G-MaiL + Mynet + Yahoo Gibi Diğer adreslerinizi "Msn Messengerden" AÇıN ( ReSiMLi )

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
G-MaiL + Mynet + Yahoo Gibi Diğer adreslerinizi "Msn Messengerden" AÇıN ( ReSiMLi )

Arkadaşlar bu konuyu herkes soruyordu ondan bi aydınlık getireyim dedim mynet, g-mail ve benzeri adreslerinizi msn messengerden açabilirsiniz yapmanız gereken ufak bir işlem...Yeterki başka uzantılı adresin olsun mesela [email protected] (No reklam) bu adresini msn girerek kayıt edebiliyorsun...Bak şimdi anlatıyorum iii takip ederseniz veya resimlere bakarsanız kolaylıkla yapabilirsiniz....

Msn messenger ı açtıktan sonra(oturum kapalıyken)

1-Oturuma açmak için buraya tıklayın yazıyo. Oraya basıyoruz...

2-Sol tarafta altta NET passport alın yazıyor Oraya tıklayın

3-Çıkan pencerede; ileri diyoruz

4-Tekrar Çıkan pencerede size şöyle bir soru gelecek''E posta adresiniz varmı?'' siz buna ''Evet'' olan seceneği işaretleyip ''ileri''yi tıklayın.

5-Daha sonra size şöyle bir soru daha gelecek''E posta adresinizi .NET passport'a kaydettiniz mi?'' sizde buna ''
Hayır E-posta adresimi Passport'a şimdi kaydetmek istiyorum.''olan seçeneği işaretliyerek

6-''ileri''yi tıklayınız.sonra tekrar önünüze ''ileri'' seçeneği çıkacak.ileri diyerek devam ediyoruz...Önünüze bir internet sayfası açılacak;
bunu kendinize göre doldurun! ondan sonra yeni şifre filan yazıp yeni adres açarmış gibi kayıt olun...Bu kadar...Bundan sonra kayıt ettiğiniz adres ile oturum açabilirsiniz...

Resimlerinide ekledim yardımcı olsun diye...

1113lb.jpg

2229nq.jpg

4440vj.jpg

5550zo.jpg

6667ew.jpg

7772ev.jpg

8886jm.jpg

DARK BLADE kardeşime
armağanımdır ..vede alıntıdır

sanalx

sağol kardeşim ama flood yapmana hiç gerek yoktu :)

Dostum sen kafanı yorma Ya
ellerine sağlık seNiN
bunu bu forumun yarısı bilmez aslında
bu kadar güzel de anlatan yok sanırım
ellerine sağlık
teşekkür etmezsek tabi ayıp olur;)

Dostum sen kafanı yorma Ya
ellerine sağlık seNiN
bunu bu forumun yarısı bilmez aslında
bu kadar güzel de anlatan yok sanırım
ellerine sağlık
teşekkür etmezsek tabi ayıp olur;)

diyonisos seninde flood yapmana gerek yoktu:)

güzel paylaşım ellerine sağlıkta bide alıntı yazsaydın çok daha güzel olurdu

dark kardeşim umarım işine yaramıştır :)
ama başka beyenen olmadı geliba :eek:

arkdşlar yardımcı olrmusunuz??? bn admin.gen.tr die adres aldım ama doğrulayamıorum!!! nie acaba!!! e posta adresi doğrula diorum ama hellboy un werdği hesap hizmetleri sayfası çıkmıo yane çıkan sayfada e posta adresi doğrulma ile ilgili bişi yoq!!! şmdiden t$k edrm!!!

sen yazdığımın aynısını yaptığına eminmisin :)

eet mektup.com fln die bi adres wardı ya ordan admin.gen.tr die adres aldım!!! snra hni dioruz ewet kndi e-posta adrsm kullnılsn die onu da yptım snra bilgilerimi fln grdim msni açtım açıldı ama işte nickin orda e-posta adresi doğrulanmadı yazıo snra e-posta adresini doğrula diorum!! ama e posta adresini kayıt ettirin die bi sayfa çıkmıo bnde parola fln değiştirdğimiz yer çıkıo!!!!

orda parola değiştiriceğin yermi çıkıyor yoksa şifre girmenimi istiyor
eğer şifre girmeni istiyorsa...

nickini ve passawordunu gir oanndan sonra işlemlere devam et ...

bn eposta adresini doğrula diorum snra oturum açma sayfası çıkıo şifremi ve eposta adresmi grip oturum açıorum kullanıcım bilgileri, parola değiştrme sayfası çıkıo!!!

evt şimdi benden deneme amaçlı tekrar bi hesap aldım hotmail biraz değişiklik yapmış direkt hesap bilgilerin geliyor..

sen şimdi şifrenle giriş yapınca direkt e-posta na bak orda görüceksin gereken linki

birde bu "!!!!" İşaretlerini kullanmazsan sevinirim.

oluyoruzya :)

Geri