
Benu bunlara Terör bile diyemiyorum.. Terörün bir amacı bir ideali vardır.
yani sonucunda kazanacağı yada kaybedeceğinden emin gerillaları vardır.
bu beyni sulanmış mahlukatların kimlerin maşası oldugunu çok iyi biliyoruz..
Amerika,İsrail,Ermenistan,İngiltere, daha bu örnekler çoğaldıkça çoğalır.
o yüzden bizim bu ülkede Terörü bitirmek namına silahı çekip dağa çıkmak
onları bitirmediğini toplum olarak anlamışızdır... siyasette politikada ip cambazlığı yapan başbakanımızın Terör Konusundada bir cambazlık yapmasını umarız temenni ederiz..

Geri