Galatasaray 2-0 GB Oftaş [Tek Başlık]

<<< EROSS >>>

New member
Reaction score
0
fx48k0.jpg

2dlurzs.jpg

Galata sarayG. Oftaş spor

Turkcell Süper Lig'in son haftasında Galatasaray, Gençlerbirliği Oftaşspor’u konuk ediyor. 10 Mayıs Cumartesi günü, saat 19:00'da Ali Sami Yen Stadı’nda yapılacak maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, sakat ve cezalı raporu, hava durumu ve istatistikler...

Maç Info

Maç: Turkcell Süper Lig - 34. hafta

Stat: Ali Sami Yen

Tarih: 10 Mayıs Cumartesi / 19.00
Hakemler:

Sakatlar: Hasan Şaş, Linderoth, Uğur Uçar (Galatasaray)
Cezalı: İlhan (Gençlerbirliği Oftaşspor)

Hava Durumu: Maç günü İstanbul’da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek sıcaklık 19, en düşük ise 11 derece olacak.
Canlı Yayın

TV: Lig TV

İnternet: www.galatasaray.org

Galatasaray

Oynadığı 33 karşılaşmada 23 galibiyet alan 7 kez rakipleriyle eşitliği bozamayan ve 3 kez de sahadan mağlup ayrılan Galatasaray, topladığı 76 puanla Turkcel Süper Lig’in lideri. 33 karşılaşmada rakip filelere 62 gol gönderen lider, kendi kalesinde 23 gol gördü. Bu 23 gol aynı zamanda Galatasaray’a ligin en az gol yiyen takımı unvanını da verdi.

Galatasaray sezon içerisinde kendi sahasında oynadığı 16 maçta ise 12 galibiyet aldı, 3 kez rakipleriyle eşitliği bozamadı ve 1 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Galatasaray bu karşılaşmalarda rakip filelere 33 gol gönderirken kendi kalesinde 10 gol gördü. Galatasaray’ın kendi sahasındaki bu karşılaşmalardan topladığı puan ise 39.

Turkcell Süper Lig’de 24. haftada oynadığı Beşiktaş karşılaşmasından beri mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray ayrıca son 5 karşılaşmadan da galip ayrıldı. Galatasaray son 5 Turkcell Süper Lig karşılaşmasında 11 gol bulurken kendi kalesinde 3 gol gördü.

Turkcell Süper Lig Son 5 Maç
Sivasspor 3-5 Galatasaray

Galatasaray 1-0 Fenerbahçe

İstanbul B.B. 0-3 Galatasaray

Galatasaray 1-0 Trabzonspor

Gençlerbirliği 0-1 Galatasaray

Gençlerbirliği Oftaşspor

Süper Lig’deki ilk sezonu olmasına rağmen olumlu bir performans çizen Gençlerbirliği Oftaşspor, 33 karşılaşmada topladığı 40 puanla 9. sırada yer alıyor. 10 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan, 10 karşılaşmada rakipleriyle eşitliği bozamayan ve 13 maçtan da mağlubiyetle ayrılan Başkent temsilcisinin attığı gol sayısı 30, kalesinde gördüğü gol sayısı ise 34.

Gençlerbirliği Oftaşspor’un deplasman karnesinde ise 16 maçta topladığı 22 puan yazıyor. Deplasmanda oynadığı bu karşılaşmalarda 6 galibiyet alan, 4 kez berabere kalan ve 6 kez de mağlup olan Gençlerbirliği Oftaş’ın deplasmanda attığı ve yediği gol sayısı da eşit: 16.

Başkent temsilcisinin en golcü oyuncusu 7 golle Serkan Atak olurken, onu 5 golle Bülent Kocabey ve 4 golle İbrahim Şahin izliyor. Takımda en çok yer bulan oyuncular ise 2962 dakika ile Orhan Şam ve 2700 dakika ile Giray Kaçar.

