Güneş soğuyor!

_black_sun

New member
Reaction score
0
Evrende dengeler değişiyor...
25.09.2008 11:16:52

2reha3t.jpg

Dünya küresel ısınma problemiyle yüzyüze gelirken, Güneş'ten dalga dalga yayılan parçacıklarla yüklü güneş rüzgarlarının, son 50 yılın en zayıf düzeyinde olduğu belirlendi.

Güneş'ten yayılan parçacıkları inceleyen Avrupa Uzay Ajansı'nın (ESA) Ulyssees uydusunun 18 yıldır gönderdiği verileri inceleyen bilim adamları, Güneş'in "corona" adı verilen sıcak dış atmosferinden yayılan güneş rüzgarlarının giderek zayıfladığını tespit ettiler.

Bunun tüm Güneş Sistemi'nde etkileri olacağını düşünen araştırmacılar, Güneş'in yüzde 20-25 daha az üflediğini ve Ulyssees uydusunun, güneş rüzgarlarının yüzde 13 serinlediğini belirlediğini ifade ettiler.

:) Bu Ne İŞya Madem SoĞuyor Bİz Nİe Burda Yanioruz :)

war bunda bi hikmet. ben de diyorum bu yaz çok sıcak geçecek diyolardı da niye ööle olmadı diyodum demek ki bundamış.:D Şimdi bu küresel soğuma mı oluyo:D

bellı oluyor zaten daha eylul ayındayız ankaraya nerdeyse kar yagıcak ve buz gıbı..

Allah yardımcımız olsun.
ayrıyeten kaynak yok onuda belırtırsen ıyı olur _black_sun

esk de de öyle hava çok soğuk kazakla oturuoz valla

normalde yıldızlar yaşlandıkça ısınması gerekir ama..ters olmuş bu..=)

beklenen son millet, böyle böyle olacak işte herşey,,hayırlısı ALLAH tan..

küresel ısınma vardı şimdi tersine dönüp küresel soğumamı olacak yanii...neiş anlamadık ısınmaya karşı önlemler vardı peki soğuma için bunların tam tersinimi yapacaz şimdi:D

Ya bu gerçekse varya buzul çağı geri dönüyor demektir..,
Hayvan derilerine sarınıp gezeceğimiz günler yakın gibi geliyor bana...

Sonumuz Yakın =)

daha sizin oraya vurmamıştır size dönük kısmı soğumuyo demekki

e biz niye yanıyoruz burada hala ( ADANA ) :saskin

Adana ayrı bir dünya. yaz aylarında cehennemin bir parçası sanki. :saskin

Allahtan hayırlısı bakalım daha neler değişecek.

Geri