Galatasaray, Ezeli Rakibini 5 Maç Sonra Yenebildi

girl_bjk

Banned
Reaction score
0
GALATASARAY, EZELİ RAKİBİNİ 5 MAÇ SONRA YENEBİLDİ
Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek yarı finale yükselirken, ezeli rakibini 5 maç sonra yenebildi.İki takım arasında yapılan 4’ü Turkcell Süper Lig, 1’i de Fortis Türkiye Kupası olmak üzere son 5 randevuda Galatasaray galip gelemezken, bu süre içinde Fenerbahçe 4 galibiyet almış, 1 maç da berabere sonuçlanmıştı."Cim Bom", Fenerbahçe karşısındaki son galibiyetini, yine Fortis Türkiye Kupası’nda, 22 Mart 2006 tarihinde Ali Sami Yen Stadı’nda 3-2’lik skorla almış, ama turu geçen takım averajla Fenerbahçe olmuştu. Galatasaray’ın son dönemde galibiyete hasret kaldığı Fenerbahçe derbileri şöyle:
Tarih Stat Organizasyon Sonuç (FB-GS)
---------- --------- ------------ -------------
22.04.2006 Fenerbahçe Lig 4-0
03.12.2006 Fenerbahçe Lig 2-1
19.05.2007 Ali Sami Yen Lig 2-1
08.12.2007 Fenerbahçe Lig 2-0
03.02.2008 Fenerbahçe Türkiye Kupası 0-0
27.02.2008 Ali Sami Yen Türkiye Kupası 1-2

Cim Bom'da yine rotasyon
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile yapılan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında, Kasımpaşa karşısında değiştirdiği kadroda eskiye dönüş yaptı. Uğur’un sakatlığında bu mevkide görev verdiği Barusso’dan verim alamayan Karl Henz Feldkamp, bu bölgede bir süre önce kadro dışı bıraktığı Sabri’yi oynattı. Kasımpaşa maçında oynattığı Nonda, Ayhan, Emre, Carrusca ve Hakan Balta’ya Fenerbahçe karşısında görev vermeyen Feldkamp, Arda, Hakan Şükür, Mehmet Topal, Barış ve Volkan’ı ise Fenerbahçe karşısında yeniden sahaya sürdü. Alman teknik adam, sürpriz bir kararla, uzun süredir kaleyi koruyan, ancak son haftalarda yediği gollerle eleştiri toplayan Orkun’u yedek bırakırken, kaleyi Aykut’a teslim etti. Sarı-kırmızılı ekipte, hasta olan Hasan’ın yanısıra, Ayhan, Bouzid, Carrusca ve Okan, maç kadrosunda yer almadı. Galatasaray’ın devre arasında transfer ettiği Emre Güngör, ilk 11’de forma giymeye başladığı 15 Ocak’taki Sarıyer ile yapılan Fortis Türkiye Kupası maçından sonra ilk kez yedek kaldı.

ama öyle bi yendikki sanki 10 maç yenmiş gibi oldu :D

ewt iğrenç bi konu bide hakeme bakın ole konusun

tebrikler GALATASARAY
merhaba fenevbahçe
görüşürüz beceke

ben bu konuyu başka amaçla yazmıştım ama gsliler anlamamış yanlış yere çekmiş.Başınada gülücük koymama rağmen neyse:Dbende kalsın bari:D:D

Usta bir kaç kez okudum. Hep aynı şeyi anladım.
Biraz daha aç o zaman.

hakem hediye etti desek sanki daha doğru olacak. ne içindir türkiye'deki bütün takımların fenerbahçeyi yenme arzusu?
fenerbahçe X (türkiye'deki geri kalan takımlar) ???

hakem hediye etti desek sanki daha doğru olacak. ne içindir türkiye'deki bütün takımların fenerbahçeyi yenme arzusu?
fenerbahçe X (türkiye'deki geri kalan takımlar) ???

Zaten hep böyle olur yendik mi hemen hakem hediye etti ya yoksa yenemezdiniz denir sonuca bakın da öyle konuşun kendinizi avutmanıza gerek yok

Aşkınla olduk derbeder
Bu sevgi bir ömre bedel
FENERBAHCELİ OLMANIN
GURURU BİZLERE YETER

Geri