Galatasaray ve Gençlerbirliği Oftaşspor, Turkcell Süper Lig’de 2. kez karşılaşacaklar. Sezonun ilk yarısında Ankara’da oynanan karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlanmıştı.

Turkcell Süper Lig Son 5 Maç
G. Oftaşspor 0-2 Denizlispor

Ankaraspor 1-0 G. Oftaşspor

G. Oftaşspor 1-1 Kayserispor

Beşiktaş 1-0 G. Oftaşspor

G. Oftaşspor 0-1 Kasımpaşa

5mwdh1.jpg

ARKADAŞLAR LÜTFEN BÖLÜM KURALLARINA RİAYET EDELİM.
2hoxouo.jpg

2gwtgm1.jpg

6yzaeo.jpg

Yorum sizlerin Taraftar Şampiyonluk kuyruğunun sonu yok diyor:)

Aldım biletimi ordayım hayırlısıyla !

çıldırınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

10 mayıs günü.

1 kilometrelik bilet kuyruğu

Süper Lig'de şampiyonunu belirleyecek Galatasaray-Gençlerbirliği Oftaşspor maçı için geri sayım sürerken, taraftarları bilet telaşı sardı. Gece saatlerinden itibaren yollara düşen binlerce Galatasaraylı taraftar, şampiyonluk maçı için 1 kilometreyi bulan bilet kuyruğunda beklemeye başladı.

Turkcell Süper Ligi'n son haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan maçı izleyebilmek için gece saatlerinde İstanbul'un çeşitli ilçelerine, il dışından gelen binlerce taraftar, Cevahir Alışveriş Merkezi önündeki Biletix noktasında biletlerin satışa çıkacağı saati beklemeye başladı. Zaman zaman taraftarlar arasında çıkan tartışma polis tarafından bastırıldı. Yaklaşık 1 kilometreye ulaşan kuyruklarda yaşlı kadınlar ile çocukların da bulunması dikkat çekti.

Çankırılı ev kadını fanatik taraftar Zeynep Arpacı (42) da çocuklarıyla birlikte bilet almaya gelenler arasında yerini aldı. Sarı-kırmızı renkli örtüsü ve bandanası ile taraftarların ilgi odağı haline gelen Arpacı, Galatasaray'ın maçlarını hiç kaçırmadığını belirterek, "Sabah 05.00'te geldim. İlk defa şampiyonluk maçı izleyeceğim. Eşim Fenerbahçeli ama ben çocuklarımla birlikte Galatasaraylıyım. Buradan Aziz Yıldırım'a sesleniyorum; bu işler parayla olmaz, gönülle olur. Biz Galatasaray'ımızı gönülden seviyor ve destekliyoruz" diyerek saatlerce beklediği sırada taraftarlarla birlikte tezahüratlarda bulundu.

Bilet almak için sabaha kadar uyumayıp saat 05.00'te bilet kuyruğuna giren bir çocuk ise okulu asarak geldiğini söyledi. Bilet gişesi henüz açılmazken, kuyruklar alışveriş merkezi otoparkında bulunan Biletix gişesinden ilerleyerek Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi ve Mecidiyeköy Meydanı'na doğru uzamaya başladı. Polis ekipleri çevrede önlemler alırken, alışveriş merkezinin güvenlik görevlileri de gece boyunca görev yaptı. Bilet kuyruğu güvenlik şeridiyle çevrilirken, taraftarların kuyrukta bekleyişi sürüyor.

300.000'i Aşkın Bilet Talebi!

10ooe2h.jpg

Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği Oftaş karşılaşması için bugün sabah Biletix üzerinden satışa çıkan biletlere 300.000'i aşkın talep geldiği bildirildi. 23.000 kişilik kapasitesi olan Ali Sami Yen Stadı'nda maç için satışa çıkan yaklaşık 17.000 bilet kısa bir zamanda tükendi; aşırı yoğunluktan Biletix'in satış sistemi kısa zamanda kilitlendi.

