Gürsel Tekin'den Kadir Topbaş'a: 'İstifaya hazırım, siz de gereğini yapacak mısınız?'

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
25zmdc2.jpg

Gürsel Tekin'den Kadir Topbaş'a: 'İstifaya hazırım, siz de gereğini yapacak mısınız?'... Melih Gökçek'e: 'İspatlayamazsanız size ŞEREFSİZ DERİM'

CHP İstanbul İl Başkanı Tekin, derelerin ıslah edilmesini engellemek için CHP'nin dava açtığını iddia eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş'a sert yanıt verdi.
CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, derelerin ıslah edilmesini engellemek için CHP'nin dava açtığını iddia eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a sert yanıt verdi.

Tekin, ''Eğer dava varsa CHP İstanbul İl Başkanı olarak istifa etmeye hazırım. Eğer böyle bir dava yoksa sayın Topbaş gereğini yapacak mı? Sizi iddianızı ispatlamaya davet ediyorum'' dedi.

''Sayın Topbaş sizi aylarca uyardım. Bütün yazılar size resmi gelmiş. Vatandaşı suçluyorsunuz. Çok ayıptır'' diyen Tekin, AK Partili belediyeye de ''16 yıldır kenti yönetiyorsunuz. Bu şehri ranta bağlı yönetiyorsunuz'' suçlamasında da bulundu.

Gürsel Tekin, ''Dikmen Vadisi geçmiş dönemlerde sel felaketine uğradı. Burada yaptığımız kentsel dönüşüm projesi Çankaya Belediyesi tarafından mahkeme kararları ile engellenmek istenmiştir. Bu projeler CHP tarafından engellenerek, AK Partili belediyelerin halkın gönlünde yer etmesi engellenmek isteniyor. 55 tane kentsel dönüşüm projemizin hepsine dava açıldı'' diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e de yanıt verdi.

Tekin, ''Ankara’da sayın Başkan’a seslenmek istiyorum. Sayın Başkan diyor ki CHP dava açmış. Sayın Başkan bunu ispatlayamazsanız size şerefsiz derim'' şeklinde konuştu

http://www.nethaber.com/Politika/115118/Gursel-Tekinden-Kadir-Topbasa-Istifaya-hazirim-siz

İstanbulun chp zamanındaki halini istanbullular daha iyi bilirler, fırsatçılar işte oy için her fırsatı değerlendiriyorlar.

İstanbulun chp zamanındaki halini istanbullular daha iyi bilirler, fırsatçılar işte oy için her fırsatı değerlendiriyorlar.

CHP Zamanı Diyorsun 15 Senedir İstanbul'dasınız Siz Naptınız ?? 25'e Üstü Tam Bilmiyorum İnsan Vefat Etti 15 Sene'de Bir Kanalizasyon Yapamadınız Mı Dünyada Bunun Çok Örneği Seller Var Ama Ölü Var Mı ?? Siz Oy İçin Müslümanlığı Kullanıp One Minute Ama Türkler Kesilip Biçilirken Ses Yok :goz:

gürsel tekin çarşafın mucidii kadir topoş ise istanbulun fatihi al birini vur öbürkne hiç bir farkları yok..

Şimdi Akp' nin yalan söyleyerek Chp' ye attığı iftiralarda suya düştü.

Akp battıkça batıyor..

Bakalım Akp' nin yeni iftiraları olacak mı? Hala yüz var mı? Bekleyelim.

Tabii tabii CHP bu konuda çok delikanlıdır. Sözüne çok sadıktır. Gürsel Beyin bu 3. istifa teklifidir fakat hiç birinde etmemiştir. Hatta baykal da rodos'a mı yüzecekti.

aynı kelimeleri basbakan kullanınca bu nebiçim üslup bu ne yakışıksız laflar diye ortalıgı ayaga kaldırırlar kendileri istedileri gibi konusmayı ihmal etmezler

haklı bile olsalar eleştirdikleri bir üslubu kullanmaları doğrumu

ara sıra aynaya baksın chp..

Geri