din bireysel bir tercihdir,güzel ahlak,karakter,onur,aile gibi kavramlar kimsenin tekelinde değildir ben hiçbir dine inanmıyorum ve bir insanın çıkıp da güzel olan herşeyi dine dayandırması beni sinirlendiriyor ne yani bizim ahlakımız,şerefimiz yok mu ki bunu yazıyosun,türk hiç bir zaman şehit olmak için savaşmaz türk arkada bıraktığı ailesi,karısı vatanı için savaşır bu da böyle biline,dini neden tehlike olarak görüyorsunuz sorusuna gelince ben açıkca bütün dinleri insanlığın önünde engel olarak görüyorum,dinlerin sermayenin uşağı olduğunu kitleleri uyuttuğunu düşünüyorum buna en güzel örneğin de fransız devrimi sonrasında ingiltrenenin dine ayırdığı bütçeyi 3'e katlamasını ve dindarlığı teşvik etmesini gösterebilirim,tarafsız olarak baktığımda ise müslüman topraklarda doğmuş müslüman bir aileden gelmiş biri olarak islamın gerçekten çok tehlikeli bir din olduğunu inanılmaz mantık hataları ve çelişkileriyle artık yarardan çok zarar verdiğini düşünüyorum kimseyle kişisel polemiğe girmek istemem yazdıklarım kimsenin dinine saygısızlık değil aklımdakiler bunlar,ve dürüstçe düşündüğümü yazıyorum, peygamberler hakkındaki fikirlerime felan hiç girmeyim özellikle muhammed hakkında ne düşündüğümü yazmasam daha iyi aksi takdirde banlanırım o yüzden burda bitiriyorum.