Taraftarlarımıza gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ediyoruz.

Ancak bir kez daha belirtmek istiyoruz ki, Galatasaray'ımızı lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında, bilet bulma sıkıntısı yaşamadan bir sezon boyunca takip etmenin en kolay ve en uygun yolu, kombine bilet uygulamasından yararlanmaktır.

Takımımızın 2008-09 sezonu Kombine Bilet Satışları, 30 Nisan'dan bu yana devam etmektedir.

Yoğun ilgi görmekte olan kombine satışlarımızda yerinizi şimdiden almanızı öneriyoruz.

G.saray.org

Galatasaray maçına şaibeli bir hakem

Galatasaray maçına şaibeli bir hakem
Fatih Altaylı yazdı..

Yarın ligin düğümü çözülecek.
Galatasaray bir adım önde.
Ama her şey bitmiş değil.
Bu maçta Galatasaray’ın rakipleri son kozlarını oynayamaya çalışacaklar.
Dün futbolu en iyi yazanlardan biri olan Özcan Yetiş’in internetteki köşesinde ilginç bir analiz okudum.
Ve buraya aktarmak gereği duydum.
İşte Özcan Yetiş’in son Galatasaray-Oftaş maçına ışık tutacak yazısı:
“Cumartesi günü Galatasaray’ın Oftaş’la oynayacağı şampiyonluk maçını M.Kamil Abitoğlu yönetecek. Bu hakem geçen hafta Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği ile oynadığı maçı da yönetmişti.
Geçen hafta Edu’nun elle attığı golün üstüne, bir de Colin Kazım’ın elle düzelterek gol pası verdiği pozisyonda düdük çalmak yerine tribündeki bir fenerli gibi seyretmeyi tercih eden Abitoğlu, Cumartesi günü Galatasaray-Oftaş maçını yönetecek.

Biliyorum, Fener’in maçını yönetmişse Galatasaray’ın maçınıda yönetecek diyenleriniz çok olacak ama bu M.Kamil Abitoğlu adındaki hakem Fenerbahçe’nin 31. hafta oynadığı Denizlispor maçının da hakemliğini yapmış. O maçta Denizli kalecisi sayesinde pek fazla hakem konuşulmadı ama, MHK'nın başka hakemi yokmu ki Fenerbahçe'nin 31 ve 33. hafta oynadığı iki iç saha maçını arka arkaya aynı hakem yönetiyor.
Nasıl olduysa MHK ona 32. hafta oynanan GS-FB maçında görev vermemiş.
Biliyorsunuz geçen sezon spor basınımızın öncülüğünde “Fenerbahçe’ye penaltı verilmiyor” kampanyası yapılmıştı. Penaltı posizyonuna girmeden, istatistiklerden yola çıkarak başlatılan bu kampanyaya cevap veren ilk hakemin adını merak ediyorsanız ben söyliyeyim; M.Kamil Abitoğlu. Geçen sezon, şampiyonluk yarışında en kritik deplasmanlardan bir tanesi olan Antep deplasmanında hiç alakası olmayan bir pozisyonda Fenerbahçe lehine penaltı düdüğü çalmıştı bu hakem.
Antep maçından üç hafta sonra Fenerbahçe’nin İzmir'de şampiyonluğunu ilan ettiği Trabzonspor maçının da hakemliğini yaptı M.Kamil Abitoğlu. Hani şu, Fenerbahçe’nin seyircisiz oynaması gerekirken tahkim kurulu tarafından İzmir’de 60.000 kişi önünde oynanmasına karar verilen maç var ya; işte o maçta da bir penaltı düdüğü çalmıştı M.Kamil Abitoğlu. Ve penaltı konusunda çok cimri olan bu hakemin geçen sezon çaldığı 2 penaltı piyangosu da Fenerbahçe’ye isabet etmiş.
Saracoğlu Stadı'nda iki Fenerbahçe maçını üst üste yöneterek ve Gençlerbirliği maçında elle atılan 2 gole birden göz yumarak Fenerbahçe'ye puan kaybettirmeme görevini başarı ile tamamlamış olan M.Kamil Abitoğlu’ya bu hafta da Ali Sami Yen'de görev verildi.
Yeni görev Galatasaray’a maç kaybettirmek olacak herhalde. Komplo teorisi üretiyorsun diyenler cevap versinler:
Geçen hafta elle atılan iki gole göz yuman bir hakemin ne işi var şampiyonu tayin edecek maçta? Elle atılan gollerde hakemin kötü niyetli olmadığını, iki pozisyonu da görmediğini varsayalım. O halde tekrar soruyorum: Bu kadar formsuz bir hakemin ne işi olur Glatasaray maçında?”
Yazı önemli tespitler içeriyor.
Benim dikkatimi çekti.
Hayırdır inşallah.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Yıllar ilkelerimizi alıp götürmediği zaman

