AlaınDelon
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Umutlardir insana gelecegi bekleten, gözyasidir insana derdini döktüren,Aglamak istemezdim sakin yanlis anlama,Asktir insani dertli söyleten.
sensizligin Karanliginda Kendimi Kaybetmisim. Kendimi Bulmak Icin Bir Umut Var! O Da Sen!!!
Ağlamak Çocuklara, Affetmek Allah'a Mahsustur! Gün Olurda Beni Bırakıp Bi Başkasına Gidersen, Çocuk Değilim Ağlamam, Allah Değilim Affetmem!
Ben hala burdayim mumlarin ateslerinde sicak gözyaslarindayim kalbimde teslim alinmis askinla tuzu cekilmis denizlerin,en mavi sandalinda geride biraktigim gamzelerim ve siselere sigmayan biriktirilmis siirlerimle ben hala burdayim
Unutmadigin sürece, Unutuldugunu sanma, Seven unutmamistir, Unutan sevmemistir
Insanlar vardir birbirlerine yakin ayni yerlerde, insanlar vardir birbirlerine uzak ayni yerlerde...
Gülmek icin mutlu olmayi bekleme,belki
mutluluk gülüsünde saklidir,sakin
aglayim deme,belki bir yerlerde,
senin bir tek gülüsün icin yasayanlar vardir!!
sensizligin Karanliginda Kendimi Kaybetmisim. Kendimi Bulmak Icin Bir Umut Var! O Da Sen!!!
Ağlamak Çocuklara, Affetmek Allah'a Mahsustur! Gün Olurda Beni Bırakıp Bi Başkasına Gidersen, Çocuk Değilim Ağlamam, Allah Değilim Affetmem!
Ben hala burdayim mumlarin ateslerinde sicak gözyaslarindayim kalbimde teslim alinmis askinla tuzu cekilmis denizlerin,en mavi sandalinda geride biraktigim gamzelerim ve siselere sigmayan biriktirilmis siirlerimle ben hala burdayim
Unutmadigin sürece, Unutuldugunu sanma, Seven unutmamistir, Unutan sevmemistir
Insanlar vardir birbirlerine yakin ayni yerlerde, insanlar vardir birbirlerine uzak ayni yerlerde...
Gülmek icin mutlu olmayi bekleme,belki
mutluluk gülüsünde saklidir,sakin
aglayim deme,belki bir yerlerde,
senin bir tek gülüsün icin yasayanlar vardir!!