Kaçan Aşık
Yönetmen
- Reaction score
- 0

Türk spor basının usta kalemlerinden Hıncal Uluç, Fotomaç Gazetesi'nde 19 Mart Salı günkü yazısında Galatasaray'ı önümüzdeki yıllarda büyük bir tehlikenin beklediğini öne sürdü. Galatasaray'ın 282 Milyon YTL borcunun bulunduğunu belirten Uluç, 2009 yılında UEFA'nın kulüp lisans hükmü yürürlüğe girdiği zaman Galatasaray'ın küme düşeceğini iddia etti.
İşte Hıncal ULUÇ'un yazısından bir bölüm:
Galatasaray'ın borcu 282 milyon YTL. 2009 yılında UEFA'nın kulüp lisans hükmü yürürlüğe girdiği zaman Galatasaray küme düşer
Liseciler kontrolü yitirmemek için Galatasaray'ın Türk halkına açılmasına izin vermiyor. Bu nedenle kurtuluş da olmuyor
'Polat' diyenler gelecekte Canaydın'ı çok arayacak. Çünkü aynı yönetim devam ediyor. Bir adamın aslı suretinden her zaman iyidir
Liseciler kontrolü yitirmemek için Galatasaray'ın Türk halkına açılmasına izin vermiyor. Bu nedenle kurtuluş da olmuyor
'Polat' diyenler gelecekte Canaydın'ı çok arayacak. Çünkü aynı yönetim devam ediyor. Bir adamın aslı suretinden her zaman iyidir
- Kalli, Ankaraspor maçına çıkamadı. Buna karşılık Galatasaray, sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Bir yandan da adayların kongre çalışmaları devam ediyor. Bunca soruna karşılık Galatasaray'ın yoluna devam etmesi bir başarı olarak görülebilir mi?
"Umrumda değil."
"Hakikaten umrumda değil. Yani Galatasaraylı olarak hiç ilgilenmiyorum, Galatasaraylı olarak o kongreden de istifa ederek ne kadar doğru yaptığımı düşünüyorum. Hiç fark etmez, bugün 'Adnan Polat' diyenler gelecekte Özhan Canaydın'ı çok arayacak. Çünkü aynı Özhan Canaydın yönetimi devam ediyor, Özhan'ın seçtiği adamlar devam ediyor, bir adamın aslı suretinden her zaman iyidir!.."
"Hakikaten umrumda değil. Yani Galatasaraylı olarak hiç ilgilenmiyorum, Galatasaraylı olarak o kongreden de istifa ederek ne kadar doğru yaptığımı düşünüyorum. Hiç fark etmez, bugün 'Adnan Polat' diyenler gelecekte Özhan Canaydın'ı çok arayacak. Çünkü aynı Özhan Canaydın yönetimi devam ediyor, Özhan'ın seçtiği adamlar devam ediyor, bir adamın aslı suretinden her zaman iyidir!.."
- Polat en güçlü aday olarak görünüyor. Florya'dan başlayıp yeni stada kadar iddialı projelerden bahsediyor. Bunları gerçekleştirebilir mi?
"Hiçbir şey olmaz. Bunların hepsini Adnan ile zamanında konuşuyorduk. Ben Adnan'a büyük ümitler bağlıyordum, Galatasaray'ın ümidinin Adnan Polat olduğunu düşünüyordum ama bugünkü Adnan Polat'a hiç inanmıyorum. Söylediği hiçbir şeye inanmıyorum. Bir ay evvel bana herkesin içinde "Ben yokum" diyen adam cumburlop gidip başkanlığa adaylığını koyduktan sonra zaten diyecek bir şey yok.
Galatasaray'ın geleceği karanlık. Borcunun 282 milyon YTL olduğu söyleniyor. Bu borcu Galatasaray ödeyemez. 2009 yılında UEFA'nın kulüp lisans hükmü yürürlüğe girdiği zaman Galatasaray küme düşer. Daha kimse farkında değil. 282 milyon YTL'lik borçla Galatasaray'ın Süper Lig'de oynamasına izin vermez UEFA... "
19.03.2008
Kaynak : Sporx.com
Galatasaray'ın geleceği karanlık. Borcunun 282 milyon YTL olduğu söyleniyor. Bu borcu Galatasaray ödeyemez. 2009 yılında UEFA'nın kulüp lisans hükmü yürürlüğe girdiği zaman Galatasaray küme düşer. Daha kimse farkında değil. 282 milyon YTL'lik borçla Galatasaray'ın Süper Lig'de oynamasına izin vermez UEFA... "
19.03.2008
Kaynak : Sporx.com