Galatasaray'da gidecek listesi belirlendi!

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
12102009113205.jpg

Rijkaard, devre arasındabeş futbolcu ile yolları ayırıp takıma yeni oyuncular takviye etmek için düğmeye bastı....

Galatasaray'da son günlerde 'Rijkaard gidecek mi, kalacak mı?' söylentileri ayyuka çıktı. Ancak Hollandalı çalıştırıcı, aklını çelmeye çalışan Milan'a gitme gibi niyeti olmadığı gibi takımını daha da güçlendirmenin planlarını yapmaya başladı.

Teknik patron, özellikle Başkan Adnan Polat, Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin ile sürekli konuşarak 'daha iyi nasıl oluruz' ve 'daha ileriye nasıl gideriz' toplantıları yapıyor.

Rijkaard, "Teknik direktörlük yaşantımda yeni bir sayfa açtım. Burada uzun yıllar kalacak gibi çalışıyorum. Galatasaray'a büyük başarılar kazanmak için ekibim ile birlikte geldim. Eğer ayrılmaya karar verirsem bunu ilk kez sizlerle paylaşırım. Bir yenilgi aldık bir çok dedikodu üretildi. Bir yenilgi ile yıkılacak bir takım değiliz" dedikten sonra ara transfer döneminde de bazı bölgeler için takviyeler istedi.

Galatasaray teknik direktörünün gönderilmesini istediği oyuncuların başında Barış, Serkan Çalık, Serkan Kurtuluş, Alparslan ve Emre Güngör bulunuyo...

Devami...

Barış'ın teknik oLduğunu savunamam hatta kendisine çok kızmışLığım var ama yine de kaLmasında yarar var bence..

Mevcut Takımda Şu Anda Orta Saha Ortasında Oynayacak İkiLi KesinLikLe, Mustafa Sarp İLe Barış OLmaLı, Sonuç OLarak Barış KesinLikLe KaLmaLı...

aynen katılıyorum barış her ne kadar teknigi düşükte olsa kalmalı.

Geri