Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizi elinizde bir kibritle karanlık bir odaya kapatıyorlar odada bir tane gaz lambası birtane soba ve bir tanede mum var siz olsaydınız ilk önce hangisini yakardınız ??
kelime oyunu var gibi geldi elimde kibrit var bir tane. fakat kibriti dahi yakmaktan acizim çünkü son moda artistik kibritler dışında kendi zımparası olmadan yanmıo ki kibritler.
soruya gelince yanına sadece 1 kibrit veriorlar kutusunu vermiyorlar , ayrıca normal kibritleri demire surterekte yakamassın
en ii cvp hiçbiri olarak kalır heee 2 tane kibrit verseler ucralarını ısıtıp biribirini surttugun zaman yanar kibrit ( olmuyo demeyin denemiştim iddaa ustune ) once mumu yakardım mumu yaktıktan sonra dewamı gelir mumla diğerlerini yakardım
Bu zeka sorusu falan değil, kibrit tek mi?, kibrit yanarken giriyorsun? kutusu yar mı? yoksa yanmış kibrit mi? daha belirsi bir sürü obje var. Böyle soru olmaz ayrıca finlandiya dan zeka soru su ancak bu kadar olur. Aramızda finlandiyalı varsa özür dilerim ama sonuç bu çıkıyor.