[email protected]

Doğmamış çocuğa don biçilmez. Lig bitmiş birinci belli ikinci belli düşenler belli, olayı gerginliğe sürüklüyorlar. Bu saatten sonra hiç bi şey olmaz. .Gerginlikten başka bir şey değil. Galatasaray yenilse ben demiştim diyecek.Bunlarda haberciyiz diye geçiniyor

Doğmamış çocuğa don biçilmez. Lig bitmiş birinci belli ikinci belli düşenler belli, olayı gerginliğe sürüklüyorlar. Bu saatten sonra hiç bi şey olmaz. .Gerginlikten başka bir şey değil. Galatasaray yenilse ben demiştim diyecek.Bunlarda haberciyiz diye geçiniyor

Sevgili Arkadaşım bu hakem sabıkalı biri olduğu için Tehlikeyi önceden sezen bir habercinin yazısı elbette olumlu yada olumsuz yorumlarınız olucak lütfen sağ duyulu davranırsan sevinirim.

bence saçmalık fatih altaylıyı zaten oldum olası sevmem..
şampiyon belli beyler daha neyin davasını yapıyor bu adam?
kaybedilecek puan yada puanlar için şimdiden sorumlu belirliyor kendine ha birde ufak bir baskı..
hayırlısı diyelim..

Galatasaray - G. Oftaş | 10.05.08 | 19.00 | Son 1 Kaldı Çıldırın

Son 1 Hafta kaldı Arkadaşlar berabere kalsak Bile Yetiyor Bize

Konular tek başlıkta birleştirildi .

Fatih Altaylı'nın komplo teorilerini görmeye alıştık.benim anlamadıgım gs lı arkadaşların bu komplo teorilerinden işlerine geleni alıp koymaları ve desteklemeleri..kimse İrtica ve Gs hakkında Fatih Altaylı'ya itibar etmiyor.o da anlamış ''ben Fener'e,hakeme yükleneyim ki malum tarikat dedik camiada adımız kötüye çıkacak,durumu kurtarayım'' gibi...işin ilginç tarafı 2 senede 4 tane penaltı atmışız,bir sürü penaltımız verilmemiş,bu verilmeyen penaltılar videolara konu olmuş bazıları bunu kendilerine yamamaya çalışıyorlar..ve kendi takımlarının 90+da kazandıkları haksız penaltılardan hiç söz etmiyorlar. EDEP yahu!

Tarihi rekor

GALATASARAY şampiyonluğu yakalarsa teknik sorumlu Cevat Güler, 7 sezon sonra şampiyon olan Türk hoca olarak tarihe geçecek. Hakan Şükür lig tarihi boyunca en fazla şampiyonluk gören (8 kez) Bülent Korkmaz ve Suat Kaya’dan sonra üçüncü futbolcu olacak. Galatasaray ise 7 sezon sonra en az gol yiyen şampiyon unvanını alacak.

Geri