galatasaray ve sanatçı çocuk

beshkempir

HH Clan Team
Reaction score
0
utanç

arkadaşlar fenerbahçenin galatasarayı 6 0 yendiği maçı herkes hatırlar bu maçtan sonra galatasaraylı taraftarlar ve oyuncular utançlarından dışarı çıkamaz olmuşlar
özellikle de galatasarylı arif. neyse günler böyle evde geçerken arifin canı sıkılmış ve dışarı çıkmak istemiş ve kendisini kamufle ettikten sonra dışları çıkmış ve bi cafeye oturmuş bir fincanda kahve söylemiş. arif kahvesini içerken içeri yaşlı bi teyze girmiş arifin yanına yaklaşmış ve şöyle demiş" naber arif" arif büyük bi şaşkınlıkla iyiyim teyze saol demiş ve koşa koşa uzaklaşmış evine gitmiş hayretle kendi kendine sormuş lan bu kadın beni nasıl tanıdı diye.ertesi gün olmuş arifin yine canı sıkılmış bu sefer kendimi iyice kamufle edecem kimse beni tanıyamıyacak demiş kendi kendine ve bıyık atkı palto falan sarmış üstüne yine aynı cafeye gidip oturmuş yine bi fincan kahve söylemiş kahvesini yudumlarken dünkü teyze kapıdan girmiş arife doğru yaklaşmış ve şöyle demiş "naber arif" arif yine şaşkın saol teyze iyiyim demiş. sonra merak etmiş sormuş arif yav teyze sen beni nasıl tanıdın şöyle bi cevap gelmiş " ne teyzesi olum ben kaptan bülent.":)

çamurla suyun karışımı

çocuğun biri kaldırım kenarında oynarken bi polis yaklaşmış yanına ve çocuğa sormuş napıyosun yavrucum sen burda :
çocuk : çamur koyuyom su koyuyom bok koyuyom polis yapıyom demiş. bunun üzerine sinirlenen polis gitlan burdan bi daha görmiyim seni burda demiş.
ertesi gün bi bakmış polis çocuk yine oynuyo aynı yerde yaklaşmış çocuğun yanına ve sormuş " napıyon sen burda"
çocuk : çamur koyuyom su koyuyom bok koyuyom polis yapıyom demiş. bunun üzerine polis çocuğu dövmüş ve evine yollamış ertesi gün çocuğun aynı yerde oynadığını gören polis yine dövmek için yanına yaklaşmış ve sormuş çocuğa napıyon lan sen burda
çocuk : çamur koyuyom su koyuyom jandarma yapıyom demiş : bunun üzerine polis niye bok koymuyon diye sorunca
çocuk : bok koyunca polis oluyo.:)

ben hem galatasaraylıyım hemde polisleri çok severim bunların sadece fıkra olduğunu unutmayalım arkadaşlar

1.cisi güzel eline sağlık.

Son fıkra çok güzel,devamını bekleriz.

2. cisi güzeldi ellerine saglık...

evet 2. si gercekten de cok guzelmiş eline saglık

Geri