- Reaction score
- 0
Günlükler bölümüyle ilgili öneri ve şikayetlerinizi bu başlık altından paylaşabilirsiniz
Kopuk Dadı bağzı kendini bilmez densizlerin yüzünden bizde cezalandırıldık gibi birşey oldu umarım ileride diğer günlüklere içimizden geçenleri not etme hakkımızı geri verirsin
Değerli Mod'um zaten bu olayı bildiren kişi bendim düşünceme göre uyarım olmasa kimsenin bu durumu bildirmiyeceği ve buna benzer olayların böyle devam edeceği yönünde Zaten ''GÜNLÜK'' bölümünü açmadan önce arkadaşlarla yorumlarımızı yapıyorduk gayet düzeyli ve eğlenceli gidiyordu kişilerin içinden geçirdiklerini başka birisininde anlaması kişiye umut veriyordu bizde bunları seviyorduk
Ama dediğim dengesiz kişiler yüzünden HH de bolca yaşadığımız suistimal ve taciz edilen bölümlerden olmaması için bir önlem alalım istemiştim Ama sanki birden kelle uçurmak gibi oldu bu karar tarafımca böle gördüm Şimdi yorum yapamayız ileride forum oyunlarında olduğu gibi teşekkür edemeyiz sonrasındada kapatırız artık bölümü gidişat böyle olacak sanırım
Selam Kopuk Dadı ..Şimdi gördum gunluklere yazmak yasaklanmıs...bence yasak şeklı degısmelı.....sohbet tarzı , geyık , şiir , şarkı turku agırlıklı olmaası yasak olmalı ama bır arkadasımın benım sayfama yazabılmesı yasak olmamalı...Günlük eger bana özel bırseyse o sayfaya arkadaslarımın yazıp yazamamasına benım karar verebılmem gerekır dıye düşünüyorum......
Ferhat GÜNLÜK özeldir zaten ulu ortaya açılmaz Burdaki amacımız İçimizdeki duyguları paylaşmaktı Zeynep O KARALAMA DEFTERİNİ açmadan önce böle konu varmıydı Ben söyliyeyim yoktu Yani Zeynep olmasa GÜNLÜKTE zaten olmıyacaktı Düne kadar zaten konumuz sorunsuzca devam etmekteydi Taki kendini bilmezler gelene kadar Buradaki amacım mod a uyarı yapılması amacı istemekti Ya da o bölüme katkı sağlayan yani günlüğü olan kişilerin hiç yoktansa bir birine yorum yapmasını istemekti Ama o bölüme katkı yapmamıza rağmen bize birşey sormadan sadece kendi aralarında aldıkları bir kararla hakkımız elimizden alındı Kendinde ne güzel belirtmişin envai çeşir off topic olmasına rağmen o kişilerin saçma yorumları yüzünden yaşandı herşey bütün olay bu kardeşim
Ferhat GÜNLÜK özeldir zaten ulu ortaya açılmaz Burdaki amacımız İçimizdeki duyguları paylaşmaktı Zeynep O KARALAMA DEFTERİNİ açmadan önce böle konu varmıydı Ben söyliyeyim yoktu Yani Zeynep olmasa GÜNLÜKTE zaten olmıyacaktı Düne kadar zaten konumuz sorunsuzca devam etmekteydi Taki kendini bilmezler gelene kadar Buradaki amacım mod a uyarı yapılması amacı istemekti Ya da o bölüme katkı sağlayan yani günlüğü olan kişilerin hiç yoktansa bir birine yorum yapmasını istemekti Ama o bölüme katkı yapmamıza rağmen bize birşey sormadan sadece kendi aralarında aldıkları bir kararla hakkımız elimizden alındı Kendinde ne güzel belirtmişin envai çeşir off topic olmasına rağmen o kişilerin saçma yorumları yüzünden yaşandı herşey bütün olay bu kardeşim