Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anormal Postmortal Değisimler
i) Soğuk Kasılması
ii) Çözülme Sertliği
iii) DFD Et
iv) PSE Et
bunların bir sayfalık acıklaması lasım yarın sabaha kadar ne kadar cabk okadar iyi
insanların durumuna uygun beslenme(gebelikte,çocuklukta,sporcularda,yaşlılarda,hastalıklarda beslenme gibi) elinizde bu konu ile ilgili bilgi warsa bana ulastırırsanız cok sewinirim ii calısmalar ii paylasımlar
merhaba
gıda 2. sınıf öğrencisiyim Rakı, Mastika, Votka, Konyak, Cin ve Likör
yapımı ile ilgili sunu veya dökümanlar lazım. sunumumu yapmam için 2 hafta var
yardımcı olabilirseniz sevinirim
merhaba hocam;
benim tez konum polifenoloksidaz ve peroksidaz(meyve ve sebzelerde indikatör enzimler)...
umarım yardımcı olursunuz,şimdiden teşekkürler...kolay gelsin..