GüZel Bir KızA ==> { Stubborn }

bLaDe™

Banned
Reaction score
0
Benliğim ışıl ışıl gözlerinin içinde yavaş yavaş kaybolmaya başlamıştı
Üzerime gecenin tüm kasveti olanca ağırlığıyla çökmeye devam ediyordu
Şelaleden akan duru sular gibiydi kalbinin saflığı yüzünün güzelliği
Rüya mıydı yaşadıklarım uyanacak mıydım acaba bu güzel düşten
Ama uyanmamalıydım devam ettirmeliydim bu aşkı bütün saflığı ile yaşamalıydım uzaktan da olsa…

Uzak diyarlara göç ederdim karagözlerinin içine bakarken sanki cennet bahçelerine geçerdim
Zerre kadar zarar gelsin istemezdim bir yerine, sevmeye kıyamazdım
Ulaşılmazdın ilk başlarda imkansızımdın benim
Ne olduysa işte o gün olmuştu gözlerinin gözlerime usulca baktığı gün alevlenmişti her şey
Zamanla birbirime ısınmıştık.Dokunmak isteyip dokunamasam bile o sımsıcak gülüşünle ısınırdım
Artık sabredecek takatim kalmamıştı haykırmalıydım seni ne kadar çok sevdiğimi
Ramak kalmıştı gözlerinin içine bakarak aşkımı haykırmaya ama yapamamıştım
İlle de birebir söylemek gerekmiyordu seni sevdiğimi.İşte elimde kalemim deli gibi haykırıyorum sana olan aşkımı.İster sev ister sevme sana olan aşkıma gökyüzünde tüm saflığıyla uçuşan güvercinler şahit
Fırtına çıktı şimdi burada ama üşümüyorum çünkü hayalinle ısınıyorum.Ve seni çok seviyorum

Yüreğine sağlık kardeşim, Aşk seni de şair etmiş.. Buna hakikatten sevindim, en azından siz birbirinizi seviyorsunuz, bizim gibi sevipte sevilmeme olayı yoq yani :(

efet alone boy...bizim gibi acı çekmiyolardır umarım...ama inşallah onlar mutlu olurlar....allah ayırmasın..

Bi ara bizde çok acı çektik ama inşallah bu acıların tamamı sona erdi.Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.Çok saol canım benim yaa. Bende seni çok seviyorumm.:goz:

abi sipariş versek bizede böle yazı yazarmısın ben kızın ismini vereyim????????? :D

Geri