Güzel sözler Aşıklar İçin

dark_kooz

Banned
Reaction score
0
Dost Deniz Kenarindaki Taslara Benzer önce Birer Birer Toplarsin Sonra Atmaya Baslarsin Bazilarini Atmaya Kiyamazsin Sen Atmaya Kiyamadigimsin!!!
Bir ömür Boyu Seninleyim Desende Istemem Artik,cünkü Sen Rüzgarin Cöktürdügü Bulutusun,bugün Bana Esersin Yarin "ellere"
Bazen Anlatmak Zor Geldi,korktum...bazen Cesurdum,sen Yoktun...bir Karar Aldim,söylüyorum;seni çok Seviyorum.."bitanem
Bizim Isyanimiz Sokaklara Güzelim...kaldirim Taslarinda Aç Yattigimiz Zamanlara... Bizim Isyanimiz Senin Gibi Kahpelere Güzelim Sevip Terkedildigimiz Zamanlara....sen Bunlari Anlamazsin Bebegim....çünkü Senin Isyanin Paran Bittigi Zamanlarda....
Sen Seni özleyenlerin özleminden Habersiz özlemle özletendin Sen özlenenler Arasinda Encok özlenendin Ama Habersizce Cekip Gittin
Sen Güllere özenme Güller Sana özensin üzme Tatli Canini Sen Güllerdende Güzelsin Sevgi Kadar Masum Sevilecek Kadar özelsin Birtanesin Sen Her Seye Bedelsin
Hasretle Tüten Yillara Inat Bizi Bizden Alan Yollara Inat Kavusmak Yok Diyen Fallara Inat Kavustuk Diyerek Haykiracagiz
Sensiz Sabah Olurmu Hiç Yanima Gelki Aksamin Nasil Olduhunuda Ogretim Sana?
Gül Bahçesinde Geçsede ömrüm, Inan üstüne Gül Koklamam Gülüm , Seni Koklamak Olsada ölüm, Ugrunda ölmeye Deger Gülüm..

Geri